necke Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Mislim da treba Markovic umesto Vildoze, onda mozda i damo kos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Mi ne postojimo bez Nedovića i Kampaca u napadu. Dobrić je kriminalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 15:2 serija. Al dobro, Dobrić i Bentil preokrenuće rezultat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ovo je strašno šta mi igramo. I šta mašimo. Ove petorke Ivanovića su bukvalno kao da želi da izgubi. Ekipa izgubila samopouzdanje totalno, ko zna šta se dešava unutar ekipe, jer ovo što se trenutno igra je gore od Vlade Joa... Nikakav Bajern će da nas dobije večeras ni kriv ni dužan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Briljantna odbrana kontre od strane Petruševa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Petrusev bas oscilira poslednje vreme. Od svega mi je najiritantnije sto protivnik ma ko bio, ne mora da se muci da nas natrpa, prosto se nudimo. Stvarno smo lose kreirali tim, ovako lose centre nema ni u euro kupu. Steta za Nedu, Kampaca i Vildozu sto su sebi dozvolili da tavore sa raznoraznim Markovicima, Lazarevicima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 15-0 serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Imas otvoren sut za +10, 4 minuta kasnije si na -6. Uklet klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ivsnovic je nevjerovatan sa svojim rotacijama iz meca u mec. Covjek ubija ekipu Dobric ima neke slike Ivanovica 100% 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Jebem ti život i igru kad se svakoj šuši kao što je ovaj Vinston diže kurac na nas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 2 minutes ago, Issey said: Ovo je strašno šta mi igramo. I šta mašimo. Ove petorke Ivanovića su bukvalno kao da želi da izgubi. Ekipa izgubila samopouzdanje totalno, ko zna šta se dešava unutar ekipe, jer ovo što se trenutno igra je gore od Vlade Joa... Nikakav Bajern će da nas dobije večeras ni kriv ni dužan... Lik iz nekog razlog želi da izgubi, niko sa dva grama mozga ne bi ovako vodio tim. Vlada Jovanović na opoidima ne bi ovako vodio ekipu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Lazarević dao trojku?! Dobijamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ako može isključenje za Ivanovića 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Nije mi jasno kako u KKP igraci mogu da igraju po 30+ minuta a ovde Dusko menja na svakih 3 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Pet bacanja već promašeno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Martin ne moze da ubode bacanje, ali zato ne moze nista da odbrani ni zagradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 1 minute ago, Issey said: Lazarević dao trojku?! Dobijamo... Kao da je dao gol...jebem ti muku, pa jel treeba da se otvara sampanjac kad kosarkas neometan pogodi sut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Martin ne služi baš baš ničemu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 1 minute ago, necke said: Nije mi jasno kako u KKP igraci mogu da igraju po 30+ minuta a ovde Dusko menja na svakih 3 minuta Plaši se da neko ne uđe u ritam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 1 minute ago, necke said: Nije mi jasno kako u KKP igraci mogu da igraju po 30+ minuta a ovde Dusko menja na svakih 3 minuta Preseravanje. Razumio bih da giljamo na max obrtaja i odbranu i napad ali ovo je katastrofa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Bajern je kurton..samo mi igramo kriminalno..u idbrani skoka bez..u napadu fulamo.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Just now, Crni said: Kao da je dao gol...jebem ti muku, pa jel treeba da se otvara sampanjac kad kosarkas neometan pogodi sut Poslednjih par meseci nije ni obruč pogađao, neometan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Just now, Issey said: Poslednjih par meseci nije ni obruč pogađao, neometan... Ne brini, vec iduci ide gde i vazda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Radonja uvalio Nebojši fejk listu sa pojačanjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Raduljica bi bio korisniji od Martina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts