Clash Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 minute ago, Wakeup said: Ma ko krivi Bg, da li sam ja bilo šta naveo protiv Bg. Krivi smo sami ali je jasno da mnoge stvari ne zavise od nas samih i da su sa dosta stvari umešane više institucije. Mislim da trebamo da prekinemo sa Vojvodinom, gušimo temu. Ja sam iz Novog Sada i po difoltu je za sve kriv Beograd u svim oblastima. Ne gusimo temu, ako ko sta ima da zameri nek se meni i grupi obrati, opusteno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Mislim da smo trenutno najpopularniji kosarkaski klub u Evropi 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kowalski, analysis? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 3 minutes ago, Wakeup said: Da ti ne rušim sneška rasprodato je 😄 Biće možda nekih dnevnih ulaznica i tjt. Zaista su otisle sve karte za nekoliko dana? Jbt, toliko ljudi želi da gleda Kampaca na F4 😄 Verujem da će pustiti dodatne karte naknadno za fanove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 8 minutes ago, duško matić said: Ako dobijemo sutra, kum i ja uzimamo karte za F4, rešili smo 😄 Nego, obzirom koliko je ovde ljudi fascinirano sudijama i sudjenjem kako niko nije uradio statistiku naših pobeda i poraza kad nam sudi taj i taj 😄 To bi bilo zanimljivo videti. Srećno vam bilo, pošto je sve prodato za 5 sati, sada možete naći po ko zna kojim cenama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Čović u fazonu Speeding down the highway Feeling the breeze, its 20 degrees and I gots my Glock right between my knees Speeding down the highway Fool I'm from down South and we gots to keep them Marlboros in our mouths 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Just now, duško matić said: Zaista su otisle sve karte za nekoliko dana? Jbt, toliko ljudi želi da gleda Kampaca na F4 😄 Verujem da će pustiti dodatne karte naknadno za fanove. 600 karata još za svakog učesnika F4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Imamo li sanse sutra, sta kaze struka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 3 minutes ago, duško matić said: Zaista su otisle sve karte za nekoliko dana? Jbt, toliko ljudi želi da gleda Kampaca na F4 😄 Verujem da će pustiti dodatne karte naknadno za fanove. Ma kakvih par dana, otišlo za par sati. Ako ti je za utehu ja nisam uspeo ni da se registrujem kakva je navala bila. Tako da Berlin dogodine. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Ako ništa uzeću od tapkaroša, samo da proverim šta moj bubreg misli o tome 😂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) 16 minutes ago, Clash said: Ja sam iz Novog Sada i po difoltu je za sve kriv Beograd u svim oblastima. Ne gusimo temu, ako ko sta ima da zameri nek se meni i grupi obrati, opusteno. Pa to je tvoja sramota što si iz NS-a i navijaš za Zvezdu ali to vi ne možete da shvatite. To nam je deo mentaliteta. A pošto si naveo da se obraćam tebi i grupi, postaviću ti jedno pitanje. Da li je normalno da Fk Vojvodina napravi akciju po školama, podeli deci ulaznice i artikle, druže se fudbaleri sa decom. I onda dođu “vaši” batinaši da maltretiraju istu tu decu. Osim portala 021.rs niko nije smeo to da objavi od medija. A i drugarov malac koji navija za Vojvodinu je isto bio maltretiran tako da to nije medijska laž. I pozdravi grupu od mene. Ovo ovde nije ništa namenjeno “normalnim” navijačima Zvezde kakva je većina ovog foruma već vama organizovanim. Mada i među organizovanim ima normalnih momaka. Pričam u globalu a ne pojedinačno. Da mi navijači Zvezde smetaju ne bih ovde pisao. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/322526/Huligani-s-palicama-plasili-skolarce-Prve-vojvodjanske-brigade-zbog-posete-Vosinih-fudbalera.html Edited January 19, 2023 by Wakeup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) 6 minutes ago, Wakeup said: Pa to je tvoja sramota što si iz NS-a i navijaš za Zvezdu ali to vi ne možete da shvatite. To nam je deo mentaliteta. A pošto si naveo da se obraćam tebi i grupi, postaviću ti jedno pitanje. Da li je normalno da Fk Vojvodina napravi akciju po školama, podeli deci ulaznice i artikle, druže se fudbaleri sa decom. I onda dođu “vaši” batinaši da maltretiraju istu tu decu. Osim portala 021.rs niko nije smeo to da objavi od medija. A i drugarov malac koji navija za Vojvodinu je isto bio maltretiran tako da to nije medijska laž. I pozdravi grupu od mene. Ovo ovde nije ništa namenjeno “normalnim” navijačima Zvezde kakva je većinaovog foruma već vama organizovanim. Da mi navijači Zvezde smetaju ne bih ovde pisao. Pogledaj intervju Ljupka Petrovica koji je bio trener sampionskoj generaciji Vose '89 i sve ce ti biti jasno. Jednostavno Novosadjani nemaju taj mentalitet da zive za klub i logicno da niko nece da ulozi novac u takvu jednu sredinu. Edited January 19, 2023 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 4 minutes ago, Wakeup said: Pa to je tvoja sramota što si iz NS-a i navijaš za Zvezdu ali to vi ne možete da shvatite. To nam je deo mentaliteta. A pošto si naveo da se obraćam tebi i grupi, postaviću ti jedno pitanje. Da li je normalno da Fk Vojvodina napravi akciju po školama, podeli deci ulaznice i artikle, druže se fudbaleri sa decom. I onda dođu “vaši” batinaši da maltretiraju istu tu decu. Osim portala 021.rs niko nije smeo to da objavi od medija. A i drugarov malac koji navija za Vojvodinu je isto bio maltretiran tako da to nije medijska laž. I pozdravi grupu od mene. Ovo ovde nije ništa namenjeno “normalnim” navijačima Zvezde kakva je većina ovog foruma već vama organizovanim. Da mi navijači Zvezde smetaju ne bih ovde pisao. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/322526/Huligani-s-palicama-plasili-skolarce-Prve-vojvodjanske-brigade-zbog-posete-Vosinih-fudbalera.html Sto nek se deca celice malo sta ima veze, trebace im u zivotu. Spoiler Ocito da nisi ispratio moju raniju zajebanciju na ovom forumu da sam clan grupe. Posto mi ni jednu foru ne shvatas kao zajebanciju,( a svaki post je zajebancija) necu vise da se nadovezujem na tvoje postove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kowalski, analysis?Nema tu mnogo priče. Numera sa jednog od dva najbolja albuma Prajmala.Originalan Gilespijev indie-clubbing-acid-dance hibrid. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 9 minutes ago, duško matić said: Ako ništa uzeću od tapkaroša, samo da proverim šta moj bubreg misli o tome 😂 Quote At the same time, fans can buy and sell tickets via the official fan-to-fan marketplace that will also be accessible at www.f4tickets.com in the coming weeks. https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/final-four/news/2023-euroleague-final-four-kaunas-general-public-tickets-are-sold-out/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/euroleague/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kakav tajming ima Evroliga 🤣 2 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 27 minutes ago, Wingwalker said: Nema tu mnogo priče. Numera sa jednog od dva najbolja albuma Prajmala. Originalan Gilespijev indie-clubbing-acid-dance hibrid iz plodne 1991-e. vanishing point je iz 97 ili 96e a sve ostalo sto si napisao je fakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 @Wakeup Dobro nam došao. Naplatiste li Tepića ikada?Svrati na tatu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 14 minutes ago, necke said: Kakav tajming ima Evroliga 🤣 KZS od BasketNews-a incoming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 hour ago, СтелаРоса said: Mislim da smo trenutno najpopularniji kosarkaski klub u Evropi Mislis najcitiraniji Popularnost je ipak nesto drugo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 trending u svakom slučaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 I losa reklama je dobra reklama. Svakako smo u centru paznje ovih dana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 #staytuned priča 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 "Karmelo Entoni možda nije najbolji igrač ali je najbolji digitalni atleta u ligi" @uini da da stamp of approval. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Ne postoji los marketing Celicna ekipa Duska Ivanovica #duskistasam Interesantno da se javili sve sami neradnici Quote Imam sjajan odnos sa trenerom Duškom Ivanovićem. Razgovarao sam sa klubom, ali tajming nije bio dobar zbog njihove zabrane registracije igrača“, potvrdio je pisanja nekadašnji košarkaš Fenerbahčea, Baskonije i Efesa. Eto nama Polonare na leto Edited January 19, 2023 by srlepajce 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts