Jump to content

Wakeup

Član foruma
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wakeup's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

115

Reputation

  1. Nije istina nego je igrao ispod ocekivanja a imao ozb platu u Grckoj. Da nije bilo Zvezde ostao bi bez EL angazmana. Dobar je igrac, nije to poenta mog upisa vec ne razumem nipodostavanje Mitrovica i to je sve.
  2. Ja ne znam kako pojedine nije sramota sta pisu za Luku, on je sigurno domaci igrac koji zasluzuje najmanje da bude kritikovan i nipodostavan a svako malo ovakvi upisi. Polako bice i Bolomboy drvo, nije ga dzabe Olympiacos pustio niz vodu od istih ljudi komentari.
  3. Morate da vidite pozdrav Čovića i Hollanda u pozadini na 7:43, Holland ne jebe silu 😄 I jedna ruzna scena na dodeli medalja sve igrace su spomenuli osim Hollanda, bas se vidi reakcija Bentila u tom trenutku.
  4. Koji je napadač kod vas suspendovan jer se priča da smo (Vojvodina) doveli jednog napadača iz Zvezde koji je suspendovan. Kulibali?
  5. Pre svega pozdrav i od navijača Vojvodine, prema najavama kavez će biti pun, biće sigurno lepa atmosfera, vremenske prilike će biti super (najavljeno deset stepeni). Da se pošalje lepa slika u svet u vezi Mihe. Gledaće i on sigurno od gore 🙂 Nadam se dobroj i otvorenoj utakmici. ne bi bilo loše da vam počnu Mijailović, L Nikolić i Srnić/Azarov pa da imamo nečemu da se nadamo.
  6. Ne razumem zašto se za Holanda nije odigralo nešto nakon one trojke.
  7. Pa to je tvoja sramota što si iz NS-a i navijaš za Zvezdu ali to vi ne možete da shvatite. To nam je deo mentaliteta. A pošto si naveo da se obraćam tebi i grupi, postaviću ti jedno pitanje. Da li je normalno da Fk Vojvodina napravi akciju po školama, podeli deci ulaznice i artikle, druže se fudbaleri sa decom. I onda dođu “vaši” batinaši da maltretiraju istu tu decu. Osim portala 021.rs niko nije smeo to da objavi od medija. A i drugarov malac koji navija za Vojvodinu je isto bio maltretiran tako da to nije medijska laž. I pozdravi grupu od mene. Ovo ovde nije ništa namenjeno “normalnim” navijačima Zvezde kakva je većina ovog foruma već vama organizovanim. Mada i među organizovanim ima normalnih momaka. Pričam u globalu a ne pojedinačno. Da mi navijači Zvezde smetaju ne bih ovde pisao. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/322526/Huligani-s-palicama-plasili-skolarce-Prve-vojvodjanske-brigade-zbog-posete-Vosinih-fudbalera.html
  8. Ma ko krivi Bg, da li sam ja bilo šta naveo protiv Bg. Krivi smo sami ali je jasno da mnoge stvari ne zavise od nas samih i da su sa dosta stvari umešane više institucije. Mislim da trebamo da prekinemo sa Vojvodinom, gušimo temu. Da ti ne rušim sneška rasprodato je 😄 Biće možda nekih dnevnih ulaznica i tjt.
  9. Ma naravno, znam ja kako to sve funkcioniše. Mrzim ovakve insinuacije tipa navijač Vojvodine u košarci ne postoji? Pa Kalinić koga obožavate je veliki navijač Vojvodine (što naravno nije toliko ni važno) Samo klub nam je u haosu, guraju se neki manje bitni klubovi itd… Evo sad je Rebrača na čelu kluba mada mi ne uliva nikakvo poverenje ali eto imaju neki jasan plan da se vratimo makar u Aba Ligu za nekoliko sezona. Mada iskreno sumnjam. Vojvodina je prošle godine bila najtrofejnije SD u Srbiji. Okej u manje važnim sportovima ali eto postojimo tu smo…
  10. Postoji. Ja sam gledao godinama. Pogledam i sad u KLS-u. Ostaće upamćeno da 2013 nismo igrali zbog 150k eur Aba Ligu i Eurocup. Pa poguran Radnički Kg, čija je to sramota? Igrala je Vojvodina i EL možda se mlađi ne sećaju ali bila je jedne sezone opasna ekipa sa Gurovićem, Čankom, Radonjićem, Tepićem, bio i jedan ozbiljan stranac msm da se zvao Kebu tako nešto… Ali nije ovo tema oko KK Vojvodine pa da ne idem off topic.
  11. Ne trebaš da praviš komparaciju na tom nivou između klubova. Igrala je Zvezda godinama EL, Partizan nije i da se zamene uloge i da Zvezda ode u Fibino takmičenje neće se klub raspasti. Nije ovo isto takmičenje kada ga je igrao Partizan i sada. Mnogo se podigla Liga Šampiona. Misliš da Pionir ne bi bio pun posle grupa, kada bi se ušlo u eliminacionu fazu. Razumem ja orestiž i sve to ali nekad mora racionalno da se razmišlja. Trpiš preveliki pritisak svaki dan od takmičenja kojem težiš i ako držiš do sebe lepo digneš ruke i pređeš u organizaciju koja bi te širom dočekala. Misliš da bi Uleb-u prijalo da Zvezda ode pod okrilje Fibe. Pa oni imaju jako puno problema da organizuju EC, Zvezda bi im jako dobro došla ako ne zbog EL bar zbog EC. Biće jako puno promena i samo ispratite leto na relaciji dva takmičenja. Zvezda treba sebe da gleda a ne Partizan i da teži onom što je u datom trenutku najbolje za klub.
  12. Može da se napravi konstruktivna diskusija na temu Fiba - Uleb Fiba CL - EL FIBA awards a base fee of €50,000 for reaching the regular season. In addition, FIBA pays teams reaching the round of 16 €20,000, each quarter-finalist €30,000, €40,000 for the fourth-placed team, €100,000 for the third-placed team, €300,000 for the runners-up, and €900,000 for the winners.[8] Base fee for the regular season: €50,000 Round of 16: €70,000 Quarter-finals: €100,000 4th placed team: €140,000 3rd placed team: €200,000 Losing finalist: €400,000 Winning the Final: €1,000,000 Ima tu jako kvalitetnih ekipa koje su po prestižu EL klubovi ili imaju jake budžete : Rytas, Bamberg, Galatasaray, Limoges. Hapoel Jerusalem, Unicaja, Aek, Strasbourg itd itd… Pretežno u EC trenutno ostaju klubovi koji bi da se domognu EL ali sve ekipe koje drže do sebe zbog nakaradno uređenog takmičenja su prešle pod okriblje Fibe. Jako sam dobar sa dosta košarkaških novinara. Postoje indicije da se radi na prelasku još nekih važnijih EC ekipa u Fiba LŠ. Plus se Ruski klubovi ozbiljno interesuju da od sledeće sezone igraju tamo jer im je EL lupila rampu već za sledeću sezonu. Nekoliko klubova već gubi dosta strpljenja sa EL. Ne počinje košarka sa Špancima niti se sa njima završava. Panathinaikos pregovara opet sa Fibom ali zbog penala jer ima A licencu još nije dao odgovor mada bi onaj ludak njihov prešao. Biće zanimljivo leto na relaciji Fiba - Uleb ispratite. I da vam kažem jaz između takmičenja se jako brzo smanjuje.
  13. Navijač sam Vojvodine ali sam odrastao pored Pionira i igrao za Ofk Beograd kada su se moji preselili pre mnogo godina kada sam bio klinac. Mnogo volim košarku pa eto pratim. Verovatno gledam na sve ovo manje emotivno od vas. Naravno da bi vama palo teško da se napusti najprestižnije takmičenje i da na celu tu situaciju gledamo sa različitog aspekta. Eto bar da otklonimo dilemu da li se sprdam ili provociram ovde.
×
×
  • Create New...