TB Told Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Just now, quentin said: Šta se Željko sad buni? Nije očekivao nerešeno na poluvremenu. Da vidiš kako bi pokazivao svoj sportski duh da opet vode 20 razlike. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zeljko je Dule kada je fer plej u pitanju, samo upakovan u rumenu mašnicu 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Just now, Kooineeperk said: Bilo ono saopstenje pred seriju, dosta je. Da da Pokazali da su gospoda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi1983 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Odbrana Odbrana Odbrana Odbrana Odbrana!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Koliko sam mirno gledao tekmu a sad bas zelim da ih natrpa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Neda on fire utisak prvog poluvremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zamisljam sta bi tek bilo da veliki Zeljko ne apeluje na publiku za ovo vredjanje. A da nije apelovao, nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zeljko imun na tehnicke, kao u igrici 6 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Petrusev mora više igrati. Bentila ni u ludilu nazad u igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ja ne znam da li je ijednu tehnicku dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Just now, srlepajce said: Da da Pokazali da su gospoda Pa realno, normalnom coveku je dovoljno da ga eventualno podsetis pre tekme. Stoci i da ponavljas nece bas mnogo pomoci. Reagovali bi mozda na obracanje preko razglasa ako to uradi neko iz ekipe ali steta je vec naneta. Ista takva stoka postoji i sa nase strane, realno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Steta za silna promasena bacanja, zasluzili smo 5-6 razlike na poluvremenu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Zeljko imun na tehnicke, kao u igrici Još ga i postrojava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Just now, Kooineeperk said: Pa realno, normalnom coveku je dovoljno da ga eventualno podsetis pre tekme. Stoci i da ponavljas nece bas mnogo pomoci. Reagovali bi mozda na obracanje preko razglasa ako to uradi neko iz ekipe ali steta je vec naneta. Ista takva stoka postoji i sa nase strane, realno. Ja se nesto ne secam takvih uvreda skorije Zena, deca Velickovic mislim poslednje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Pa realno, normalnom coveku je dovoljno da ga eventualno podsetis pre tekme. Stoci i da ponavljas nece bas mnogo pomoci. Reagovali bi mozda na obracanje preko razglasa ako to uradi neko iz ekipe ali steta je vec naneta. Ista takva stoka postoji i sa nase strane, realno. Samo što postoji ona izjava kad je Obradović "sportski" podnosio poraz da on uvek reaguje kad njegovi navijači vređaju i da će uvek reagovati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ajmo Zvezdo!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, fradler said: Steta za silna promasena bacanja, zasluzili smo 5-6 razlike na poluvremenu. 45% I to su mahom sutirali niski igraci, blamantno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 9 minutes ago, Bad said: 20.000 ljudi peva Nedoviću šta peva, niko ni da mrdne Da je Obradovic na klupi, on to ne bi dozvolio...wait🤭 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Okej je ovo za sada. Sad je naša prilika. Dobijamo mi ovo! 💪 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Moze ovo da se dobijje. 52-50 procenti suta ukupno. Za dva grobari nista promasili nisu. Drzati skok i dalje. A u 20 minuta...filip, vesna, nedina zena...jedva cekam pionir pa da se kosarkaska javnost sokira i gnusa na indija pakistan 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zasto se ovaj simpaticni sudija pravda najvecem srbinu?? Steta za bacanja, zasluzili smo da vodimo Zasto se ovaj simpaticni sudija pravda najvecem srbinu?? Steta za bacanja, zasluzili smo da vodimo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Ja se nesto ne secam takvih uvreda skorije Zena, deca Velickovic mislim poslednje Dobro da, zene i decu nismo, verovatno jos od Novice. Ali meni uvek u glavi ono za Macvana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Drago mi je da Neda gori. On nam je trebao u utorak. Kampaco standardno. I dalje stojim pri tome da na ovu igru u napadu nam treba Holand. Kampaco otvori, lopta na stranu, Holand cepa mrežicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 ovo je već okej igra, samo bacanja da zabodemo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ispogadjali su realno teske suteve za dva zadnjih par minuta. Hoce li ih stati? Ako im se desi pad kao u 3/4 iz G1, zreli su za knock out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts