Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Gde su sad likovi koji su ovde izričito tvrdili da čović neće nikad promeniti vladu jovanovića?  Samog vlade mi uopšte nije žao, mlad je ali ne hi trebalo da je glup pa da veruje da je postao košarkaški trener koji u ovom trenutku može da vodi EL ekipu. Najvažnija stvar u životu je da znaš svoje mesto u poslu kojim se baviš, sad će imati u biografiji da je vodio EL ekipu ali će mu to biti više šteta nego korist. Promenio ga je čović kao čarape a on verovatno još nije svestan u šta se upleo.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Wingwalker said:
8 hours ago, fradler said:
Za početak se nadam da je odsekao repić, ono izgleda groteskno

Naravno...to je bio prvi uslov da mu dozvolimo da nas vadi iz šahte.

Mozda je to bio preduslov da dodje pa ga zato nije bilo na pocetku sezone kod nas?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Perkos2 said:

sad će imati u biografiji da je vodio EL ekipu ali će mu to biti više šteta nego korist.

Mislim da ce mu ta stavka u CV-u biti samo olaksica da preuzme neki iole kvalitetan tim tipa u Fiba Ligi sampiona ili Evrokupu, a ne Crnokosu ili Konstantin.

Link to comment
Share on other sites

Quote

"Meni su svi govorili da je Duško Ivanović budala, psihopata i idiot. On je van terena divna osoba, ali na terenu mu se spuste žaluzine", rekao je u popularnom podkastu "Inkubator" Kasun.

„Meni je Duško Ivanović rekao da nisam u formi i da svako jutro idem u brdo i da trčim sat vremena pre treninga. Ja sam izgubio 12 kilograma u sedam-osam dana, prepolovio sam se. Na početku mi je pričao na našem, a posle samo na španskom“, otkrio je on.

Igrao je povređen, jer mu Ivanović nije verovao.

„Desila se situacija da sam mesec i po dana igrao, a noga me je tako bolela. To mi je Duško zamerio i rekao mi je da skinem steznik, ili će me oterati sa treninga.“

Kasun 😆

 

Sa Duskom i dr Gluscevicem bice veselo

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Evo ja ne vidim EC/CL tim koji bi posle gledanja ovoe nakarade sto je Vlada kod nas radio kraj terena (nije to vodjenje utakmica nego ono sto u mom selu zovu mrsomudjenje) prihvatio tog coveka na mestu trenera. Iskreno, ovako pogubljen, trenutno nije ni za KLS. Da ide negde jedno pet godina da bude asistent, pa onda lagano, baby steps, neki Slodes moze da vodi, da se vidi je li sta naucio. Onda jedno pet godina tu, pa ce doterati do nivoa Crnokose.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, drakon1 said:

Mozda ga Vlada nije prouzrokovao, ali nije ga ni iskorenio iako mu je to posao. Radis sa onim sto imas. Sve i da je tesko, tim je morao da izgleda bolje od ovoga sto je sada. Mogle jeste i gore (tesko) i bolje. Cinjenica je da je lose i sve i da zaboravimo PAO i Zadar da mi nemamo igru i da lose izgledamo na terenu. Posto se u takvim situacijama ne menja ceo tim ni rukovodstvo kluba, jasno je da je trener koji mora da ide. Ljudski mi ga je zao, kao profesionalca ne. Takav je posao.

I tako svake sezone....

 

Coveka su pustili na U20 dok su mu sastavljali tim..al ajde..8 trenera i 50 igraca je krivo..sem Laze i Covica 🙂

Link to comment
Share on other sites

Quote

- Nakon treninga, Skola je došao do Ivanovića i rekao mu "treneru, mnogo sam umoran, hteo bih da dobijem slobodan dan sutra, potreban mi je odmor". Nijedan igrač to nije znao, ali Ivanović je svakako planirao da nam svima da slobodan dan sutradan.

Duško je Luisu rekao: Aaaah, umoran si? Pa dobro. Sutra će svi imati slobodan dan, a ti ćeš doći ujutru u trening centar, treniraćeš pre podne, popodne ćeš imati šuterski trening.

Ako nista, Vildoza ga poznaje, dace neki savet saigracima sta i kako. 🤷

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, necke said:

Ako nista, Vildoza ga poznaje, dace neki savet saigracima sta i kako. 🤷

ne treba zanemariti tu i mogućnost i svu širinu komunikacije na španskom. s obzirom na veštinu pričanja engleskog coucha Vlade a prečesto i nesposobnost prenošenja ideja na materinjem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Threekola said:

 nije neki reper jer je skroz drugačije koncipirana ekipa Baskonie bila, ali ima zanimljivih stvari i tendencija

 

 

U principu imamo Vildozu na poziciji Henrija, Nedovića na poziciji Vildoze, Bentila kao streč četvorku, Mitrovića na poziciji Džekirija. 

Deluje da bi Dobrić mogao dobiti ulogu poput Giedratisa na tri.

Vildoza, Nedović, Dobrić,Bentil, Luka bi mogla ofanzivno da popuni taj playbook iz Baskonije.

 

Jel ostao samo jedan slobodan slot za Aba ligu?

 

 

Link to comment
Share on other sites

У три наврата био тренер Басконије освојио са њима шпанску лигу и да нама не ваља јер има неке по некима чудне методе? Па зашто су га звали у Басконији још два пута после првог одласка? Пакуј и не питај ништа. Бар ћемо гледати добро расподељене улоге у тиму и имати тренера који кипти од искуства. 

 

По мени је ово прави тајминг за промену тренера, када не можеш Задар са 7 играча да добијеш све је јасно. Горе од овога што је до сада било не може. Против Асвела да се напуни Пионир као против Бајерна и крећемо у серију победа. 

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...