Don Dusko Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 (edited) Edited October 28, 2022 by Don Radonja 14 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 10 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Ovo je toliko neorganizovano i bez plana, da mi je muka i posle pobede. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Bitna pobeda, da se malo skine pritisak. Jedini način na koji ova ekipa može da bude uspešna je, da se smakne balast koji ometa i ono malo igrača u rosteru koji znaju da pikaju basket. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Vildoza greši, ali i plodi... Hrkljuš od igre all in all... najuriti Markovića, Raduljicu i trenera, pa da ubodemo još neku pobedu... Bentil, ubod sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Bentil 12p 13s 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Jednostavno, nece ovo da ide bez pleja. Vildoza ce gubiti xy lotpi jer covjek i nije kec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Ključ pobede - bez Lazića u drugom. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Vratio se Nedovic, Vildoza i Bentil su carevi. Ostalo... Ne znam sta da kazem. U svakom slucaju cestitke strucnom stabu na prvoj pobedi. Bas bi bila tragedija da smo izgubili. Trinki se jos ubucio cini mi se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Koliko god da smo neorganizovani, bez trenera, sa raznim Markovićima i Lazićima, da smo od starta imali Luku i Nedovića vjerujem da bi bila bar još jedna pobjeda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 2 minutes ago, Sector said: Koliko god da smo neorganizovani, bez trenera, sa raznim Markovićima i Lazićima, da smo od starta imali Luku i Nedovića vjerujem da bi bila bar još jedna pobjeda. Pa protiv PAO-a gotovo sigurno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Koliko je Vildoza ozbiljan car a sasvim normalan lik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Koji je ono majstor sto je raspalio dodavanje za Lazarevica preko celog terena na 20 sekundi do kraja? Dobric? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Kao i posle Buducnosti - neki cudan, nelagodan osecaj, kao da smo izgubili. Valjda podsvest kapira da je ovaj dunster sebi kupio jos bar mesec dana na klupi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Cestitke momcima na pobedi ! Idemo dalje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 9 minutes ago, Don Radonja said: Pre nego sto krenu ovde cuvari vatre da pisu ode o ovoj pobedi.Jeste pobedili smo Bajern i zadovoljan sam pobedom. No mi imamo veliki problem.I ovakav Bajern bez pola tima mi nudimo da se vrati i uzme utakmicu. I da ovu utakmicu je dobio Vildosa u stilu Kvinsija Milera. Protiv Monaka se plasim katastrofe. Kakav Bajern bez pola tima, falio im igrač ili dva. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Nama toliko nije problem napad koliko odbrana. Problem je i trener, nam kad god je u prošlim utakmicama stao napad, on je pokušavao sa Lazarevićem, Markovićem, Lazićem da se vraća u igru. Večeras lepo pripremio utakmicu, prva četvrtina poezija u napadu. Odlično je kružila lopta, poentirali smo na više načina. A onda je počeo da rotira ko blesav. I Bentila kad je promenio u poslednjoj četvrtini videlo se da mu nije drago, i sam se pita - šta radi ovaj lik. Tim nije uopšte loš, loš je trener koji očigledno ne odustaje od nekih svojih zamisli. Šta je tu je, kad već ostaje, ostaje nama nada da će se i on promeniti. Inače, vrlo važna pobeda i zbog atmosfere u klubu i oko kluba, kao i za samopouzdanje igrača. Na borbi nemam šta momcima zameriti, videla se ogromna želja. E to što neki ne mogu i što prave amaterske greške je druga priča. 4 minutes ago, pantelia said: Koji je ono majstor sto je raspalio dodavanje za Lazarevica preko celog terena na 20 sekundi do kraja? Dobric? Vildoza, i on jeste majstor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Vildoze jeste ozbiljan car, i ploditelj, samo treba ozbiljno sa njim popricati za 2 3 bezobrazluka koja je uradio, sa sve ovim pasom na kraju utakmice. Nedovic je takodje dobar bio za prvu utakmicu,videla se i borbenost iako je ispadao u odbrani, plus neke asistencije. Martin i Bentil odlicni. Smanjiti rotaciju, sa sto manje Dzonija, Lazica i Markovica.Lazarevica i Dobrica rotirsti shodno ritmu utakmice i formi. Nadam se da ce Petrusevu neko objasniti da ne bilo lose i malo m... da ima kada pika basket. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Vildoza game changer u stilu Kvinsija. Da nam njega nije bilo izeli bismo velika goMna i veceras i ove sezone. Ima jos da se radi ovde, puno wtf poteza pravimo. Petrusevu samo fali samopouzdanje da pokaze sta ume. Ja bih probao sa rokadom Adams-Dzoni, jbg ne moze biti gore. Lazic vise ni u odbrani nije faktor na EL nivou, pohvala za Vladu sto je uvideo da nam nista konkretno ne donosi i sto je u drugom poluvremenu stabilizovao petorku koja donosi rezultat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Uz @keli165 na tribinama i moju odigranu dvojku na Bajern, nije bilo sanse da cemo izgubiti. Sudije ih drzale u prvom, kad su prestali da izmisljaju faulove tada su i oni pali. Svaka cast Vladi i igracima sigurno im je teret pao sad sa ledja i mislim da cemo mnogo opustenije i sigurnije igrati u sledecim utakmicama. PS. Vildoza i Nedovic 🔥🔥🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 1 minute ago, medobrundo said: Kakav Bajern bez pola tima, falio im igrač ili dva. Aha,Izvinjavam se onda.Ali opet sad gledam mi smo se bas svojski potrudili da ih vratimo u poslednjem minutu.Da su tu pogodili suteve posle nasih turnovera... Bas mucenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Pobeda je pobeda, nemojmo je umanjivati, ni nas niko ne pita da li su nam igraci povredjeni i da li nam fali pola tima kao sto je svaki cas slucaj. Lakse se dise ! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts