Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, srlepajce said:

Screenshot-20221124-102923.jpg 

3/3 

Nikako to poređenje. Osim fizički, karakterno potpune suprotnosti. Walder Frey je verovatno najveće đubre te serije.

• Like 1
Posted
Just now, uini said:

POYDRAVI NIDŽU 🧡🧡🧡

Vala pravio je gluposti i da je izgubio samo jednu loptu na prenosu, otišlo bi ovo u poraz, a bilo je baš blizu. 

Ali dobiće pozdrave ako naletim na njega : D 

• Love 1
Posted

Da nam je neko ponudio 4/6 posle 1/6 starta.. Pobedi se ne gleda u zube. Šarene petorke su neminovnost, neki su povređeni, neki nespremni, neki nekvalitetni. Bitno je da na kraju nađe pravu. Ipak je doktor. Drži ih celo drugo od 2-8 razlike..

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Don Radonja said:

image.thumb.png.d1061a08f0b3a7919f5dede7c0172329.png

5-1 skor!Protiv Makabija!Head to head!

Pa pitali su se ko smo, mislim da su nas upamtili. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Dobicu aritmiju od onog Dzonijevog prevodjenja lopte na granici isteka.

4 pobede= ukupna kos razlika 15 🤣

Zrno po zrno - pogača :smiley53:

• Like 4
Posted

Nisam ni malo nezadovoljan, niti imamo šta zameriti momcima. Borili su se maksimalno u svakom trenutku, a na kraju krajeva treba umeti pobeđivati na razne načine, pa i ovakav koji nije lep ali se piše pobeda. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Sector said:

Zadnja četvrtina horor, jedino smisleno u napadu je bio pik Vildoze i Martina u par navrata. 

Imam već fobiju od spuštanja lopte na Bentila ko da je Dirk. Po meni nezasluženo klupiranje Petruševa u 2. poluvremenu. 

Zo nam radio šta je htio ali brat Holins ispoštovao sa ona 2 promašaja. 

Ogromna pobjeda ali se nadam što prije doselekciji, ko god da dođe biće bolji od Kobre, Lazića i Hollanda. 

A brat Holins u njihovom zadnjem napadu drzi loptu 2-3 sekunde.Nudi nam se🤣

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Čestitke ekipi,

Teška završnica, pomalo pogubljeni igrači, ali dobro, pobedi se u zube ne gleda.

Od dobrih strana, Dzoni Ivanović treću utakmicu za redom deluje kao legitiman back up play, Lazić odbrambeno podsetio na period od pre nekih 5 godina.

Od loših, Holand i dalje nije u stanju da isprati niti timski napad niti timsku odbranu, žao mi je takvih igrača, ulažu veliku volju, ali džaba, što bi rekli Rokeri s Moravu ,,Srce 'oće al' dupe klokoće"

Dobrićeva šuterska forma takodje, patićemo dok se ne vrati u formu, jer sa trojke nemamo gotovo nikakvu napadačku produkciju, te su nam njegove spot-up trojke neophodne.

• Like 4
Posted

Ova pobeda Zvezde mi znaci vise nego eventualna pobeda nad Brazilom, znam da sa ovakvim trenerom, buducnost moze biti samo svetla. Treba biti strpljiv... A to je najteze. 

Ako ima neko ko je strucan, da napise koji su free agent igraci dostupni u narednih mesec dana? 

• Like 1
Posted

Ja ne pamtim da smo nekad dobili obe u duplom kolu. Sve i da smo pobedili tako sto se Nebo zaleteo i ukucao u svoj kos, zabole me.

Svakim danom se sve vise cudim kakvu razliku moze da napravi trener. Covek dosao pre 10 dana.

• Like 22
Posted
9 hours ago, Sector said:

Uzeh slobodan dan na poslu.

Naguziće nas i Makabi i Brazil ali makar nisam na posao otišao.

Prvaa je dobro prosla. Sad jos jedna pa da i sutra uzmes slobodan dan🤣

• Like 3
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...