Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 2 minutes ago, fradler said: Coks fintira sa Kampacom, dok zavrsava Vladu Mihailovica. Nije igrao za Mornar proslu. To bi bilo kao da igrac izvede penal rukom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) Kampaco, sve i da kosta 800k nema nekog smisla dovoditi, a kamoli za 1.8mil i jos koliko. Za 1.8mil mozemo dva odlicna igraca dovesti koji bi nam pokrpili druge vece rupe. Mogli bi da zamenimo recimo Holanda i Martina. Da ne pominjem ovih 2.5mil obestecenja... koji nonsens. Otkud mi u ovoj prici, verovatno znaju samo Covic i njemu bliski ljudi (ko je rekao @Šarac?). Moj rezon je da ili pomazemo menadzeru da igra igru sa Realom kako bi tamo dobio bolji deal (a mi neke poene kod menadzera), ili Covic koristi situaciju da malo mlati praznu slamu kako voli. Ako Kampaco dodje i za milion, bice to bezveze potrosene pare. I odakle nam? Branko Nordeus okrenuo ledja Ostoji jer ga nije poslusao za neke igrace (posto voli da se igra sportskog menadzera)? Djokovic osvojio neki turnir a nisam ispratio? Ko nam da te pare za ovakvo trosenje mora obavezno da poseti psihijatra i da mu se uskrati pravo na raspolaganje istim... I to je cela poenta ove price. Edited December 7, 2022 by Kooineeperk 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 4 minutes ago, Kooineeperk said: Kampaco, sve i da kosta 800k nema nekog smisla dovoditi, a kamoli za 1.8mil i jos koliko. Za 1.8mil mozemo dva odlicna igraca dovesti koji bi nam pokrpili druge vece rupe. Mogli bi da zamenimo recimo Holanda i Martina. Da ne pominjem ovih 2.5mil obestecenja... koji nonsens. Otkud mi u ovoj prici, verovatno znaju samo Covic i njemu bliski ljudi (ko je rekao @Šarac?). Moj rezon je da ili pomazemo menadzeru da igra igru sa Realom kako bi tamo dobio bolji deal (a mi neke poene kod menadzera), ili Covic koristi situaciju da malo mlati praznu slamu kako voli. Ako Kampaco dodje i za milion, bice to bezveze potrosene pare. I odakle nam? Branko Nordeus okrenuo ledja Ostoji jer ga nije poslusao za neke igrace (posto voli da se igra sportskog menadzera)? Djokovic osvojio neki turnir a nisam ispratio? Ko nam da te pare za ovakvo trosenje mora obavezno da poseti psihijatra i da mu se uskrati pravo na raspolaganje istim... I to je cela poenta ove price. Nismo još iskoristili Nolovu nagradu za osvajanje završnog mastersa. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) cudno niko da spomene do sad...postoji li savrseniji spoj od igrac Argentinac, coach Dusko to prosto ne moze da omane! Edited December 7, 2022 by hakeem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) Ma kakav Kampaco ljudi, nemojte zezati... Edited December 7, 2022 by Benito 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Ljudi nemojte se zajebavati da Kampaco nema smisla.Takav igrač uvek ima smisla. Taj igrač pravi razliku na EL nivou. Na F4 EL nivou. Plus mentalitet. Ako postoji i najmanja mogućnost... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 9 hours ago, Sector said: Ta priča o razlici u motivima mi ne pije vodu. Svaka pobjeda u gostima vrijedi duplo a lakše je dobiti KKP u Beogradu nego druge timove u gostima. Kvote su realne jer je KKP strogo domaćinska ekipa i sem Valensije i Armanija, uglavnom lako rješavaju protivnike u BG. Ali da njima gori pod nogama a nama nešto i ne treba, niđe veze. kakve su kvote za sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 kakve su kvote za sutra? Pada na keca 1,48..Povele se kladže ovim bočnim udarima.Ne znaju da Duška ne dotiče ni nuklearni bočni udar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Naravno da Faku ima smisla kao dodatak bilo kom EL rosteru. To govori više o siromašnom kvalitetu evropske košarke. Ali u našem slučaju na već predimenzionisan roster i nepostojeći budžet, ovo jednostavno nije tačno. Da li Čović pustio buvu ili je Limar pokušao da ispadne pametan ne znam, ali znam da nikakav Kampaco nije u planu jer to nije normalno u ovom trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Cekajte, 20 000 000 e za omladinu pomoci ima smisla, a bednih 1 800 000 e za virtuoza pod obrucima mnogo? Pa vise ce se obradovati klinci Kampacu nego novcanici od 100e. Al moramo i krilos dovesti, nisam zadovoljan da spiskamo sve na pleja i to pleja koji ce da krpi do povratka Dzonija. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 ...Jedna fina dama iz marketinga me je obavestila da ce minimalna cena polusezonskih biti 11000, ako znaci nekom.Marija?! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 @Kampaco -> ima da bude Faku = Fak ju. @derbi -> sjajno je sto oni imaju ulogu favorita, neka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) 14 minutes ago, Obi-Wan said: Naravno da Faku ima smisla kao dodatak bilo kom EL rosteru. To govori više o siromašnom kvalitetu evropske košarke. jel bi mogao da elaboriras ovo u dveipo lajne, posto je po meni facu jedan od najboljih plejmejkera koji su igrali el? Edited December 7, 2022 by uini 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 3 minutes ago, uini said: jel bi mogao da elaboriras ovo u dveipo lajne, posto je po meni facu jedan od najboljih plejmejkera koji su igrali el? jel bi mogao da elaboriras ovo u dveipo lajne posto meni facu nije u dvaes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 17 minutes ago, Obi-Wan said: Kampaco nije u planu jer to nije normalno u ovom trenutku. Mozes da obrazlozis jel ovo neka tvoja info ili nagadjanje posto manje vise cela Evropa prica o Zvezdi i Kampacu pa i sam Covic nije demantovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Just now, Devil In My Pants said: jel bi mogao da elaboriras ovo u dveipo lajne posto meni facu nije u dvaes ako ti nije u dvaes, nema potrebe da ti elaboriram, vec mozda mozemo da zakljucimo kako nemas pojma. 24 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: jel bi mogao da elaboriras ovo u dveipo lajne posto meni facu nije u dvaes Nadam se da se salis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 ah da, vi pratite kosarku od 2011..covek igrao tri sezone EL...Dijamantdis, Dzejms, Spanulis, Djordjevic, Paplakuas, Teo..Larkin, Vasa, Slukas, Ljulj, Rodriges, Sarunas, Holden, Doncic..itd....da ne idem dublje...Dobar je Kampaco, ali dajte molim vas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 40 minutes ago, Kooineeperk said: Kampaco, sve i da kosta 800k nema nekog smisla dovoditi, a kamoli za 1.8mil i jos koliko. Za 1.8mil mozemo dva odlicna igraca dovesti koji bi nam pokrpili druge vece rupe. Mogli bi da zamenimo recimo Holanda i Martina. Koja to dva odlična igrača možemo dovesti u decembru i ko kaže da su nam Holand i posebno Martin veće rupe od one koju imamo na pleju? 43 minutes ago, Kooineeperk said: Ako Kampaco dodje i za milion, bice to bezveze potrosene pare. I odakle nam? Branko Nordeus okrenuo ledja Ostoji jer ga nije poslusao za neke igrace (posto voli da se igra sportskog menadzera)? Djokovic osvojio neki turnir a nisam ispratio? Ko nam da te pare za ovakvo trosenje mora obavezno da poseti psihijatra i da mu se uskrati pravo na raspolaganje istim... Bezveze potrošene pare će biti ako milion damo igraču koji je pre odlaska u NBA bio u top 5 u EL na svojoj poziciji, ujedno i ubedljivo najvažnijoj poziciji u evropskoj košarci i koji je bio glavni kreator 1 Reala? E svašta... A ovo odakle nam pare - odakle smo ih do sada dobijali, odakle ih dobijaju i komšije, odakle se u stotinama miliona plaćaju prava prenosa Premijer lige, nacionalni stadioni i ostali sportski projekti vladajuće sekte. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Najbolji je smesno za nekog ko je igrao par sezona...sa ok ucinkom, ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Najbolji je smesno za nekog ko je igrao par sezona...sa ok ucinkom, ali... Ti jednostavno moras da budes u centru paznje, ne znam ko je gori ti ili Sarac... Edited December 7, 2022 by Benito 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Najbolji je smesno za nekog ko je igrao par sezona...sa ok ucinkom, ali... predlazem trejd izmedju tvog bivseg kluba i sadasnjeg flouters + ponitka za fakua ko kaze ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 1 minute ago, Benito said: Ti jednostavno moras da budes u centru paznje, ne znam ko je gori ti ili Sarac... Cekaj po kom to kritrijumu je Kampaco najbolji PG ikad u EL...pa to je nebulozna izjava...ovo sto sam naveo je samo deo iz glave..ali najbolji ikad, jel znas sta to znaci uopste? 1 minute ago, NikadProtivKaline said: predlazem trejd izmedju tvog bivseg kluba i sadasnjeg flouters + ponitka za fakua ko kaze ne? Moze Faku a dobijete Brus Lee-a:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Cekaj po kom to kritrijumu je Kampaco najbolji PG ikad u EL...pa to je nebulozna izjava...ovo sto sam naveo je samo deo iz glave..ali najbolji ikad, jel znas sta to znaci uopste? Uini je napisao "jedan od najboljih", pa makar bio i u top10 ikada, nije mala stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 3 minutes ago, Devil In My Pants said: Cekaj po kom to kritrijumu je Kampaco najbolji PG ikad u EL...pa to je nebulozna izjava...ovo sto sam naveo je samo deo iz glave..ali najbolji ikad, jel znas sta to znaci uopste? Niko nije rekao da je najbolji ikad ali u zadnjih 6,7 godina je svakako jedan od boljih plejmejkera u EL, to je jasno kao dan, verujem da i ti tako mislis samo ti je krivo sto narkoman nema novce kao Shone 😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts