Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, mille plateaux said:

Da mi je samo da sam mogao da vidim

Covketovu facu u trenutku kad je usla…. :thumbup:

Vesna spremila neku klopu uz  jednu casu vina (ne sme vise zbog pritiska) se uzivalo u majstorijama Duskove cete, lepo vece u Zelezniku 😊

Posted

Ok, znao sam da je vrhunski trener. Ali nisam imao pojma da donosi ovakve "in game" odluke, kako se adaptira, kako odgovara.. A usput Duško rotira, mixuje, skenira, ispituje.. Vadi dušu njihovim igračima.
Zna da ovakva utakmica nije dobijena u 15. ili 27. minuti...
A generalno ima širu sliku u glavi ko će da završi. Protivnika samo "mleje, mleje i mleje".
I na kraju, rutinski fajnal tač.
8/8 nestvarno.

• Like 16
  • Ha-ha 2
Posted

Bitno da se niko nije umorio previše i da su svi igrali ispod 28 minuta.

Šalim se, lako je kurčiti se sada, nije bilo svejedno kad su nas pumpali u prvoj četvrtini, a tek nije bilo svejedno kad su otišli na 71:65.

Volšebno smo dobili ovu utakmicu, uz dosta sreće.

Nedović match winner, i to je ono što se pamti i urezuje. Verujem da će mu Duško skrenuti pažnju i na onu gomilu bespotrebno ispaljenih trojki preko ruku, kada je mogao da uradi ono što je Vildoza uradio u poslednjem napadu -- drive n kick. U jednom momentu ga čuva Tristan, on baca neku bombu sa 8 metara. Dobra odluka da Vildoza ima loptu u rukama u poslednjem napadu, a Nedi kapa dole kako je smestio onu -- ne baš toliko otvorenu -- trojku. Pritom to nije mesto sa kojeg često šutira.

Petrušev je drugi čovek u odnosu na početak sezone. Ova silovita kucanja koja je dodao baš ukazuje da mu je boostovano samopouzdanje. Sve je odradio kako treba sinoć. Bez promašaja iz igre, +24 sa njim na parketu.

Lazić odigrao fenomenalnu odbranu i opet je postao koristan član rotacije -- kao što sam pisao, on je čisti lakmus papir koliko neki tim igra smislenu košarku. Ukoliko ekipe ima trenera, glavu i rep, kakav takav sistem, on će svoju defanzivnu rolu odraditi i dalje boljke nego bilo ko drugi u sastavu. Panterove brojke su na kraju fine, ali čovek na kraju meča nije mogao da diše, bio je dosta pasivan na parketu u momentima kada nema loptu ili ne može da se izbori za šut (često). Pomoglo je i to što nisu sudi ABA krembili, koji bi mu napakovali još koje bacanje na Lazićevu čvrstu odbranu.

Možda i najbolja Martinova partije. Nakon prve četvrtine, u kojoj je Lessort izdivljao sa ofanzivnim skokom, Martin ga je poprilično uštopovao i učinio non-factorom. Baš je delovao da je skontao i ušao u svoju ulogu, dobro se postavljao na terenu; imao i jedan lep pas, par blokada, dao jako bitan koš u finišu. Luka i on su dosta različiti profili i znači imati obojicu spremne da ulete i iznesu ulogu u zavisnosti od protivnika.

Svaka čast momcima, ima tu još da se radi, ali ovo je dobar podstrek. Ne treba poleteti i uliva poverenje što Duško izgleda kao čovek koji to neće dozvoliti. Jako bitna nedelja je pred igračima.

• Like 42
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
On 12/7/2022 at 9:11 PM, Šarac said:

Degutatno je da neko ima 300 k eur platu mesecnu u Srbiji dok se ceka na operaciju kuka 3 godine, ili bilo koja druga operacija u drzavnoj bolnici bez debele veze.

Malko sam smrsao pa sam sad vise bucmasta veza... ali ja ocu da operisem sta god da imas, ako je u stomaku, ovo ostalo ne radim

Posted (edited)

Zašto ljudi sumnjate u pobedu dok se utakmica ne završi? Trener je rekao da samo fali vera i da treba da verujemo,ne kapiram zašto ispadate tako lako?

Edited by propolis
Ja sam verovao i na tih minus 5 da pobeđujemo
  • Like 1
Posted
30 minutes ago, Tamburinjo said:

Ipak su 'pizde' Laki 21 i Milos 3.14 :wink2: :whistling::s_d:

spacer.png

Miloš na lajv ide posle tekme, pogotovo ako dobijemo, baš onako gušt.

A like je bio sportski pozdrav gosn Lakiju

• Like 1
Posted

Zadnjih 9 poena što smo dali su trojke, dve Vildoze i dagger Nedovića. I pre prve Vildozine trojke je bio šut Nedovića za 3, Martin uhvatio odbitak i spremio u koš. Celu utakmicu nas je karakterisao očajan šut sa distance, u jednom trenutku kada sam pogledao statistiku imali smo 2 od 16 za tri. I opet smo dobili utakmicu šutem za 3 poena.

Posted
14 minutes ago, Don Dusko said:

23115315163920d0e0199f675562174_640.jpeg

- Jeste, rekao si da ne kupujem Alfu al' jbg bila nabudžena pa spojleri, prva farba, baba vozila na pijacu...

• Like 2
Posted

Kakvo vece, u sustini sve ste rekli, al ja sam presrecan. Bas bas dugo se nisam ovako obradovao za neku pobedu u sportu, verovatno jos od one pete utakmice u junu. 

• Like 11
Posted
8 minutes ago, propolis said:

Zašto ljudi sumnjate u pobedu dok se utakmica ne završi? Trener je rekao da samo fali vera i da treba da verujemo,ne kapiram zašto ispadate tako lako?

Kod nas je verovala u pobedu samo snajka 🙂

Na -6 kaze: ma sta gotovo, date trojku i  eto 🙂

Ja je gledam onako i razmisljam, Boze lako je tebi, veze nemas sa sportom.

Kad ono, Bojana nema pojma ♥️

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...