Issey Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Nema sredine ove sezone. Ili smo sjajni ili očajni... Ispizdeo sam zbog ova poslednja tri napada toliko da neću ni gledati drugu utakmicu... Ebte se bre... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, Poseidon said: Ono što mi igramo u bitnim momentima bitnih utakmica, pre svega mislim na psihički momenat, je baš tužno i zato sam februara rekao, a voleo bih jako da grešim, da je trener luzer Ma jeste Dusko kriv sto niko da sutira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, Markoss said: Sad fali neki mekan faul Petruseva ili Luke Nije mekan ali da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Dobriću odlazi više! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, Threekola said: Dobric vredi 13 hiljada dinara Ali da ih on plati... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Izgubljena utakmica sa Dobricevim airball-om Facu, Neda, Dobric svi su prodali u finisu Jos necemo u penal zavrsnicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Kod mene nestala struja u pravom trenutku, kad je Nedović promašio trojku. Kod mene nije ni sutno! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, srlepajce said: Ma jeste Dusko kriv sto niko da sutira Iskreno ovo danas je iskljucivo njegov poraz jbga Verujem da ce biti mnogo, mnogo bolje u sledecoj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Jel sme da se kaze da je Kampazo bio ocajan u odbrani danas, i da je promasio puno otvorenih suteva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) Gore od ovoga ne može. Sa ovoliko promašenih bacanja i ovakvom igrom si tu na loptu. Malo bolje od ovoga i plus Vildoza dobijamo ovo u četvrtak. P. S. Čekam kraj sezone da dignem kredit i otkupim ugovor Dobrića da ga čuvam kao ukras daleko od Zvezde. Edited June 13, 2023 by Čočo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) 1 minute ago, vlaDixXx said: Jel sme da se kaze da je Kampazo bio ocajan u odbrani danas, i da je promasio puno otvorenih suteva? Sramotan si. Sme da se kaze. Samo koja je tvoja agenda? Edited June 13, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, DijametralnoSuprotan said: Iskreno ovo danas je iskljucivo njegov poraz jbga Verujem da ce biti mnogo, mnogo bolje u sledecoj. Za prvo poluvreme se slazem Za ovo na kraju ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Nedovic je Andjusic za bogate, fensi verzija, ali isti luzeraj isparava iz obojice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) 1 minute ago, vlaDixXx said: Jel sme da se kaze da je Kampazo bio ocajan u odbrani danas, i da je promasio puno otvorenih suteva? Sme da se kaže da je imao 45% za tri, za razlku od domaće osnove Dobrića koji je imao 20% Edited June 13, 2023 by TB Told Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Kakav napad iz TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Auu krv ti jebem kakav napad iz tajmauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, vlaDixXx said: Jel sme da se kaze da je Kampazo bio ocajan u odbrani danas, i da je promasio puno otvorenih suteva? Moze naravno, ali ce svi misliti da ti je upis debilan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Hahahhahahhahaha krv ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Kakva glava Dobric. Neverovatno! Promasi zicer na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Zreli su oni za izgubiti drugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Jel moguce da posle tajmauta nije bio sut za 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Dobric promasuje i to je to e bas lep opis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 minutes ago, vlaDixXx said: Jel sme da se kaze da je Kampazo bio ocajan u odbrani danas, i da je promasio puno otvorenih suteva? Sme kolega naravno, imaš neki predlog mladog igrača umesto Fakua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Ma jeste Dusko kriv sto niko da sutira Pa u pravu si, ja pripremam ekipu, moja je krivica što izgledaju ovako kao večeras kad je važno (Alba, Bayern, Armani, EL drugi derbi...)... Kad nema pritiska, lep basket igramo 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Partizan je odigrao kosgeterski ispod proseka. I opet nismo dobili. Mi smo odigrali kriminalno. Narocito prvo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts