pavijan2 Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 15 hours ago, Laki21 said: Rekao bih da će neko ipak da potpiše, verovatno će se obnarodovati 28.02. Može Trej Tompkins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Da li ste vi koji ste išli u Italiju na turneju uzimali karte za gostujući sektor ili ste uzeli negde random među domaćim navijačima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 21 minutes ago, uvrnuto said: Da li ste vi koji ste išli u Italiju na turneju uzimali karte za gostujući sektor ili ste uzeli negde random među domaćim navijačima? Ja sam oba puta uzeo negde blizu gostujućeg sektora a oba puta sam bio u gostujućem sektoru. U suštini, i protiv Virtusa i protiv Armanija su nas odvojili od domaćih i bila je tampon zona tako da gde god da uzmeš oni će da te usmere ka gostujućoj tribini. Nije ni slično kao protiv Bajerna sada što ste bili gde vas nisu fizički uopšte odvojili od domaćih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 25 minutes ago, uvrnuto said: Da li ste vi koji ste išli u Italiju na turneju uzimali karte za gostujući sektor ili ste uzeli negde random među domaćim navijačima? Mozes za koju hoces tribinu da uzmes, samo vodi racuna kada te murija pita partizan ili olimpija npr, ako kazes partizan stavice te u boks sa ostalima navijacima partizana bez obzira za koju tribinu imas kartu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 33 minutes ago, uvrnuto said: Da li ste vi koji ste išli u Italiju na turneju uzimali karte za gostujući sektor ili ste uzeli negde random među domaćim navijačima? Nismo bili u Italiji, tako da nismo tamo ni izgubili obe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaspass Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Pozdrav, da li neko zna da li je moguce kupiti kartu za barselonu preko naseg kluba. Posto na sajtu barse stoji da kupovina karata nije dozvoljena za gostujuce navijace i da postoji mogucnost da ne udjes u halu iz raznih x razloga (bukvalno ako se njima digne kurac). Iskreno ne bih da prodjem kao grobari da mi poniste kartu to jutro. Ako iko ima informacije oko te utakmice znacilo bi mi mnogo. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 1 hour ago, bekrinjo said: Gde je nestao Nemanja Popović? Bio je prosle sezone u Vojvodini, nije cak ni bio los, ali to je ipak nizi nivo kosarke. Nisam posle cuo nista vise o njemu. Gde si se njega setio? 🙂 i sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 11 minutes ago, simaspass said: Pozdrav, da li neko zna da li je moguce kupiti kartu za barselonu preko naseg kluba. Posto na sajtu barse stoji da kupovina karata nije dozvoljena za gostujuce navijace i da postoji mogucnost da ne udjes u halu iz raznih x razloga (bukvalno ako se njima digne kurac). Iskreno ne bih da prodjem kao grobari da mi poniste kartu to jutro. Ako iko ima informacije oko te utakmice znacilo bi mi mnogo. Hvala unapred. To najbolje da pišeš mejl klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaspass Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 (edited) 2 minutes ago, uvrnuto said: To najbolje da pišeš mejl klubu. Pisao sam i na mail i na istagram pre dve nedelje, ali ne odgovara niko. Pisao sam na ovaj mail [email protected] msm njega sam jedino nasao na sajtu, jel ima mozda neki drugi? Edited February 13, 2023 by simaspass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Mozda nije pravo mesto za pitati ali ajde, ko ce kod komsija od stranaca igrati kup i kako se Punter vodi, stranac ili "nas"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Mozda nije pravo mesto za pitati ali ajde, ko ce kod komsija od stranaca igrati kup i kako se Punter vodi, stranac ili "nas"? Panter je domaći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 3 minutes ago, Pero_Cameron said: kako se Punter vodi, stranac ili "nas"? Njihov. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 1 hour ago, simaspass said: Pisao sam i na mail i na istagram pre dve nedelje, ali ne odgovara niko. Pisao sam na ovaj mail [email protected] msm njega sam jedino nasao na sajtu, jel ima mozda neki drugi? Možda ne rade zbog korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 1 hour ago, simaspass said: Pisao sam i na mail i na istagram pre dve nedelje, ali ne odgovara niko. Pisao sam na ovaj mail [email protected] msm njega sam jedino nasao na sajtu, jel ima mozda neki drugi? Dzaba pises, sve je jasno oko tog gostovanja, ako znas Spanski uzmi kartu bez sekiracije I nemoj da nosis obelezja kluba I bice sve ok. Ako ne znas jezik, jbg, mozes na rizik da uzmes ulaznicu I udjes bez klupskih obelezja na utakmicu. Generalno, mislim da nece biti jagma za ulaznicama jer nismo mi bas zanimljivi Barseloni, narocito jer su oni svakako sigurni za plej of. A sudeci po prethodnim utakmicama tamo, svaki poraz sa manjom razlikom od dvocifrene je pravo cudo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 3 hours ago, bekrinjo said: Gde je nestao Nemanja Popović? Prošli vikend igram neki basket turnir u Sremčici i poznat mi dečko kad ono Nemanja Popović 🙂 Zadnji put viđen u Sremčici 🙂 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 39 minutes ago, propolis said: Prošli vikend igram neki basket turnir u Sremčici i poznat mi dečko kad ono Nemanja Popović 🙂 Zadnji put viđen u Sremčici 🙂 Znaci nista od profi kosarke... pomislio sam da je otisao u neku egzoticnu zemlju, a ne bas u Sremcicu 😄 mozda kao i neki propali kosarkasi postane vrhunski basketas, zasto da ne, nema nista lose u tome. Kako je igrao i nosi li jos traku na glavi? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 (edited) 4 hours ago, bekrinjo said: Gde je nestao Nemanja Popović? Povredjen je, doduse mozda se oporavio u prethodne dve, tri nedelje, ali vidjao sam ga da radi oporavak, a i pricao je da je povredjen. I dalje je nas igrac svakako i nije batalio kosarku. Edited February 13, 2023 by Markoss 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 13 minutes ago, Kooineeperk said: Znaci nista od profi kosarke... pomislio sam da je otisao u neku egzoticnu zemlju, a ne bas u Sremcicu 😄 mozda kao i neki propali kosarkasi postane vrhunski basketas, zasto da ne, nema nista lose u tome. Kako je igrao i nosi li jos traku na glavi? 😄 Nije igrao pa nije ni imao traku na glavi i zato sam ga jedva prepoznao, gledam poznat mi nešto 😂😂😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 20 minutes ago, Markoss said: Povredjen je, doduse mozda se oporavio u prethodne dve, tri nedelje, ali vidjao sam ga da radi oporavak, a i pricao je da je povredjen. I dalje je nas igrac svakako i nije batalio kosarku. jel na pozajmici negde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 2 hours ago, propolis said: Nije igrao pa nije ni imao traku na glavi i zato sam ga jedva prepoznao, gledam poznat mi nešto 😂😂😂 Gde da igra protiv starih basketaša iz Sremčice😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Jel igramo kup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Izgleda da se pravimo mrtvi, a dokle videćemo. Juče sam pokušao da objasnim šuraku zašto je glupost da ne igramo kup ali sam odustao posle pola sata i otišao po novu turu piva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Krajnje je vreme da se izjasnimo da li idemo u Nis i sa kojim snagama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Igramo naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 4 minutes ago, Gudura said: Krajnje je vreme da se izjasnimo da li idemo u Nis i sa kojim snagama... Krijemo karte do poslednjeg trenutka. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts