Sharp Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 6 minutes ago, mille plateaux said: Da mi je samo da sam mogao da vidim Covketovu facu u trenutku kad je usla…. 13
Hernangomez Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 7 minutes ago, mille plateaux said: Da mi je samo da sam mogao da vidim Covketovu facu u trenutku kad je usla…. Vesna spremila neku klopu uz jednu casu vina (ne sme vise zbog pritiska) se uzivalo u majstorijama Duskove cete, lepo vece u Zelezniku 😊
Gandalff Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ne pamtim kada sam se poslednji put ovoliko radovao pobedi u derbiju.. Hvala, momci.. 4
DejoLazaKalina Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Neocekivano, nisam ocekivao ni u najludjim snovima da je Dusko ovaj dobar trener. Svaka cast svima
Chaos Is Me Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Sutra neka dublja analiza, danas samo radost. I ja sam duškista. 16 1
Dzonii Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 1 hour ago, Chaos Is Me said: Idem sutra da se ošišam na duškovku! Ja na nedarovku, a i frizer je okoreli zvezdas.
mister-no Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Ok, znao sam da je vrhunski trener. Ali nisam imao pojma da donosi ovakve "in game" odluke, kako se adaptira, kako odgovara.. A usput Duško rotira, mixuje, skenira, ispituje.. Vadi dušu njihovim igračima. Zna da ovakva utakmica nije dobijena u 15. ili 27. minuti...A generalno ima širu sliku u glavi ko će da završi. Protivnika samo "mleje, mleje i mleje".I na kraju, rutinski fajnal tač.8/8 nestvarno. 16 2
propolis Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Duško je naš 6ti igrač na terenu, odigra utakmicu 40 minuta kao nijedan igrač 💪💪💪 1
nnn Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Bitno da se niko nije umorio previše i da su svi igrali ispod 28 minuta. Šalim se, lako je kurčiti se sada, nije bilo svejedno kad su nas pumpali u prvoj četvrtini, a tek nije bilo svejedno kad su otišli na 71:65. Volšebno smo dobili ovu utakmicu, uz dosta sreće. Nedović match winner, i to je ono što se pamti i urezuje. Verujem da će mu Duško skrenuti pažnju i na onu gomilu bespotrebno ispaljenih trojki preko ruku, kada je mogao da uradi ono što je Vildoza uradio u poslednjem napadu -- drive n kick. U jednom momentu ga čuva Tristan, on baca neku bombu sa 8 metara. Dobra odluka da Vildoza ima loptu u rukama u poslednjem napadu, a Nedi kapa dole kako je smestio onu -- ne baš toliko otvorenu -- trojku. Pritom to nije mesto sa kojeg često šutira. Petrušev je drugi čovek u odnosu na početak sezone. Ova silovita kucanja koja je dodao baš ukazuje da mu je boostovano samopouzdanje. Sve je odradio kako treba sinoć. Bez promašaja iz igre, +24 sa njim na parketu. Lazić odigrao fenomenalnu odbranu i opet je postao koristan član rotacije -- kao što sam pisao, on je čisti lakmus papir koliko neki tim igra smislenu košarku. Ukoliko ekipe ima trenera, glavu i rep, kakav takav sistem, on će svoju defanzivnu rolu odraditi i dalje boljke nego bilo ko drugi u sastavu. Panterove brojke su na kraju fine, ali čovek na kraju meča nije mogao da diše, bio je dosta pasivan na parketu u momentima kada nema loptu ili ne može da se izbori za šut (često). Pomoglo je i to što nisu sudi ABA krembili, koji bi mu napakovali još koje bacanje na Lazićevu čvrstu odbranu. Možda i najbolja Martinova partije. Nakon prve četvrtine, u kojoj je Lessort izdivljao sa ofanzivnim skokom, Martin ga je poprilično uštopovao i učinio non-factorom. Baš je delovao da je skontao i ušao u svoju ulogu, dobro se postavljao na terenu; imao i jedan lep pas, par blokada, dao jako bitan koš u finišu. Luka i on su dosta različiti profili i znači imati obojicu spremne da ulete i iznesu ulogu u zavisnosti od protivnika. Svaka čast momcima, ima tu još da se radi, ali ovo je dobar podstrek. Ne treba poleteti i uliva poverenje što Duško izgleda kao čovek koji to neće dozvoliti. Jako bitna nedelja je pred igračima. 42 1 1
drperce Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 On 12/7/2022 at 9:11 PM, Šarac said: Degutatno je da neko ima 300 k eur platu mesecnu u Srbiji dok se ceka na operaciju kuka 3 godine, ili bilo koja druga operacija u drzavnoj bolnici bez debele veze. Malko sam smrsao pa sam sad vise bucmasta veza... ali ja ocu da operisem sta god da imas, ako je u stomaku, ovo ostalo ne radim
propolis Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) Zašto ljudi sumnjate u pobedu dok se utakmica ne završi? Trener je rekao da samo fali vera i da treba da verujemo,ne kapiram zašto ispadate tako lako? Edited December 9, 2022 by propolis Ja sam verovao i na tih minus 5 da pobeđujemo 1
Milos 3.14 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 30 minutes ago, Tamburinjo said: Ipak su 'pizde' Laki 21 i Milos 3.14 Miloš na lajv ide posle tekme, pogotovo ako dobijemo, baš onako gušt. A like je bio sportski pozdrav gosn Lakiju 1
Knipex Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Zadnjih 9 poena što smo dali su trojke, dve Vildoze i dagger Nedovića. I pre prve Vildozine trojke je bio šut Nedovića za 3, Martin uhvatio odbitak i spremio u koš. Celu utakmicu nas je karakterisao očajan šut sa distance, u jednom trenutku kada sam pogledao statistiku imali smo 2 od 16 za tri. I opet smo dobili utakmicu šutem za 3 poena.
Nini3112 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 https://twitter.com/Shumadinac23/status/1601003065938935809?s=20&t=iArRM5ZCz3agfgfeoB1Aqg
Steve Gerrard Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 A batica Lazic se tjera iz ekipe x godina unazad , omalovazava i vrijedja. Pokenjaj se na kvazi forum strucnjake doktore 💪 11 1 1 1
Laki21 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 14 minutes ago, Don Dusko said: - Jeste, rekao si da ne kupujem Alfu al' jbg bila nabudžena pa spojleri, prva farba, baba vozila na pijacu... 2
Markoss Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Kakvo vece, u sustini sve ste rekli, al ja sam presrecan. Bas bas dugo se nisam ovako obradovao za neku pobedu u sportu, verovatno jos od one pete utakmice u junu. 11
BojanaCZV Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 8 minutes ago, propolis said: Zašto ljudi sumnjate u pobedu dok se utakmica ne završi? Trener je rekao da samo fali vera i da treba da verujemo,ne kapiram zašto ispadate tako lako? Kod nas je verovala u pobedu samo snajka 🙂 Na -6 kaze: ma sta gotovo, date trojku i eto 🙂 Ja je gledam onako i razmisljam, Boze lako je tebi, veze nemas sa sportom. Kad ono, Bojana nema pojma ♥️ 2 1 3
Laki21 Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 A sad je vreme za opuštanje pred spavanje, pa da se malo premestim 🙂
duško matić Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) Natera me čovek da prvi put u skoro 20 godina dugoj forumskoj karijeri promenim nick 😄 Edited December 9, 2022 by duško matić 4
Recommended Posts