Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je strašno šta mi igramo. I šta mašimo. Ove petorke Ivanovića su bukvalno kao da želi da izgubi. Ekipa izgubila samopouzdanje totalno, ko zna šta se dešava unutar ekipe, jer ovo što se trenutno igra je gore od Vlade Joa... Nikakav Bajern će da nas dobije večeras ni kriv ni dužan...

Posted

Petrusev bas oscilira poslednje vreme.

Od svega mi je najiritantnije sto protivnik ma ko bio, ne mora da se muci da nas natrpa, prosto se nudimo.

Stvarno smo lose kreirali tim, ovako lose centre nema ni u euro kupu.

Steta za Nedu, Kampaca i Vildozu sto su sebi dozvolili da tavore sa raznoraznim Markovicima, Lazarevicima...

Posted
2 minutes ago, Issey said:

Ovo je strašno šta mi igramo. I šta mašimo. Ove petorke Ivanovića su bukvalno kao da želi da izgubi. Ekipa izgubila samopouzdanje totalno, ko zna šta se dešava unutar ekipe, jer ovo što se trenutno igra je gore od Vlade Joa... Nikakav Bajern će da nas dobije večeras ni kriv ni dužan...

Lik iz nekog razlog želi da izgubi, niko sa dva grama mozga ne bi ovako vodio tim. Vlada Jovanović na opoidima ne bi ovako vodio ekipu

• Like 1
Posted
1 minute ago, Issey said:

Lazarević dao trojku?! Dobijamo...

Kao da je dao gol...jebem ti muku, pa jel treeba da se otvara sampanjac kad kosarkas neometan pogodi sut 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, necke said:

Nije mi jasno kako u KKP igraci mogu da igraju po 30+ minuta a ovde Dusko menja na svakih 3 minuta

Plaši se da neko ne uđe u ritam

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, necke said:

Nije mi jasno kako u KKP igraci mogu da igraju po 30+ minuta a ovde Dusko menja na svakih 3 minuta

Preseravanje.

Razumio bih da giljamo na max obrtaja i odbranu i napad ali ovo je katastrofa.

• Like 1
Posted
Just now, Crni said:

Kao da je dao gol...jebem ti muku, pa jel treeba da se otvara sampanjac kad kosarkas neometan pogodi sut 

Poslednjih par meseci nije ni obruč pogađao, neometan...

Posted
Just now, Issey said:

Poslednjih par meseci nije ni obruč pogađao, neometan...

Ne brini, vec iduci ide gde i vazda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...