Čvarkov Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 5 minutes ago, Leonard said: Jel moze neko da napise koji su nam skorevi na strani i kod kuce? Kući 5-3, kao gosti 4-5. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Bilo bi lepo da Nedoviću neko konačno skrene pažnju da prilikom šuteva za tri prestane da se baca unazad, zbog toga nema nikakav balans i skoro svi promašaji mu završavaju na prvom obruču. Iz utakmice u utakmicu čekam da to koriguje, al' za sada ništa od toga, procenat se neće sam od sebe dići ako ne iskoreni tu lošu naviku. 24 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Volim Nedovica ko brata rodjenog al ono danas je bio kriminal, pogotovo u zavrsnici. Kada smo otisli na +9 on ih je kasnjje sam vratio u zivot greskama u odbrani i groznim resenjima u napadu. Na kraju promaseno slobodno bacanje koje nas na svu srecu nije kostalo. Ako udjemo sa ovim rosterom sledece nedelje u duplo kolo sa Realom i Monakom trebace nam cudo da dobijemo makar jednu. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Пиши тамо Петрушев МВП јануара месеца 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 16 minutes ago, YAO said: Niko Holanda da spomene,koliko bitna rola. Kad igra lose svi pljuju I protiv Barse je odigrao dobro. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Just now, Guru said: Bilo bi lepo da Nedoviću neko konačno skrene pažnju da prilikom šuteva za tri prestane da se baca unazad, zbog toga nema nikakav balans i skoro svi promašaji mu završavaju na prvom obruču. Iz utakmice u utakmicu čekam da to koriguje, al' za sada ništa od toga, procenat se neće sam od sebe dići ako ne iskoreni tu lošu naviku. Bas tako. Covek i kad je tesko i kad nije tesko izabere tezak sut. Kao da svaki put sutira za pobedu u zadnjoj sekundi. Prosto neverovatno, igrac koji sam sebi stvori tezak sut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 2 minutes ago, Guru said: Bilo bi lepo da Nedoviću neko konačno skrene pažnju da prilikom šuteva za tri prestane da se baca unazad, zbog toga nema nikakav balans i skoro svi promašaji mu završavaju na prvom obruču. Iz utakmice u utakmicu čekam da to koriguje, al' za sada ništa od toga, procenat se neće sam od sebe dići ako ne iskoreni tu lošu naviku. On baci loptu kao preko one stvari,nikad losije nije sutirao,nisam primetio da se pre tako bacao stalno unazad,kad god sutne iz nesta u 80% slucajeva pogodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Dobro, kako smo se nadali sa Nedovicem, dobro smo prosli. Sredice to Faku i Luka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Quote Utakmica je bila teška. Pre utakmice smo znali da igramo protiv tima koji je ofanzivno talentovan, odličan u tranziciji. Igrali smo celu utakmicu dobru odbranu. Imali smo problem poslednjih pet minuta u napadu, nismo imali ideju kako da kreiramo. Na kraju, poslednji šut... Imali smo sreće, poredeći sa poslednjom utakmicom protiv Barselone", rekao je Ivanović na konferenciji za medije. Dalibor Ilić je upisao prve minute u Evroligi i postigao devet poena. "On je i u ABA ligi i sad pokazao da može na njega da se računa. Odigrao je sasvim solidno. Svaka utakmica je različita, zavisi od protivnika. Niko nema ništa garantovano. Najbitnije da su svi igrači spremni da kad uđu, da daju i pomognu ekipi", dodao je on. Ivanović nije želeo da komentariše Filipe Petruševa i pojedinačne partije igrača. Neću da pričam pojedinačno. Srećno Badnje veče. Da svi budu srećni i zdravi. 24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Milko Miller Posted January 6, 2023 Popular Post Share Posted January 6, 2023 Rezime prvog dela (9-8): ❌ Efes ✈️ ❌ Pao 🏠❌ Baskonia ✈️❌ Real ✈️ ✅ Bajern 🏠 ❌ Monako ✈️ ❌ Fener ✈️ (dolazak Duška) ✅ Asvel 🏠 ✅ Alba ✈️ ✅ Makabi 🏠 ✅ Virtus 🏠 ✅ Partizan ✈️ ✅ Žalgiris 🏠 ❌ Armani 🏠 ✅ Oli ✈️ ❌ Barsa 🏠 ✅ Valensija ✈️ 🏠: 5-3 ✈️: 4-5 44 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 8 minutes ago, Snjofko said: Imas gore, vise citaj, manje pisi. 🤣🤣🤣 Nmg da otvorim forum pola sata. A ne da procitam bilo sta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Zajebi sve al sad dolazi do izražaja širina rostera...Kaže ne treba 15 igraća, đavola ne treba...😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Ne može biti neizvesna završnica ako stalno pobedjujemo (da ne bi one trojke iz auta). Nije mi jasno otkud nervoza. Svaka čast svima, Filipu naklon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Filip Petrušev je MVP kola sa indeksom 36. Ispred sebe je ostavio Rubita iz Bajerna i Lesora sa indeksima 34, odnosno 27 18 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 6 minutes ago, keli165 said: Ako udjemo sa ovim rosterom sledece nedelje u duplo kolo sa Realom i Monakom trebace nam cudo da dobijemo makar jednu. Pa sa kojim ćemo? Neće se niko oporaviti u narednih par dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Imam jednu zelju samo. Da Petrusev bude igrac meseca januara u Evroligi. Ajmo Zvezdo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: Rezime prvog dela (9-8): ❌ Efes ✈️ ❌ Pao 🏠❌ Baskonia ✈️❌ Real ✈️ ✅ Bajern 🏠 ❌ Monako ✈️ ❌ Fener ✈️ (dolazak Duška) ✅ Asvel 🏠 ✅ Alba ✈️ ✅ Makabi 🏠 ✅ Virtus 🏠 ✅ Partizan ✈️ ✅ Žalgiris 🏠 ❌ Armani 🏠 ✅ Oli ✈️ ❌ Barsa 🏠 ✅ Valensija ✈️ 🏠: 5-3 ✈️: 4-5 Samo PAO je kiks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: Rezime prvog dela (9-8): ❌ Efes ✈️ ❌ Pao 🏠❌ Baskonia ✈️❌ Real ✈️ ✅ Bajern 🏠 ❌ Monako ✈️ ❌ Fener ✈️ (dolazak Duška) ✅ Asvel 🏠 ✅ Alba ✈️ ✅ Makabi 🏠 ✅ Virtus 🏠 ✅ Partizan ✈️ ✅ Žalgiris 🏠 ❌ Armani 🏠 ✅ Oli ✈️ ❌ Barsa 🏠 ✅ Valensija ✈️ 🏠: 5-3 ✈️: 4-5 PAO kod kuce smo morali da dobijemo, uz kradju protiv Barse i los dan protiv nikad goreg Armanija, to bi bile cak tri pobede. Za usamljeno prvo mesto na tabeli 😄 Eh... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Odes u meridian navalis se na pult kao gospodin i kazes "Mala, kucaj mi tamo PETRUSEV emvipi januara meseca za 'iljadu dingera" 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Porodismo, al kakva zadna 2 minuta horora Velika greska Valensije po meni sto su na-1 pravili faul, tesko bi tu dali kos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Mali Top zvanicno u FMP-u. Mozda malo preuranjeno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 minute ago, suptil said: Imam jednu zelju samo. Da Petrusev bude igrac meseca januara u Evroligi. Ajmo Zvezdo! A Kampaco februara! Ako ne, u februaru, biće u martu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Moram reći da se nisam uopšte nervirao. Video sam da Duško drži konce utakmice i posle Mirotinog gaženja previše bi bilo da i ovde sreća okrene leđa. Samo sam se smejao koliko ćemo ići s glupostima. Elem, Duško legitimno napada F4, samo rokada Bemtil (ovako ga prozvah psujući)- Polonara, free Facu, Vildoza i Hasan seckati..Tu smo ovakvi iskasapljeni na dve pobede od vrha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts