Jump to content

ZvezdaJeZivot

Član foruma
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZvezdaJeZivot

  1. Makabi odlicno igra kuci. Nema govora da smo favoriti. Ali bas zato sto nam sutra niko ne daje previse sanse verujem da mozemo da odigramo dobar mec i budemo u utakmici do kraja. Mi moramo da budemo na 120% da bi dobili ovakav mec u EL. Ali sto da ne. Pre mesec dana smo igrali odlicnu kosarku i ne vidim zasto ne bi opet.
  2. Od Ivanovica se ocekuje ono sto je igrao pre povrede. Da ubaci neki otvorn sut, ukrade neku loptu i pogodi neki flouter. Posle povrede toliko davi loptu i bezidejan je da vremesni Stef Markovic u odnosu na njega deluje kao Irving.
  3. Dusko niti je selektirao ovu ekipu niti covek ima veze sa gomilanjem igraca na 4 i 5. Procenio je gde skripi. A Covic nek vidi sta ce sa bar 4 besmislena igraca u ovoj ekipi.
  4. A jbg, ne bih pisao da sam cuo u prodavnici na kasi. Prosto znam nekog ko zna nekog bliskog klubu. Dusko trazi centra i ima neke svoje zelje. Nece da udje u kljucni deo sezone sa neupotrebljivim Raduljicom i Kuzmicem, Martinom cije je koleno upitno i Mitrovicem koji je nekonstantan. A i jasno je da uz Kampaca neki skocko koji se dobro otvara u piku moze biti ubojito oruzje. Ne znam za imena, inace bih podelio.
  5. Pobede protiv Makabija i Albe bi nam vratile realne sanse za top8. Nije Makabi bauk ako se mi trgnemo. Od Martina ne ocekujem nista cak iako bude u 12. Ali zato ocekujem od Vildoze, Nedovica i Petruseva. Njih trojica su nas nosili u pobednickom nizu i vreme je da dodju k sebi. Od ostalih ocekujem da grizu u odbrani. Ja verujem u ovaj tim i Duska, cak i posle ove lose serije, koja bolje da je dosla sad nego na prolece kad se lomi.
  6. Evroliga je zlo. Igranje bogatih bez obzira na rezultate je samo po sebi pogresan i nepravedan koncept. Pritom nikakvu finansijsku dobit ne donosi. Problem je u klubovima bez licence. Oni su svi trebalo da budu jedinstveni i odu u FIBA LS. Pa njih 11 nek igra izmedju sebe do mile volje.
  7. Seljacina je suprotnost od gospodin. Seljacina ne znaci da je los covek, vec da je prost covek. Neko ko nema manire i kulturu. Kalina nema ponasanje jednog gospodina i to je to. On ima srce, ima hrabrost, ima kefalo, verujem i da nije los covek, ali manire nema. Ne bi se spustio na nivo jednog Malog Trife koji je seljacina na kub i gestikulirao klupi Partizana posle petog meca da je gospodin. Ne bi psovao mater Luki Mitrovicu prosle sezone posle meca. Volim ja njega, ali prosto je sve suprotno od jednog gospodina.
  8. A jbg ko je sve seljacina… Pa prvi nas Kalina je tezak ljakse. Samo je vrhunski kosarkas pa smo slabi na njega.
  9. ZvezdaJeZivot

    Tata

    Ovaj nas prijatan, smeran, neopterecen, pozitivan, lep i pametan, a ovaj njihov…jednostavno Grobar. 😄
  10. Dangubic bi verovatno bio vracen u klub da nije napravio onu glupost sa prelaskom u Partizan. To mu je greska karijere. Mada dobili smo Lazarevica koji je po meni bolji defanzivac od Dangubica, pa mi je negde i drago sto nam je pomogao svojim potezom.
  11. 2032. kao visestruki sampioni Evrope otimamo prvog pika Lejkersima jer ne mogu da isprate nasu ponudu. 😄
  12. ZvezdaJeZivot

    Tata

    Da sam navijac Partizana mozda. Ovako je sasvim ok.
  13. ZvezdaJeZivot

    Tata

    Moram priznati da je pracenje kanala Vladana Tegeltije i Zeljka Pantica postala moja jutarnja rutina uz kafu. Humoristicki program koji nas cigane uveseljava iz dana u dan. 😄
  14. Video sam njega, Kuzmica i Borisu u kaficu negde maj/jun. Mislim da je Borisa od svoje crkavice u Megi platio cepi. 😄
  15. Meni Jovic npr uopste nije reper za neku ljudinu. A Miller mi je ta luda glava kao Holland npr… https://24sedam.rs/sport/kosarka/68674/kvinsi-miler-za-24sedam-ja-sam-srbin-u-zvezdu-bih-se-vratio-i-peske/amp 😄
  16. Pre nego sto se potpise stranac gledaju se i ljudske osobine pored kosarkaskog znanja. Ne mogu da se setim da je neki stranac kod nas bio los lik. Sto se Holanda tice mislim da ako ne pokaze nesto na EL nivou u naredne dve utakmice leti, a mi cekamo tog Holinsa.
  17. Upravo tako Mane druze moj napaceni. Zvezda je bila i pre, a bice i posle njih. Nisu oni Zvezda, kao sto nisu ni Srbija, Beograd… Mozemo mi danima da ovde pisemo o vremenu losih djaka i pogledima neopterecenim inteligencijom, ali to nema veze sa nasom ljubavi prema Zvezdi koja je iznad njih. Covic samo nije neobrazovan i glup kao ovi drugi sportski radnici, pa nam takav deluje nesto simpaticnije. FK je npr apsolutna gadost…
  18. Branko Lazic je u Hollinsovim godinama bio drugi najbolji defanzivac Evrolige iza Hajnsa. Kod svakog trenera zakljucno sa ovde hvaljenim Ivanovicem je nasao mesto medju prvih 8-9 najbitnijih igraca u rosteru. Sledece godine ce uci u 35-tu godinu i ako i ne bude u Duskovim planovima bice to zbog godina a ne zbog svojih igrackih kvaliteta. Ali s obzirom da je i dalje itekako spreman bojim se na zalost mnogih da ce opet biti u 12. E sad posto vi znate kosarku a Dusko ne zna, opljunite i po njemu kao sto ste i po Radonjicu. Hollinsa prizeljkujem i radi se o izvrsnom momku i defanzivcu, ali Hollins nikad nece biti ni u top 5 defanzivaca EL kao sto je Lazic bio svojevremeno, a ni sad nije daleko od tih top5. Aj posto ni ti ljudi u EL koji su ga toliko puta kandidovali za najboljeg defanzivca u Evropi, mozda ce vam pomoci ako procitate neke izjave nasih stranaca koji su isticali da nikad nisu trenirali s nekim ko je toliko dobar defanzivac kao Lazic. Ja nisam cuo da je neko za Hollinsa izjavio tako nesto. Ali dobro, Lazicu se ne oprastaju neke stvari vezane za animozitet pojedinaca prema Covicima. I to je sasvim u redu. Vasa stvar. Ali to nema veze sa Lazicem kao kosarkasem, koji je sasvim slucajno jedan od 10 najboljih defanzivaca Evrope u poslednjoj deceniji, svidjalo se to vama ili ne.
  19. Kod tebe je sve crno ili belo. Sem dresa kluba za koji navijas. 😄 Mi smo u top 5 zemalja u Evropi po najmanjem broju ubistava po glavi stanovnika. Tako da korupcija da, nasilje ne. 😄
×
×
  • Create New...