Decembarski Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Nekad je Lorenco Braun bio rezerva Fićku ,a sad Kampaco alternativa Pefiju(doduše samo u Aba). Koliko mi favorizujemo domaće igrače i niko hvala da nam kaze. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 25 minutes ago, madafaka73 said: za EL 1 Facu, Džoni 1/2 Vildoza 2 Nedara 2/3 Laza, Dobrić Pefi, Holland out za ABA kako god Pefi aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ja mislim da su Markovićevi kvaliteti više kompatibilniji sa tom spoljnom linijom nego kvaliteti Ivanovića. Ko god da bude igrao od njih dvojice igraće 10-15 minuta najviše. Čini mi se da bi se Marković bolje snašao u toj ulozi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Mozda je El obrisala stori ali ja nisam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ko nije video evo Dirnuli "nekome" u tanana osecanja pa obrisali smejurija Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Just now, srlepajce said: Ko nije video evo Dirnuli "nekome" u tanana osecanja pa obrisali smejurija Letele piksle u necijem kabinetu posle tog snimka 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Znam da će biti teško, posebno sa ovakvom skraćenom rotacijom. Ali Real se mora dobiti!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Dobijamo Real sa vise od 10 razlike,nek ostane zapisano ovde😁 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Facuuuuuuu 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Quote Srpski košarkaš istakao je da mu nije bilo lako da povrati samopouzdanje posle torture koje je preživeo u Efesu. - Mnogo mi znači što sam uspeo da povratim samopouzdanje. Posebno ako se uzme u obzir šta mi se sve dešavalo prošle sezone. Sada sam ponovo onaj stari i želim da nastavim u ovom ritmu. Skroz sam povratio samopouzdanje i želim da kidam. Moji saigrači, ali i trener dosta su mi pomogli u tome. Svi žele da mi pomognu, da mi izađu u susret. Daju mi savete i na terenu, ali i van njega - poručio je Petrušev za "Republiku". Duško Ivanović glasi za veoma strogog trenera, a Petrušev je istakao da na njega pozitivno utiče rad crnogorskog trenera. - Svašta se pisalo, kako je strog, kako treninzi traju u nedogled, ali nije tako. Prosto ako očekujute mnogo onda morate i da radite mnogo. Posledica vrednog rada se vidi i na terenu, svi izgledamo mnogo bolje nego ranije. Očekujem da napravimo dobar rezultat u svim takmičenjima, i da odemo korak dalje u Evroligi u odnosu na prošlu sezonu - zaključio je mladi košarkaš. 13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 49 minutes ago, Kvaratskhelia said: Ja mislim da su Markovićevi kvaliteti više kompatibilniji sa tom spoljnom linijom nego kvaliteti Ivanovića. Ko god da bude igrao od njih dvojice igraće 10-15 minuta najviše. Čini mi se da bi se Marković bolje snašao u toj ulozi. Jesu, ali je kod Duška, pre povrede, Ivanović igrao 25 min, a i tada je Marković u teoriji bio ono što nam više treba, pa je jedva ulazio u EL. Možda je Pefi uspeo da se dokaže dok ovog nije bilo, a možda i nije...videćemo šta misli Duško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 15 minutes ago, Dropkick Murphys said: Jesu, ali je kod Duška, pre povrede, Ivanović igrao 25 min, a i tada je Marković u teoriji bio ono što nam više treba, pa je jedva ulazio u EL. Možda je Pefi uspeo da se dokaže dok ovog nije bilo, a možda i nije...videćemo šta misli Duško. Vjerovatno ce zavisiti od protivnika koji ce dobijati tih 15-20min... Ivanovic je pogotovo specifican jer zna mnogo da oscilira pa je moguce kad udje i promasi tri suta za par minuta i da ne ulazi vise tu utakmicu, i suprotno kad ga krene, kao sta zna nekada, da ostane j 25 min na parketu... I jos je tu ABA, gdje vjerujem ako budu svi registrovanj za EL, da ce Nedovic vecinom odmarati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Da ipak pustite Duška da odluči koliko će i kad igrati neko od igrača. Dokazao je da zna svoj posao 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, Perkos2 said: Da ipak pustite Duška da odluči koliko će i kad igrati neko od igrača. Dokazao je da zna svoj posao Rešio si nas Perkose. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 22 minutes ago, Perkos2 said: Da ipak pustite Duška da odluči koliko će i kad igrati neko od igrača. Dokazao je da zna svoj posao Ne vidim da je neko napisao da ne treba Dusko da odluci o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Да ли неко узима карте за утакмице у Болоњи и Милану? Ако може да се ми се јави Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 inače, po onome što sam gledao danas, dalibor ilić je daleko od neke uloge u ozbiljnim tekmama. nije to samo očigledni nedostatak šuta, već i generalna nesnađenost. mislim, jasno je da nije lako kad ne igraš dugo a nemaš neku kilometražu, samo mislim da je jasno da nije nikakvo taktiziranje sa njim zbog drugih visokih igrača, nego jednostavno nije još uvek dovoljno dobar. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Možda, ne kažem, klinac je, dosta često se ne snalazi. Šta li je Bentilov izgovor? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Just now, John Terry said: Šta li je Bentilov izgovor? možda je ortak sa dobrićem pa forma prelazi na njega polako, ima još da se igra, nije ni petrušev igrao ovako stalno, niti je bentil bio ovako loš. i dobrić će doći na svoje, holland izgleda bolje trenutno svi imaju neke amplitude u formi i samopouzdanju a i uloge se menjaju u hodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Šta je Pefijev izgovor pravo je pitanje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 samo tražite nekoga da okrivite. kao da je bitno, cepamo sa igračima koje imamo, šta sad doći će i džoni pa ni on neće imati izgovor, pustite tu jurnjavu za lošim performnsima 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Za Pefija je sok da sa 4-7 min u proseku krene da cepa 20+ min na EL nivou... Vratice se on na svoje min povratkom Vildoze i Ivanovica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Rešio si nas Perkose. ❤❤🏀🏀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 4 minutes ago, uini said: samo tražite nekoga da okrivite. kao da je bitno, cepamo sa igračima koje imamo, šta sad doći će i džoni pa ni on neće imati izgovor, pustite tu jurnjavu za lošim performnsima Samo da budemo kompletni i da nas u nastavku sezone zaobiđu povrede! Imaćemo puno razloga za slavlje i zadovoljstvo, u to ne sumnjam. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) kakav baja... Edited January 8, 2023 by Wingwalker 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts