Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo lose ponovo, van svakog ritma smo, cak i Kampaco veceras bled, visoki su mi skratili zivot za 2 godine. Ode titula jbg. 

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Izgubili smo ovo u reketu. Ivanovic mora da batali pojedine igrace iz rotacije smanji istu ako hoce nesto. 

Svi znamo da to neće uraditi.

Posted (edited)
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Izgubili smo ovo u reketu. Ivanovic mora da batali pojedine igrace iz rotacije smanji istu ako hoce nesto. 

Ivanović bolje da samog sebe izmeni

Edited by bodo
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Tako smo mi dobijali sa Radonjicem jbg.

Luka je dobar za 3 centra a sto nam glumi 1 to je drugo pitanje.

Neka ide u Albu neka glumi centra tamo.

Meni ga je puna pipa više.

• Like 1
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

I Ivanovic moze da se batali komotno sa njima. Jeftine egzibicije sa petorkama punih antikosarkasa ne prolaze protiv Zoca.

• Like 2
Posted
Just now, Redstar0356 said:

Sta je uradio?

Ispickarao Koljensica. Mogao je komotno i drugu dvojicu. 7-8 minuta igramo u faul bonusu, a partizan 1. timski faul na 4 minuta do kraja.

• Like 2
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Ako se i to desi, u petoj ce nas rutinirati kao u ove dve. Ali to je jos i dobar scenario, realnije je da bude 3:1

Najrealnije je da bude 3:0. Partizan ima rezerve. Treba da ima zakaže baš previše igrača da naši mogu da ih dobiju.

Posted

Da bude da uvek kudimo Dobric veceras skroz racionalan i dobar, cak i u odbrani za njegove standarde odlican. Nedovic isporucio i tu se prica o nasim igracima zavrsava.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Dingospo90 said:

Bio bih zahvalan ako bi neko podelio dobar stream?

Послато са SM-S901B помоћу Тапатока

• Thanks 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...