ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 ne, već sam dodao komitetu za humor i obaveze u komitetu za modu, pošto si me razočarala a bilo je prirodno da imaš taj resor Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Profesori, u kojem sam ja Odboru? Mogu da budem u Odboru za moral i etiku igrača i ako može u komisiji za procenu šabanizma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 3 minutes ago, freethrow said: Profesori, u kojem sam ja Odboru? Mogu da budem u Odboru za moral i etiku igrača i ako može u komisiji za procenu šabanizma? Pitaj @uinija, on je ionako u svakom odboru i posle piše report od 10 strana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 5 minutes ago, freethrow said: Profesori, u kojem sam ja Odboru? Mogu da budem u Odboru za moral i etiku igrača i ako može u komisiji za procenu šabanizma? možeš za moral i etiku igrača ali ću šabanizam staviti kao poseban resor, jer hoćeš da blatiš luku, prvu švarglu balkana. @DameTime, otpuštena si, ja sam od sada non-binary osoba, čime nadoknađujem nedostatak žena u komitetima. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 25 minutes ago, uini said: ne, već sam dodao komitetu za humor i obaveze u komitetu za modu, pošto si me razočarala a bilo je prirodno da imaš taj resor Reveal hidden contents 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 (edited) ako si gej, onda jeste seksizam. ali ja to ne znam, pa nije Edited March 27, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Ja sam u Odboru uspostavljanja ravnoteže na topicu kad se krene sa preteranom pljuvačinom igrača. U prevodu, dobro istrčavam kontre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Ništa, podneću NNVF (nastavno-naučnom veću foruma) izveštaj sa, za početak, 10 najvećih šabana lige danas, a posle prelazimo na ostale kategorije. Recimo ako se na bballref sortiraju igrači po ispunjavanju kategoričkog imperativa, tu je Derjmond na samom pretposlednjem mestu i tako dalje. Svi na forumu su gejevi, tako da it evens out, I guess... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 oboje ste otpušteni, dejm drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 (edited) Kao nekog ko je freelance, ne možeš da me otpustiš ti koji si na forumskim jaslama. Edited March 27, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Kao nekog ko je freelance, ne možeš da me otpustiš ti koji si na forumskim jaslama. naravno da mogu, jer ovo je moj forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 2 minutes ago, uini said: naravno da mogu, jer ovo je moj forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Da se napravi komitet koji ce da oduci za koga smeju da navijaju Vozdovi sledbenici kad ispanu iz plej ina. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 1 hour ago, gggggggg said: @uini imamo novi slucaj gospodine Ovo je genijalno ako je referenca na Dr Greenthumba 😂 Ako nije, onda ne zimku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 14 minutes ago, Marvin said: Da se napravi komitet koji ce da oduci za koga smeju da navijaju Vozdovi sledbenici kad ispanu iz plej ina. Ja to sam odlucim, bez odluke komiteta 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 15 minutes ago, Marvin said: Da se napravi komitet koji ce da oduci za koga smeju da navijaju Vozdovi sledbenici kad ispanu iz plej ina. 7 sekretara NBA komiteta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Ne postoji mnogo igraca u ligi za koje bi rekao gleda mi se utakmica zbog njegove odbrane, ali je za mene Caruso jedan od njih. Toliko kvalitetna, cista i inteligentna odbrana da je uzivanje gledati. Jruea takodje. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Sto se bejase LAL odrekao celavog GOAT-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 (edited) . Djelovi ovog intervjua Embiida dje opet neke jade se žali Edited March 27, 2023 by MrTwister 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Covek samo crta sebi vecu metu. Ako ne dodje makar do finala konfe, ima internet da ga pojede zivog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 a navukli su ga bezveze, jer je giannis pricao vic o promeni kriterijuma i ostavio embiida da racionalizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 4 minutes ago, Horium said: Covek samo crta sebi vecu metu. Ako ne dodje makar do finala konfe, ima internet da ga pojede zivog. Neka se ljudi tj. taj internet kontrolišu i nek ne projektuju svoje komplekse na igrače/sportiste, pa neće biti nikakva meta na Embiidu. Ja se ne slažem sa ovim što je on rekao, ali barem je iskren i neka ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 00:35 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Lik 4 godinu bezi hahahahahahahaahh Pa da belezi 50pg po utakmice ne bi mu nakon ovoga dao MVP nagradu, trash talkuje danas a veceras vec odustaje, bitch ass 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts