kokodakalo Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 @Laki Uz ogradu da nisam gledao pocetak trece cetvrtine, kad je Kuzmic igrao u drugom poluvremenu (Morao macka da pustim u hodnik da se istrci. Nista vecera sa svastikom.) Nista posebno od njega nisam video. Cak sta vise Efes je dobrano koristio njegovo bivstvovanje na parketu, jer nije uspevao nikako da odbrani pik. Redovno nam je odbrana pucala u prvom poluvremenu, na piku sa njim. Ocigledno da nema ni kondicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) 7 minutes ago, Igor_ said: Od koga smo mi izgubili. Odvali ih Virtus.. od virtusa ( : Edited March 9, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 7 minutes ago, Igor_ said: Od koga smo mi izgubili. Odvali ih Virtus.. Virtus je i nas odvalio 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 2 hours ago, Урош19 said: Cuvari linije! Nismo se jednom opekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 sad je kasno. onomad su gledali lep mirotin izbačaj 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Muka me uhvati kad vidim kako svi tovare Albu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Tu se Bobua povredio, jbs liniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Ajde od Italijana porazi, kvalitetni su ali ovi od Njemaca su nam pakao od zivota napravili. Kakve 2 ekipe🤦♂️ posebno ona iz Berlina 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Alba da ima jednu pobedu u celoj sezoni, to bi bi bilo protiv nas... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Slusati Argentince je strava Koliko strasti A Duska obozavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Eto, odusevljavacemo se sad argentinskim komentatorima jer utakmicu svaku petu odigramo krsteno. Dobro, bar nesto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Oni bas uzivaju u kosarci Nama to hteli ne hteli da priznamo manjka Nas loze samo pobede 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 8 hours ago, Milko Miller said: Evo jedan scenario koji bi nam bio dovoljan : 6. Baskonia 19-15: Monako W Makabi(A) L Zvezda(A) L Alba W Fener W Asvel W Oli(A) L 7. Efes 19-15: Makabi W Real L Partizan W Alba(A) W Armani W Virtus W Fener(A) L Monako W 8. Zvezda 18-16: Pao(A) W Barsa(A) L Baskonia W Valensija W Asvel(A) W Oli W Fener W 9. Zalgiris 18-16: Asvel W Oli L Fener(A) L Monako L Valensija W Makabi W Bajern(A) W 10. Makabi 18-16: Efes(A) L Baskonia W Asvel(A) W Virtus W Armani W Zalgiris(A) L Real L 11. Partizan 17-17: Armani(A) L Efes(A) L Oli L Barsa W Real L Monako(A) L Pao W 12. Virtus 14-20: Alba(A) W Monako(A) L Real L Makabi(A) L Efes(A) L Valensija(A) L Armani W 13. Armani 14-20: Partizan W Real(A) L Fener(A) L Bajern W Efes(A) L Makabi(A) L Barsa W Virtus(A) L 14. Valensija 14-20: Real(A) L Fener L Monako(A) L Zvezda(A) L Zalgiris(A) L Virtus W Barsa(A) L Prva 4 rezultata danas već po planu, ostalo još 48. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 8 minutes ago, srlepajce said: Oni bas uzivaju u kosarci Nama to hteli ne hteli da priznamo manjka Nas loze samo pobede Jesu uzivali protiv Dominikanske Republike? Nesto mislim da su se smorili posle tog meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 9 minutes ago, srlepajce said: Oni bas uzivaju u kosarci Nama to hteli ne hteli da priznamo manjka Nas loze samo pobede Jokić je to lepo objasnio. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: Jokić je to lepo objasnio. Naravno. Nema nista lose izgubiti kao apsolutni favorit od jedne Italije ili recimo Albe. Ne lozi nas da dobijamo takve meceve😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) 7 minutes ago, Miki28 said: Jesu uzivali protiv Dominikanske Republike? Nesto mislim da su se smorili posle tog meca Ok smorili su se ali totalno drugaciji pogled na sport Drze se zajedno, nema pickaranja, svi igraju do 40-te Mi odmah po spisku Moj kolega danas pita da li da ide da gleda Kampaca u Pioniru. Ja mu kazem pa naravno Ali nismo vise u igri za top 8 E to je to Edited March 9, 2023 by srlepajce 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) Mi idemo na stadion kad dobro ide, ali gubimo interes kad smo loši. Argentinci idu na stadion da gledaju kad im dobro ide, ali idu i na stadion da ga zapale kad im loše ide. Edited March 9, 2023 by Milko Miller 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 19 minutes ago, Miki28 said: Jesu uzivali protiv Dominikanske Republike? Nesto mislim da su se smorili posle tog meca Dobijaju oni VC lagano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Košarka je samo igra i jedino tako može da se posmatra ... za nas to je više od igre, ratno stanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Dobijaju oni VC lagano. To nema na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: To nema na SP. Koliko sam cuo ima 2, ali mozda sam pogresno cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 4 minutes ago, Kankkunen said: Košarka je samo igra i jedino tako može da se posmatra ... za nas to je više od igre, ratno stanje. Kari, ti li si?😀 nista, cemu takmicenja onda? Daj trofej za ucestvovanje i da zavrsavamo. Bitno se igrati, nebitno je da li pobjeda ili poraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Just now, Miki28 said: Kari, ti li si?😀 nista, cemu takmicenja onda? Daj trofej za ucestvovanje i da zavrsavamo. Bitno se igrati, nebitno je da li pobjeda ili poraz. Gde si to pročitao, daj link. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Koliko sam cuo ima 2, ali mozda sam pogresno cuo. Ma nema, 32 ekipe ucestvuju u 8 grupa, sve 32 su vec odredjene (mi bili poslednji koji smo izborili prolaz). Edited March 9, 2023 by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts