Prijatelj Mitar Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 4 hours ago, Bagzzi said: Edit: A i u prilog ovoj tvrdnji ide potvrda jednog od moderatora (ima jako dobre info iz KK) na drugom forumu da je Zvezda stvarno zainteresovana za TLC. Za koju emisiju, 90 days to wed ili Sister Wives? Dobre su obe, imho. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 stari (na tako dobri) kursadzijski humor nikako da ode sa ove teme. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Nadam se da coach Vlada gleda PAO - KKP da vidi da može i bez hokejaških izmena da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 12 minutes ago, K.Dot said: Nadam se da coach Vlada gleda PAO - KKP da vidi da može i bez hokejaških izmena da se igra. Ne gleda, gleda Zvezda-Monako, da se ohrabri za sutra. Kad mogu Gobelja i Srna mocice i Lazic-Radulja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 23 minutes ago, K.Dot said: Nadam se da coach Vlada gleda PAO - KKP da vidi da može i bez hokejaških izmena da se igra. I ja se nadam da se Radonja nece prizivati kod nas jedno 10ak godina bar. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Šta uradise Covic i Radonje sami sebi, nama i Zvezdi... 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 12 minutes ago, berti said: Šta uradise Covic i Radonje sami sebi, nama i Zvezdi... Covic mu ponudio ono sto nijednom drugom treneru nije ponudio,pa ni Pesicu Ako si 25 juna sa Covicem na sastanku u KSS i razgovor oko strategije za srpsku kosarku a 26 tog kazes manageru daj vidi sa Pao mogu li dobiti 100 k vise od ponude KKCz ne vidim da se bilo ko zajebao. Covic je ustedeo pare jer bi bili na istom mestu gde smo i sada jer vidimo da tih 100 k vise za Pao ne znaci nista u rezultatskom smislu. Fenjerasi kao i mi , a drugi je uvecao svoj bankovni saldo za 100k. A " teli" smo Bacona zar ne? Jel smem da otvorim novi topic Biro rada i treneri na istom? 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 https://citajsport.com/2022/11/03/mac-sa-dvije-ostrice-blizu-crvene-zvezde-povratak-bivseg-kosarkasa-na-mali-kalemegdan/ Sta je ovo,je l neka glupost ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 6 minutes ago, Šarac said: Jel smem da otvorim novi topic Biro rada i treneri na istom? dokle god se ne menja gazda i nadzorni odbor moze 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Kakav je divljak i silovatelj lopte Bacon, sreca pa ga nismo doveli 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Eh taj nevaljali Radonja, das mu prst on hoce celu ruku... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 Just now, necke said: Eh taj nevaljali Radonja, das mu prst on hoce celu ruku... Sad ce 2 godine da naplati unapred i to bez Bata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 8 minutes ago, Šarac said: Biro rada i treneri na istom? Skini Raduljicu samo sa biroa i penzionog. Vracen je na platni spisak. Kao emeritus na fakultetu. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 11 minutes ago, Nini3112 said: https://citajsport.com/2022/11/03/mac-sa-dvije-ostrice-blizu-crvene-zvezde-povratak-bivseg-kosarkasa-na-mali-kalemegdan/ Sta je ovo,je l neka glupost ili? Gde nalazite ove portale? Sta je ovo jebote? 😄 1 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 4 minutes ago, Šarac said: Covic mu ponudio ono sto nijednom drugom treneru nije ponudio,pa ni Pesicu Ako si 25 juna sa Covicem na sastanku u KSS i razgovor oko strategije za srpsku kosarku a 26 tog kazes manageru daj vidi sa Pao mogu li dobiti 100 k vise od ponude KKCz ne vidim da se bilo ko zajebao. Covic je ustedeo pare jer bi bili na istom mestu gde smo i sada jer vidimo da tih 100 k vise za Pao ne znaci nista u rezultatskom smislu. Fenjerasi kao i mi , a drugi je uvecao svoj bankovni saldo za 100k. A " teli" smo Bacona zar ne? Jel smem da otvorim novi topic Biro rada i treneri na istom? Ne sumnjam da je to tacno sto se tice sume koju je Radonja licno trebao da dobije. Pitanje je sta se tu pricalo oko formiranja tima, novca za to... Sada, da li bi bilo bas ovako isto... Sigurno ne bi Raduljicu i ovog frisko otpustenog divljaka gledali u klubu. Zatim, dvoumljenje Kaline koje je fakat postojalo. Oko cega, mozemo da nagadjamo. I na kraju, jebeni Pao bismo dobili u Pioniru, tako da bi bila pobeda vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) Jbt Raduljica+Kuzmic+Martin = plata za top centra. Lazic + Lazarevic = top krilo, ipak treba imati kvalitetan sportski sektor koji zna sta hoce i kako se sastavlja tim, ali bitnije je da igraju dobro odbranu Edited November 3, 2022 by necke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Mene zanima kako to da se Nesa Ilic nije oprobao u trenerskim vodama. Svakom dajemo sansu, zasto ne dati i njemu. Valjda je nesto naucio radeci pored nacuo setajuci pored svih tih trenera 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 9 minutes ago, necke said: Jbt Raduljica+Kuzmic+Martin = plata za top centra. Lazic + Lazarevic = top krilo, ipak treba imati kvalitetan sportski sektor koji zna sta hoce i kako se sastavlja tim, ali bitnije je da igraju dobro odbranu Martin je top centar 💯 Trenutno smo sa njim treći u Evroligi po broju skokova… Nije u redu omalovažavati igrača koji igra poštenu košarku na obe strane terena… Saglasan da se novac za drugu dvojicu mogao pametnije potrošiti… 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Tačno samo Jovic fali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 1 minute ago, necke said: stoli ga bojko 😂 Stvarno, koje je njegovo radno mjesto i zanimanje. Umirivanje publike, mlataranje rukama prema sudijama... Jebote, ja cu placati klubu a da radim isto to a ne klub meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 27 minutes ago, necke said: Jbt Raduljica+Kuzmic+Martin = plata za top centra. Lazic + Lazarevic = top krilo, ipak treba imati kvalitetan sportski sektor koji zna sta hoce i kako se sastavlja tim, ali bitnije je da igraju dobro odbranu Lazarevic + Lazic nije top krilo, nemojmo pricati svasta. Ali Lazic + Holand + Kuzmic + Raduljica jeste top krilo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Uf sad ne valja Hasan... Covek koji stvarno igra sasvim solidno od pocetka sezone. Sto se sutrasnje utakmice tice ja iskreno oeckujem pobedu. Ne znam zasto bi se toliko plasili ne Monaka kao kluba nego gostovanja. Ovde provejava alibi uteha kao eto realno je samo PAO kiks... pa koji moj igramo onda EL i idemo na te utakmice ako nije realno da pobedimo 90% utakmica. Jel je tu Vildoza jeste, jel tu sad Nedovic jeste, jel imamo pet centara imamo... pa daj onda da se odigra muski i na pobedu a ne pred svaku tekmu da spustamo gace jao to je Real gde njih, jao Efes ipak godinama u vrhu, jao kuku Baskonija ima onog malog ludaka, uf jeben nam je raspored... Sto se tice trenera naseg vidim na nekoliko upisa apostrofiranje kako je on dobar lik al eto nema srece i autoriteta... ja ne znam dal vi pisete iz srca ili na bazi ku... ali lik je sam prihvatio mesto sam postavio aposlutne pomocnike oko sebe i prima platu za to sto radi, ne vidim razloga da ga zalim ili stedim nesto u kritikama suludih petorki i izmena koje vrsi kao manijak. Naravno nadam se skracenju rotacije kako dolikuje i da igraju najbolji i najspremniji a ne da se minutaza deli po drugarskom modelu da se niko ne naljuti. Trener si pa neka se i naljute ko ih jebe igras za pobedu ne za njihove statse i minute na terenu. Srce na teren pamet u glavu i da se vratimo iz France sa pobedom protiv Celafuta. u 3/4 da mu Covic mase bonusima sa kupa da ga distraktuje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 hour ago, bosMan_jr said: Ali Lazic + Holand + Kuzmic + Raduljica jeste top krilo Onda Covic ne bi imao dovoljan broj srba u ekipi i ne bi mogao da se hvali u jutarnjim programima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 2 hours ago, Šarac said: Covic mu ponudio ono sto nijednom drugom treneru nije ponudio,pa ni Pesicu Raduljicu? 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Ako ne prodje ovo sa Jovićem,može Filip da uskoči da se priključi treninzima i tako pomogne ekipi da normalno trenira. Za početak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts