Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, freethrow said:

Profesori, u kojem sam ja Odboru? Mogu da budem u Odboru za moral i etiku igrača i ako može u komisiji za procenu šabanizma?

Pitaj @uinija, on je ionako u svakom odboru i posle piše report od 10 strana. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, freethrow said:

Profesori, u kojem sam ja Odboru? Mogu da budem u Odboru za moral i etiku igrača i ako može u komisiji za procenu šabanizma?

možeš za moral i etiku igrača ali ću šabanizam staviti kao poseban resor, jer hoćeš da blatiš luku, prvu švarglu balkana.

@DameTime, otpuštena si, ja sam od sada non-binary osoba, čime nadoknađujem nedostatak žena u komitetima. 

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
25 minutes ago, uini said:

ne, već sam dodao komitetu za humor i obaveze u komitetu za modu, pošto si me razočarala a bilo je prirodno da imaš taj resor

Reveal hidden contents

vucic-place-1.jpg

spacer.png

😛 

• Thanks 1
Posted

Ništa, podneću NNVF (nastavno-naučnom veću foruma) izveštaj sa, za početak, 10 najvećih šabana lige danas, a posle prelazimo na ostale kategorije. Recimo ako se na bballref sortiraju igrači po ispunjavanju kategoričkog imperativa, tu je Derjmond na samom pretposlednjem mestu i tako dalje.

Svi na forumu su gejevi, tako da it evens out, I guess...

Posted
1 hour ago, gggggggg said:

cop-police.gif

@uini

u8FyUAP.jpg

imamo novi slucaj gospodine

Ovo je genijalno ako je referenca na Dr Greenthumba 😂

Ako nije, onda ne zimku

Posted
14 minutes ago, Marvin said:

Da se napravi komitet koji ce da oduci za koga smeju da navijaju Vozdovi sledbenici kad ispanu iz plej ina.

Ja to sam odlucim, bez odluke komiteta

• Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
15 minutes ago, Marvin said:

Da se napravi komitet koji ce da oduci za koga smeju da navijaju Vozdovi sledbenici kad ispanu iz plej ina.

7 sekretara NBA komiteta

• Like 1
  • Love 1
Posted

Ne postoji mnogo igraca u ligi za koje bi rekao gleda mi se utakmica zbog njegove odbrane, ali je za mene Caruso jedan od njih. Toliko kvalitetna, cista i inteligentna odbrana da je uzivanje gledati. Jruea takodje.

• Like 13
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, Horium said:

Covek samo crta sebi vecu metu. Ako ne dodje makar do finala konfe, ima internet da ga pojede zivog.

Neka se ljudi tj. taj internet kontrolišu i nek ne projektuju svoje komplekse na igrače/sportiste, pa neće biti nikakva meta na Embiidu. Ja se ne slažem sa ovim što je on rekao, ali barem je iskren i neka ga. 

Posted

Lik 4 godinu bezi hahahahahahahaahh

Pa da belezi 50pg po utakmice ne bi mu nakon ovoga dao MVP nagradu, trash talkuje danas a veceras vec odustaje, bitch ass

• Like 6
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...