DejoLazaKalina Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: Brate ti se ponasas kao da je Filip malo dete... Msm te konf za stampu nisu bas neko merilo sem sto ode javno. Kontam da Filip i Dusko pricaju na treninzima i sastancima o esencijalnim stvarima. Ali vi gledate iz vaseg ugla, pretpostavljam da ste stariji. Ja i Filip smo tu generacija, ja sam 99 a on bese 00. Mi smo takva generacija, ja ga razumem, da mi trener kaze onakve reci posle onakvih mojih partija... Druze, lelemudio bih jos vise. Pogotovo sto hvali Dobrica i ostale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ne razumem odakle optimizam za gostovanje Makabiju.Nije pad forme proces koji se revitalizuje preko noći pa Nedara u Tel Avivu krene da sipa, Mitrovic zaključa reket a Dobrić probija u desno.Mi smo bez poena Filipa i uz standardnu jalovost u napadu Lazića i Pefija...prelako štivo za konzumaciju. Nedara šuta bez, Dobrić mozga bez...i sav fokus ide na Vildozu...pa dok ga ne zdrobe. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Može da se bude optimista na konto eventualno još bolje igre nego juče plus slabije igre domaćina. Dešavalo se. A možda nas i jednostavno prosere šut. Šanse jesu male, to svakako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 21 minutes ago, Redstar0356 said: Ali vi gledate iz vaseg ugla, pretpostavljam da ste stariji. Ja i Filip smo tu generacija, ja sam 99 a on bese 00. Mi smo takva generacija, ja ga razumem, da mi trener kaze onakve reci posle onakvih mojih partija... Druze, lelemudio bih jos vise. Pogotovo sto hvali Dobrica i ostale snowflake 😱 .... šalu nastranu, ne može to da prođe u vrhunskom profesionalnom sportu, tj može isključivo ako si vrhunski a solidno bizona treba da prođe poljima kako bi petrušev to i postao (a usput mu to neće pomoći da postane, naprotiv) 1 hour ago, Drug Crni said: Ja se bas bojim nekog opakog stradanja u Tel Avivu..tipa -20 (i nesto) što kaže nihil, "pošao u dgra tel aviv, dakle pošao da straadaam" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 47 minutes ago, necke said: Ovaj se isto zove kao lik koji vodi podkast sa Edinom. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 minutes ago, MilošVB said: Ovaj se isto zove kao lik koji vodi podkast sa Edinom. To je on, inace pise i ovde povremeno 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 51 minutes ago, necke said: @Mairosu znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 7 minutes ago, MilošVB said: Ovaj se isto zove kao lik koji vodi podkast sa Edinom. @Mairosu sta ti rade. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) ovaj naš sa foruma zna više od tog sa podcasta, a svakako više od tog sa tvitera Edited February 3, 2023 by medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 1 hour ago, Sector said: Ja se bojim Albe. Jeste da su trenutno jedina gora ekipa od nas u takmičenju ali bićemo pod velikim pritiskom nakon nabijanja u Tel Avivu i petog poraza u nizu. Pitanje kakva će podrška biti, znamo kako to kod nas ide, od euforije do letargije. Alba je posle KRK Ako osvojimo bice dobar momentum https://www.maxbetsport.rs/zvezdu-ostetio-jedan-sudija-analiza-profesionalnog-arbitra-za-maxbet-sport-verujem-da-ce-sudijsko-odeljenje-da-reaguje-video-414191/ Kako je Dusko pizdeo Ne pamtim ga ovakvog Edited February 3, 2023 by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 hours ago, necke said: DELIJE DELIJE AJMO SVI U GLAS PRECEDNIK DSSA JEDAN JE OD NAS! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 I normalno da ce Zalgiris kuci da masi sve lake suteve veceras😂. Samo protiv nas ekipe ubacuju sve sto sutnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 4 hours ago, Dropkick Murphys said: Ako uspemo da napravimo čudo i dobijemo Makabi, biću optimista za nastavak EL sezone. Posle ide Alba kući i imamo zicer da dočekamo Kampacov debi sa skorom 12-13, što uopšte ne bi bilo loše i gađamo 13-13 u Minhenu. Nije nam loš raspored do kraja. Kući npr. Baskonija, Valensija, Efes, Fener, a na strani Pao, Asvel. Čak imamo mesta i da uglavimo neki kiks, pa da se čupamo protiv Olimpijakosa. Znači Makabi je must win, malo finale. Ili smo back in the game ili sve pare u fudbal, gasi ovo sranje. 4 hours ago, Drug Crni said: Ja se bas bojim nekog opakog stradanja u Tel Avivu..tipa -20 (i nesto) Ja se plasim da bi pobeda u Tel Avivu mogla da bude i neka lazna nada. 😄 Ma samo od utakmice do utakmice, svaku na pobedu, nema nam drugog nacina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Zašto KKCZ nije potpisala Lessorta kad je to bilo moguće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Jbt mi smo sa ovakvim KKP igrali na 1 loptu. Ima nade za nas... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 U narednim utakmicama, više igramo za Grobare nego za sebe. Značilo bi im da dobijemo Makabi, Baskoniju, Valensiju.. 2 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 15 minutes ago, Veteran said: Zašto KKCZ nije potpisala Lessorta kad je to bilo moguće? Ovo je pitanje za Devila. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Zalgiris se raspao posle nas ko mi posle njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 17 minutes ago, Veteran said: Zašto KKCZ nije potpisala Lessorta kad je to bilo moguće? Kod nas bi se raspao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 https://www.facebook.com/100063510703263/posts/pfbid0oHv69K9KkWdj2NKmSBVVPqPS4VtbZvcwu8t3WzUZA6jXfUs2zA2ab5NHUTYkn3L1l/?mibextid=Nif5oz Jako zanimljiv tekst o nama🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 15 minutes ago, Decembarski said: https://www.facebook.com/100063510703263/posts/pfbid0oHv69K9KkWdj2NKmSBVVPqPS4VtbZvcwu8t3WzUZA6jXfUs2zA2ab5NHUTYkn3L1l/?mibextid=Nif5oz Jako zanimljiv tekst o nama🤔 Ne citam Devila i njegove drugare plagijatore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Što je najgore poraz Žalgirisa bi nam odgovarao jer im slede gostovanja Barsi i Realu i skroz je moguće da padaju na 12-13. Još kad bi Efes i Baskonija izgubili večeras. Edited February 3, 2023 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Neverovatno da smo mi igrali egal sa KKP, zato derbi i ima draž, da gledamo realno stanje trebali smo da prodjemo kao zalgiris . Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Mi i partizan imamo vrlo slican pristup utakmicama u zadnje vreme. I mi i oni zelimo da resimo utakmicu vec u prvoj cetvrtini, i u tome prilicno dobro uspevamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 40 minutes ago, medobrundo said: U narednim utakmicama, više igramo za Grobare nego za sebe. Značilo bi im da dobijemo Makabi, Baskoniju, Valensiju.. Jos ce Zoran da zove da urgira za sudjenje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts