Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Neka se i ova ABA liga zavrsila, nadam se da je vise necemo gledati. Klub je zreo za jedan remont,sada nakon gubitka titule je pravi trenutak, pocevsi od vrha, mada znam da od toga nema nista. Sve u svemu jedna bljutava sezona, sa dosta fejlova. Videcemo da li cemo izvuci neke pouke.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Sreca pa ovo finale donosi samo prestiz(to ne znaci da ne boli samo lakse ce se svariti) i da smo sigurno u EL sledece godine.

Trebali smo igrati ceo mec kao Q3 a ne kad je dogorelo do nokata jbg.

Sledece sezone ozbiljan remont i dati Dusku da bira svoj tim.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Da nisu odvratna, bezobrazna i floperska ekipa, pa i da im daš kredit da su bolji... Ali zasluženo uzimaju titulu. Dali smo im na tacni prednost domaćeg terena... I skupo smo platili samo svoje gluposti... 

 

Pokazalo se da onaj raspad tokom sezone kad smo izduvali za Top8 nije bio slučajan. Duško ne zna da zaustavi kola kad krenu nizbrdo. 

 

Ni 1 Kampaco nije mogao da nam pomogne da ispravimo onolike brljotine sa početka sezone... 

 

Uopšte me ni bi čudilo da na kraju izduvamo i za EL. S obzirom na tretman koji smo imali tokom sezone. Onaj Litvanac mi ne uliva poverenje... 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nikad mi nece biti jasne neke rotacije,petorke i minutaze kad tekma krene mimo plana i programa kod Duska Ivanovica.

I da smo poveli u 4/4 ne bi dobili.

Titula ae izgubila u Zagrebu od mrtve Cibone i to je to.

 

U sledecu sezonu remont i na terenu i u foteljama,pamet u glavu.Dovoljno smo sezona kretali iz bunara,sto igracki sto rezultatski.Ako ima mozga,razuma o pameti treba drugacije.

Napred Zvezda!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao što i napisah, vratićemo se koliko da se ponadamo, ali nije bilo dovoljno znanja za preokret iako su se nudili. Ništa strašno, neće biti strašno ako igramo i Evrokup. Najvažnije da se ova sezona konačno završila. A jedva sam čekao da se to desi.

Link to comment
Share on other sites

Realan kraj sezone. I ok na kraju krajeva, ne može se uvek biti najbolji i prvi. Ta boleština koju je uveo Vujošević, a prisvojio Čović, jeste ono oko čega se navijači glođu.

 

Sezona je bila onakva kakva nam je i ekipa, nestabilna, od sjaja do očaja, sa osećajem da je moglo dosta bolje. A ekipa, iako je nije selektirao, nekako je i oslikala Duška kao trenera. Nije me ubedio. Dosta mlakih pristupa kad je najbitnije, pa se onda nešto stiže.. čudne petorke i nejasne rotacije.. i vidi se da je trener koji nikada nije imao pritisak trofeja. To je ono što mi najviše i smeta. Navikao je da trenira ekipe koje mogu biti opasne, ali su u suštini underdogovi u svojim ligama.

 

Pojačana inicijalna ozbiljni promašaji - Holand, Bentil, Martin, Raduljica, Adams..

 

Očekivao sam da će Partizan lakse do trofeja, s obzirom na trenera i sastav i ne mogu da kažem da je ovo sad neko veliko razočarenje. Makar su im se dobro zatresle gaće.

 

Čović je, nadam se, odsvirao svoje. Nemoguć je bio ove sezone. Opet je uspeo da omogući egal sa KKP-om, ima definitivno neki skill, ali nije ni bitno više - tu njušku je nemoguće gledati za svaku pristojnu osobu.

 

I da. Domaći teren je opet dobio finale. Mi smo ovu seriju u suštini izgubili protiv Cibone, a to je zaista bilo nedopustivo.

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Dajte taj prelazni rok, da se lozimo jos da ce ostati Kampaco 😀

 

Salu na stranu, ja ne mogu da zamerim, Partizan je postao ozbiljna masinerija u jednom trenutku, i opet smo bili blizu, ali na njihovom terenu su jednostavno bili neuhvatljivi.

 

Dobricu, alal vera i hvala za sve godine i trofeje u nasem dresu.

 

Kobra ♥️

  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ok. Hteli smo borbu. Imali smo je. Pojavili su se neki igrači koje smo precrtali posle prvog poluvremena. Jbg, bolji su. Ekipa planski sklapana dve godine bila bolja od stihijski sklepane ekipe gde se gazda malo igrao menadžera- sasvim logičan ishod.

Daleko od toga da su svi iz tima za teranje. Nadam se ostanku trenera

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Just now, Webad said:

Barem lepa slika na kraju

 

Otvaraj najjacu temu svakog cigana 😁

 

Nemam nista protiv da gledam kk najdzerija sledece sezone

Od proslog prelaznog sam naucio da ne verujem Kumu i Sarcu. Ovaj prvi nam doveo Napijera, a ovaj drugi nas palio da i Simon moze da bude trener ekipi (Nije stvarno, ali znamo kakvi su tvitovi bili). A da od prelaznog roka ocekujem da bude normalan, ne, bice kao i svaki do sada. 

Link to comment
Share on other sites

Имајући у виду да је неко из управе отворио тему морало је да се заврши малерозно. Тако је то у животу. Десет година си шампион па једну ниси. Па онда си поново десет година шампион и све тако у круг. 

Ремонт.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uff zavrsi najbezveznjja sezona sa najbezveznijim rosterom i najbezveznijim trenerom ikada! 

Nece mi biti zao ni jednog igraca koji ode!

Sad samo jos.vise cenim ona Radonjinja krvava kolena iako sam milion puta pozelio da igramo brzu i leprsaviju kosarku.

 

  • Like 1
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

Na kraju se igrači nisu predali bez borbe (makar dobar deo njih) i pružili su otpor, izgubivši od trenutno boljeg protivnika. Možda je karmički što su vas večeras u igru vratili oni koje ste najviše kritikovali - Bentil, Martin i Dobrić.

 

Neću dodavati so na ranu pričom o Dušku i Nedoviću ;D već ću vam poželeti kvalitetnu off sezonu, da se naprave ključni rezovi i krene ispočetka, pametnije u narednu. Srećno dalje pa da bude dobre košarke i manje negative na ovim prostorima.

 

P.S. Igrači su se na kraju drugarski pozdravili, poruka svima nama. 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Preslikana prva utakmica,kao pridjemo a znamo da nema sanse da dobijemo. Mada su se na onaj sut Petruseva da se pridje na -1 dobrano usrali svi u hali 😄 Ipak se ne moze igrati odlicno 10-12 minuta i dobiti Partizan u Areni. Tesko mi je palo sve ovo, ali nekako kraj koji smo svi ocekivalo zbog previse gresaka u toku cele sezone. Dobricu sve najlepse u Virtusu, zasluzio je da se opari, a valja promena i njemu i Zvezdi. Vremenom dodje do zasicenja. Makar je odrzao reputaciju igraca sa mudima ( ako vec IQ i skill nisu na nivou ).

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...