JPM Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Covicu jebi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Crvena zvezda će zato, dopadalo se to nekome ili ne (pa čak i jednom sudiji) da se oglašava svaki put kada smatra da je to potrebno, i kada se kao klub ne slaže sa nekim odlukama koje nisu u interesu ABA lige – koja je u vlasništvu klubova. siguran sam da je čović jedini koji može da mi bude omražen u rangu AV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 34 minutes ago, Tamburinjo said: Vec na startu se videlo da im se guzica smrzla od mogucnosti novog saopstenja nase uprave. Ok this did not aged well...for 34 min 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Sjaši više Nebojšaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Jbt, ja mislim sprdanje na forumu u vezi sa prošlim saopštenjem, kad ono novo... 7 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 2 minutes ago, Perkos2 said: siguran sam da je čović jedini koji može da mi bude omražen u rangu AV Jok, on se retko pojavljuje na kamerama, za razliku od AV koji kuka, prdi i stenje kao onaj Rajko iz pozne sezone zikine dinastije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 2 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Ali jebote kako Covic zna da zgadi ovako predivnu pobedu nad Buducnosti. Ej njemu zasmetalo sto je Pukl rekao istinu o njegovom saopstenju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Zanimljivost sa sinoćne tekme je da je sudijska trojka po odlasku u svlačionicu na prvom poluvremenu dobila aplauz od publike u hali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Pukl i Javor su iritantni, posebno Pukl kad krene da izbacuje gledaoce na mrki pogled. Ali ja nikad nisam video da su nam tendenciozno sudili. Ono sto sam video je da se uinate kada se mnogo bunimo. Stvarno treba da odjebemo više od ovih budalaština. Jedno je biti nezadovoljan nekim porazom, a potpuno drugo je tražiti javno da nam neko ne sudi. Pa čoveče, došli smo do toga da su Jovčić i Belošević odbili da sude derbi prošle sezone. Šta je s mozgom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Belošević odbili da sude derbi prošle sezone. 😢 Nedostaje dobrocudni debeljuca. Imam utisak da njegov kriterijum u ABA i Garsijin u EL nama najvise odgovaraju i retko smo gubili meceve kad su oni sudili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 (edited) Ne znam da li sam ikada video glupost nalik pauzi od 9 dana između dva meča u seriji? Zašto smo uopšte pristali na to i koji je razlog da mi našu seriju ne završimo već do nedelje, ukoliko je tako moguće? Edited May 15, 2023 by medobrundo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Daleko od toga da branim Covica, ali izneverovao sam da je Pukl (ili bilo koji sudija, nije Pukl bitan) dozvolio sebi da u zapisnik sa utakmice na sarkastican nacin pise o necemu sto se nije desilo na samoj utakmici a po svemu sudeci nije imalo nikakvog uticaja niti na utakmicu niti na sudjenje? Ne znam sta kome treba da ulazi u Covicevo blato? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 3 minutes ago, medobrundo said: Zašto smo uopšte pristali na to Ovo je već dobro pitanje. Odgovor je zato što smo već navikli da dva Beogradska kluba sami određuju kad će igrati a kada odlagati mečeve. 4 minutes ago, medobrundo said: koji je razlog da mi našu seriju ne završimo već do nedelje Usluga Partizanu. 1 minute ago, Kooineeperk said: Ne znam sta kome treba da ulazi u Covicevo blato? Nije Pukl napisao saopštenje već je prigovor napisao onako kako je propisano pravilnikom, i nije on obelodanio svoju žalbu već Čović. Treba videti da li uopšte sme to Zvezda da objavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Suđenje je sinoć bilo odlično. Javor nam već neko vreme sudi jako korektno. Zajahali smo njega i Pukla, a Boltauzer je tu jedina prava pošast. 1 minute ago, medobrundo said: Ne znam da li sam ikada video glupost nalik pauzi od 9 dana između dva meča u seriji? Zašto smo uopšte pristali na to i koji je razlog da mi našu seriju ne završimo već do nedelje, ukoliko je tako moguće? Glupost je što Partizan nije odigrao rekreativne mečeve sa SC-om, kao što je Real uredno igrao svoje acb mečeve tokom top 8 serije. Ali kad je već takva situacija, bolje ih sačekati nego da mi odradimo Budućnost za 3-4 dana, pa onda čekamo 20 dana na finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 (edited) Komšije igraju 15 i 18. S obzirom da će završiti sve 18. Očekujem prvi polufinalni meč 21. i tako će se izjednačiti sa svima 24. verovatno. A mi ne igramo u nedelju upravo da bi se izjednačili i oni uhvatili priključak. I očekujem da od 29.05 u toj nedelji krene finale PO. Edited May 15, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Da malo skrenemo pažnju nazad na utakmicu i lepe stvari 23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Luka nam je u zadnje vreme baš u Vince Carter nekom fazonu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Dobro je što je veća pauza između utakmica da nam ne opadne kvalitet saopštenja, u zgusnutom rasporedu bi bilo znatno teže održavati ovako visok nivo. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 (edited) 19 minutes ago, Čočo said: Komšije igraju 15 i 18. S obzirom da će završiti sve 18. Očekujem prvi polufinalni meč 21. i tako će se izjednačiti sa svima 24. verovatno. A mi ne igramo u nedelju upravo da bi se izjednačili i oni uhvatili priključak. I očekujem da od 29.05 u toj nedelji krene finale PO. 21og je finale EL nešto mislim da neće staviti isti dan iako nema veze jedno s drugim , samo razmišljam 🙂 Edited May 15, 2023 by Filbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Mene mnogo raduje ono o čemu smo pričali pre mesečak dana kada smo govorili o formi. Deluje da su svi momci uhvatili pravi ritam. 1 minute ago, Filbi said: 21og je finale EL nešto mislim da neće staviti isti dan iako nema veze jedno s drugim , samo razmišlajm 🙂 U tom slučaju će biti 22. I 25. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Ono sto mi bode oci ali u pozitivnom smislu je Nedovicevih 5 asistencija za manje od 15 minuta igre. Iako na pomen njegovog imena svi ocekuju neke 20+ poena partije, mislim da nam je mnogo korisniji u ovom modu u kojem ne forsira nego igra za tim. Naravno on moze mnogo bolje od ovoga i dalje, ali nam je jako koristan kada ovako igra i nalazi resenja asistencijom nakon pika. To + prodor koji mora da koristi vise nego sut jer u Aba niko ne moze da ga stigne kada se zaleti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 15 minutes ago, Knipex said: Da malo skrenemo pažnju nazad na utakmicu i lepe stvari 12 minutes ago, John Terry said: Luka nam je u zadnje vreme baš u Vince Carter nekom fazonu 🙂 Luka ima strasan BB IQ, decision making mu je zaista vrlo cesto na veoma visokom nivou, pogotovo za visokog igraca. Usudjujem se da kazem da je njegovo telo malo bolje, jace, ili samo da nije imao one strasne povrede + da ima malo bolji sut sa distance (dovoljno je da ima kao tamo 14/15.) on bi bio izuzetno trazena roba u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts