Green23 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 15 minutes ago, srlepajce said: Drugi deo ovoga je ono najbolje što nam je Duško doneo, a toga očigledno nije bilo pre njega. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Kakva utakmica, ja se osećam kao da sam tri dana orao. Ne mogu ni da zamislim kako je igračima. Tanka je linija koja razdvaja to koliko mi je Žalgiris antipatičan i koliko ih poštujem u isto vreme. 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 2 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 13 minutes ago, Nini3112 said: Ali onaj trenutak kad Vildoza skapira da je Aegentina dala gol pa skakuce sa loptom na centru😂😂 Nije zato Petrusev ga nije ispratio 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Inace Kampaco na tviteru lajkovao objavu EL oko skandiranja Argentina😁 2 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Jebeni Zalgiris, koliko su samo tvrdi! Bas sam se plasio ove utakmice. Dve stvari koje moram da pomenem: Mislim da se mora resiti pitanje Holanda sto pre. Ne shvatam koja je svrha ovoga? Zadnja 2 kola u ABA valjda nije ni bio u timu, protiv Parrizana bio a nije ulazio, veceras starter (?!), odigrao 2-3 minuta i nije ulazio... Ako se racuna iole na njega, daj da ga razigravamo kroz gudjer ligu, jebeni Raduljica je za vikend imao 15-ak minuta... Ako se ne racuna, daj ga na poziciji Cirbesa, nek bude mali Topic ili Ilic u sastavu i gotovo... Platu ce primati te primati... Drugo: Mislim da placamo danak lose (po meni) selekcije visokih igraca, odnosno kvantitetu nasparam kvaliteta, sto se pokazalo veceras kad nema Luke. Kuzmic deluje da nije sposoban fizicki za ozbiljnu kosarku, ili imamo problem kao sa Holandom, Luka igra vanserijski, ali fizicki moze da parira malom broju centara. Martin je definitivno zavrsio sa igrom iznad obruca. Sevne poneka blokada, ali nema vise tog dinamita u nogama, a kad to izgubi centar od 2 metra... Na klupi nam Raduljica, Ilic jos od visokih. Petrusev se koristi na 4. Od igre pod kosem jos koristimo Bentila, koji tu nije dominantan uprkos masi i snazi. Ja bih uz pleja najvise voleo pojacanje pod kosem, ali to je nemoguca misija sa ovolikim brojem viskokih igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Knipex Posted December 13, 2022 Popular Post Share Posted December 13, 2022 36 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 1 hour ago, Sam B said: Ovoliko pobeda bismo imali na kraju sezone da je ostao Vlada. Ne bi. 12 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 2 minutes ago, Knipex said: Mornar najjaci, dao nam je 77 poena, Derbi odmah iza sa 76 pa Alba sa 75 u regularnom delu (dobili smo ih u produzetku). Svi ostali nisu mogli do 75 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 12 minutes ago, Nini3112 said: Inace Kampaco na tviteru lajkovao objavu EL oko skandiranja Argentina😁 Zna šta mu je činiti ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Nisam stigla da ispratim, sta je tacno sa Mitrovicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 20 minutes ago, Nini3112 said: Inace Kampaco na tviteru lajkovao objavu EL oko skandiranja Argentina😁 Kao onaj tweet: "Is this the star" sto je jedan lajkovao pa se ciganlija ovde uzbudila kako dolazi. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 4 minutes ago, BojanaCZV said: Nisam stigla da ispratim, sta je tacno sa Mitrovicem? Zakačio ga je igrač Mornara po oku u jednom duelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Btw, moram da pohvalim odbranu Žalgirisa. Neverovatno je koliko su pametno igrali i sa kojom energijom. Kojom brzinom su iskakali na udvajanje. Videlo se da su pripremali meč studiozno. Odsekli su Bentila i Petruševa nakon dodavanja sa 45. Bukvalno ih ugasili. Mi smo meč dobili na individualni kvalitet Vildoze i Nedovića. Ludački kvalitet. Rudarili su i naši u odbrani ali da je nedostajao bilo koji od ove dvojice mi bi lagano izgubili. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Bitisanje Kuzmića u 12 sem ako protivnik nema neko nepokretno drvo od 220cm nema poentu. U zadnjih par tekmi gde je ulazio baš ga je bilo otužno gledati, pogotovu kako ga uništava Lesor. Raduljica, pošto je već tu, ima daleko više smisla za par minuta na parketu,naročito što mu nije hirurški odstranjen skill i smisao za ofanzivnu igru. Recimo večeras dva puta prima loptu u centru reketa na 4m od koša, ispred samo 1 protivnički igrač i...ništa. Povratna nekome ko je u kud i kamo lošijoj poziciji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 (edited) naša najslabija utakmica pod ivanovićem ali da ne gledamo pobedi u zube. sa ovim pobedničkim strajkom sada je sasvim izvesno da smo pročitani i da će nas svako ozbiljniji dobiti na očigledne rupe u timu. biće utakmica u kojima neće biti vildoze i nedovića da nas vade iz kanala kao danas. nije da sam posebno zabrinut, meni je cilj da ne budemo u poslednja 4 na tabeli. ali se čovek lako navikne na dobro i kreće da mašta o EL8. sa ovim pražnjenjem danas i bez mitrovića i ivanovića, pobeda protiv armanija je fikcija, bez obzira na njihovu raspalost. Edited December 14, 2022 by anubisgrau 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 1 hour ago, jaka blazic said: nemanja 12/53 trojke protiv komsija i zalgirisa 3/18 protiv asvela i albe, 1/6 i 1/7... Losa selekcija suta, Slabo je koja bila otvorena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Markoss Posted December 13, 2022 Popular Post Share Posted December 13, 2022 (edited) Bukvalno sam se posle utakmice osecao kao da sam trcao 50 krugova na Tasu sa tegovima oko nogu. Ipak, lepo je znati da i kad ne ide bas glatko, uspemo da iscupamo pobedu. Meni je uzivanje ova kosarka, ovaj duo Vildoza - Nedovic, ne znam, ali mislim da i za nekog average fana EL kosarke nema tri zanimljivija kluba za gledanje od KKCZ. Ako se ispostavi tacno sve ovo za Fakua i petak, ne znam, ali bicemo legit kandidati za TOP 8, i to pricam skroz skromno. Elem, Petrusev je strasan prospekt i da nije tako nabedjeno kurcevit, verovatno bi danas bio 3x bolji igrac no sto jeste. Bukvalno je prebrz za visokog igraca, ima meku ruku, osecaj za blokadu, skok, i tu prljavstinu koja ipak treba pod kosem, cak se ni ne gadi znojavih tela, iako mu faca govori suprotno, i jedino sto mu fali da pruza Bobinaciju na EL nivou je isksutvo. Ne znam, nadam se da ce ostati i posle leta kod nas, jer je definitivno najveci prospekt medju mladom Srbadijom, a da nije u NBA i do jaja je sto smo ga pokupili. To je za njega svakako najpametnije. Bravo i za Lazarevica, on svakako mora da uzima ove Holandove minute, jer taj pristup, hustle, kolko god bio kamenjarizam i sve, nema cenu, i generalno nam napravi razliku. Decko kad god potonemo, uradi nesto na muda i srce. Meni bas gotivac lik, nadam se da ce tu da bude do kraja karijere, svakako spada u onaj soj domacih koji nigde nece biti dobri kao u KKCZ. Edited December 13, 2022 by Markoss 52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Danas mi delovalo da je dosta dugo bio odsutan Petrušev i napadački i odbrambeno, mozda gresim ,srecom odradio je odlicno zadnju odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Kakva utakmica i kakva pobeda! Sve sam nokte ostavio na podu Pionira😀 Jedna rudarska pobeda , izvojevana na veliku volju, pozitivan momentum i ludilo jednog kosarkaskog virtuoza, velikog lunatika i jos veceg maestra ove igre - Luke Vildoze. Pobedili smo ekipu koja je dosla osakacena, ali je pokazala da imaju nenadjebiv sistem i koja nas je veceras nadigrala u svakom segmentu kosarkaske igre. Mozes da ih mrzis, ali moras da im se divis. I zato nasim momcima kapa dole, a posebno argentinskom majstoru igre pod obrucima❤ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Postoji i slika na storiju od neke devojke gde Kampaco gleda Zvezdu😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 (edited) 2 minutes ago, Gudura said: Kakva utakmica i kakva pobeda! Sve sam nokte ostavio na podu Pionira😀 Jedna rudarska pobeda , izvojevana na veliku volju, pozitivan momentum i ludilo jednog kosarkaskog virtuoza, velikog lunatika i jos veceg maestra ove igre - Luke Vildoze. Pobedili smo ekipu koja je dosla osakacena, ali je pokazala da imaju nenadjebiv sistem i koja nas je veceras nadigrala u svakom segmentu kosarkaske igre. Mozes da ih mrzis, ali moras da im se divis. I zato nasim momcima kapa dole, a posebno argentinskom majstoru igre pod obrucima❤ Izvini sto moram, ali i mi nismo nista manje osakaceni. Uzasno je falio Luka. To se bas videlo na utakmici. Naravno da fali i koji poen Ivanovica. Inace, neko je napisao da je bilo nekoliko zastava Rusije, ali koliko sam ja video bila je samo jedna i to ne stalno. Edited December 13, 2022 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Vidim ovi manje iskusni su do zadnjeg minuta sumnjali da li možemo ovo dobiti večeras...... čak i nakon Pefijeve trojke.Neki znaci su omen...naučite više. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Kad potpisuje? Laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 3 minutes ago, Losmi17 said: Kad potpisuje? Laku noc. Kako mislis kad? Pa potpisao je vec. Ceka se samo Real da li ce da izjednaci ponudu pa je njihov ili i zvanicno postaje nas. Mislim, takva je procedura e sad da li se to zaista dogodilo, 'bem li ga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts