zemljoradnik Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 19 minutes ago, СтелаРоса said: Znaci istina je Šta je istina? Ko dolazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 48 minutes ago, kum žoržo said: Dobro jutro. Marjanović slobodan igrač 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 49 minutes ago, kum žoržo said: Dobro jutro. I kako sad pošten čovek da se fokusira na učenje kad F5 mora raditi ceo dan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Za? Nisam pratio. Pravim se vazan, iako nemam pojma nista konkrektno, ali pisalo se prethodnih dana po internetu da nekoga dovodimo i da je taj neko verovatno srpski igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Pa cekaj jel Milutinov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Gledanje kosarke sa decom je zaista nesto neopisivo, mali osvrt: "Sto se dere ovaj nas trener kad vodimo?" - rezultat bio 10:11 "Je l moguce ovo, je l moguce ovo?" - ja gledam nista se ne desava na terenu, kad ono Plavsic rekao ulazi Bentil "Mama, kad ce da udje onaj Badza?" - koji sad Badza, razmisljam ja i skapiram, Dalibor Ilic - Daca 😀 4 8 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Štimac 😃 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Ja ne znam nista o novom visokom, jedino delim info da je Goga vejvovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Produzenje necijeg ugovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Može Petrušev 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Kum hteo da napise u neku Viber grupu, pa pogresio… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Ako je u pitanju Boban treba nas ugasiti 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Ma kakav Boban, odakle vam to jbt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 (edited) 47 minutes ago, BojanaCZV said: "Je l moguce ovo, je l moguce ovo?" - ja gledam nista se ne desava na terenu, kad ono Plavsic rekao ulazi Bentil Ovako i ja reagujem svaki put Elem, sto se tice kumove najave, mislim da je Bitadze nerealan. Stidljivo su se pominjali ovih dana po mrezama Deda i ex-Mega Simonovic. Nema mi smisla ni za jednog, Deda je neki dan dao intervju u kom prica kako je prezadovoljan u Moskvi, odusevljen gradom, klubom i trenerom. Cikago koliko znam nije vejvovao Simonovica. Najpre ce biti rokada Radule-Stimbe. Ok, sad videh: Boban Marjanovic gets waived by Rockets Edited February 10, 2023 by fradler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro jutro. On 2/8/2023 at 8:52 PM, propolis said: Daj Kamagatea iz Pariza, a mi njima da damo Holanda,Raduljicu, Kuzmića i nezaštićena dva pika druge runde 2027me i 2028me. 1+1=2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro jutro. 1 hour ago, Miki28 said: Za? Nisam pratio. cela stvar napreduje vrlo lepo, samo da smanjimo ludovanje na minimalac Spoiler 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Cekajte da probam da pomognem BOBIIIIII IDEMOOOO AJMOOO OSVAJAJ EL SA BOBANOM!!! BOBINATOR STIZE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Marko Simonovic JR, i to sam vam resio 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 1 hour ago, BojanaCZV said: Gledanje kosarke sa decom je zaista nesto neopisivo, mali osvrt: "Sto se dere ovaj nas trener kad vodimo?" - rezultat bio 10:11 "Je l moguce ovo, je l moguce ovo?" - ja gledam nista se ne desava na terenu, kad ono Plavsic rekao ulazi Bentil "Mama, kad ce da udje onaj Badza?" - koji sad Badza, razmisljam ja i skapiram, Dalibor Ilic - Daca 😀 Zamisli tek da vide kad odrasli navijaju, bilo bi - šta se deru ovi?! a rezultat 15 razlike 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Bentil dobija srpski pasoš 🥳 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 1 hour ago, BojanaCZV said: Gledanje kosarke sa decom je zaista nesto neopisivo, mali osvrt: "Sto se dere ovaj nas trener kad vodimo?" - rezultat bio 10:11 "Je l moguce ovo, je l moguce ovo?" - ja gledam nista se ne desava na terenu, kad ono Plavsic rekao ulazi Bentil "Mama, kad ce da udje onaj Badza?" - koji sad Badza, razmisljam ja i skapiram, Dalibor Ilic - Daca 😀 kad je bilo toddler, moje dete je urlalo zveeezda padalicaa! celu tekmu, što se često ispostavljalo kao solidan jinx zbog kojeg smo pobeđivali, bar ja tako mislim : i 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 2 hours ago, kum žoržo said: Dobro jutro. Pa nije bas dobro. Sad ce se posvadjamo dal Bitadze dolazi dal neka mrka zver. I naravno da nemaju neki kvalitet za nas, al dobro ne moze da se bira puno sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 6 hours ago, LakiJeMaloNervozan said: Izgleda nista od Teodosica sledece sezone u Zvezdi, Produzio ugovor sa Virtusom Lepa vest. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 13 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 vildoza junački odigrao završnicu. nedović je stao, od dobrića nije realno očekivati više od ovoga (plus clutch upad pod koš-roling, ono nisam mislio da ću ikada videti) a još mu nije ni išlo. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts