Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

12 minutes ago, fradler said:

Opa, Dusko rasterao sve pomocnike, i Simon je bivsi.

Odlicna vest ako je tacna. 

To bi znacilo da se polako izbacuje nepotizam oko ekipe, a nadam se uskoro i u ekipi.

Simon sad moze da skuplja podatke za Covketa al kroz kljucaonicu.

  • Like 6
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Radonja said:

Ako je Ilic zdrav i ne moze da dobije minute protiv ovakve Cibone...Sto smo ga onda i dovodili?

 

A jbt kad krenete ovako, pa valjda je za ekipu potrebnije da iskoristi vreme na utakmici da pohvata i proveri zamisli koje se pokazuju na treningu.

Ako ce Dusko da implementira nove stvari u igru kroz ABA ligu, zar nije logicnije da te stvari sprovode oni koji ce najvise i igrati u EL.

 

Uostalom, na 4 imamo Bena kao jednog od boljih igraca preko koga sve u napadu ide, i Petruseva kome Ivanovic ocigledno zeli da nametne slicnu ulogu.

Znamo koliko su Ivanovicu bitne cetvorke u napadu, bukvalno su mu redovno krilni centri bili kljucni ili jedni od kljucnih igraca u ekipama, tesko je ocekivati da ce on tu mnogo ekperimentisati kao sto je to Vlada cinio sa Lazarevicem recimo.

Sa Ilicem se verovatno planira da dobija minute onda kada se formiraju prve dve petorke, te kad tih 10 igraca tacno budu znali kada i sta treba da rade. 

Kada do toga dodjemo onda neku utakmicu u ABA Ilic moze da uskoci i odmeni Bena, ali, za tako nesto je najpre potrebno stvoriti - sistem.

 

Za nesto vise od role u ABA tesko da ima mesta i kvaliteta samog Ilica. U 12 imamo 5 slotova, Mitar, Kuz, Ben i Petrusev igraju dobro i standardni su, jedino da Hasan izleti iz ekipe a mi ne dovedemo zamenu vec guramo sa proslogodisnjom linijom plus Petrusev. To je, slozicemo se, malo verovatno.

 

Ovi pokusaji sa Hasanom u startnoj su verovatno pokusaji reanimacije igraca koji je dosao za lepe pare da igra u bitnoj ulozi, te cilj da se spreci novo adamsovanje.

Da je lepo, nije, ali neophodno je i za razliku od slucaja Adamsa i Holanda za Martina znamo da moze da igra na nivou koji se od njega ocekuje.

Zbog toga ce verovatno i dobiti vise kredita.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, djurava said:

Mozda ja ne vidim dobro, al nama je goruci  problem, pozicije 3 i 4 . Naravno da je Ostin pojacanje i da bi nam valjao al ta pozicija nam nije goruca

 

Pa Hollins je krilo. To sto je kod nasi igrao na 2 je posledica nedostatka igraca i nista drugo.

 

Odlicna konferencija Duska, bez ikakvog hvalospeva za njega ali coveku je jasno sta fali ekipi. Ogroman nedostatak discipline je primetan. Ova ekipa je sposobna da napravi veliku razliku brzo i jos brze je ispusti. To ozbiljni timovi ne smeju. Da li ce Dusko uspeti, ne znam, ali mu je sigurno jasno sta treba da radi.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Srki said:

Čitajući (još tada) između forumaških redova, desilo se sledeće. Uzeli smo titulu. Završila se sezona.  Trebalo je isplatiti zaostale plate i formirati tim za sledeću sezonu ali para u tom trenutku nije bilo. Naglasak je na "u tom trenutku".  Zaključujem da je Radonjić zbog toga i otišao jer nije mogao da radi u takvim uslovima. Glavni igrači Kalinić, Holins, Davidovac odlaze. Kreće opšta kuknjava. Para još uvek nema. Klub nema trenera a produžva White-a koji prima 200k?? Taj potez me navodi na zaključak da je finansijska situacija u klubu tada bila jako loša jer realno ko bi produžio White-a da je tada znao da ćemo imati ovoliki budžet koji imamo trenutno? Onda se nešto desilo, verovatno neka politička priča i para odjednom ima i to ih ima poprilično. Kreće dovođenje igrača na kilo.

Suština je u tajmingu kada je lova volšebno stigla. Cenim da nas je vlast prvo zajebavala za pare, vrv im je pun kufer Čovića, pa su ga mrcvarili za pare ne bi li ovaj sam otišao ali avaj gazdi se nije prepuštao presto pa su morali da popuste, ponajvise da bi koliko toliko izbalansirali lovu koju su upumpali u kkp i zadržali mir među navijačima dva kluba.

  Poenta priče je da smo zbog tog vremenskog vakuma i te zakasnele love izgubili trenera i igrace koji su bili kičma šampionskog tima. To je cena koju sada plaćamo. I deluje mi da je to posledica visegodisnjeg rata Čovića sa vladajućom garniturom koja bi ga smenila ali ne može.

 

Možda bi i mogao da poverujem u neku ovakvu priču. Samo je problem što White nije koštao 200k, več najmanje duplo od tog iznosa

Link to comment
Share on other sites

Steta sto ne krenusmo na vrijeme sa ozbiljnim trenerom i kako treba, ali ko zna cemh je ovo dobro, sezona je tek pocela fakticki serijom od 3-4 vezane pobjede u EL se vraca sve izgubljeno i svasta je moguce...

 

Da bar ostanemo konkurentnj za top 8 do kraja sezone ja sam zadovoljan, najgore je vec prije polu-sezone se oprostiti od EL...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, djurava said:

Mozda ja ne vidim dobro, al nama je goruci  problem, pozicije 3 i 4 . Naravno da je Ostin pojacanje i da bi nam valjao al ta pozicija nam nije goruca

Na 4 da, ali ako hoćemo da limitiramo Brankove minute treba nam dobar defanzivac spolja. Pošto nema igrača plejmejkera tipa Volkap iz Olija treba nam defanzivac na 2, to će i Lazića uvesti u neku normalnu minutažu.

Ivanović nije tip koji sedi po kafićima kad nema klub, očekujem neočekivano rešenje 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...