Урош19 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) 1 hour ago, Sector said: Domaća osnova --> out Mirota, Kalina, Loyd --> in Sredi se neki pasoš Lojdu i eto ti domaće osnove Edited June 22, 2023 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, simaspass said: Pozdrav, jel istina da smo kao dobili neke karte za ovu utakmicu i da ce biti i nasih navijaca? Uslov je da se pojavis u Zvezdinom dresu ispred Arene, tacno u 19h. Bice dosta nasih. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Najbitniji je početak. Ako dobro otvorimo meč i ako se meč bude odvijao u egalu, njihov teren ima da postane teg a ne prednost. Plus oni padaju u drugom poluvremenu, bar je tako bilo do sada. Znači momci, u meč da se udje sa glavom i mudima i ne brinem za ishod. 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Slažem se, čak i ako povedu, ne smemo dozvoliti da ode na dvocifrenu prednost jer bi to bio put bez povratka za nas. Nemamo mnogo igrača koji u kratkom periodu mogu da izmisle 8-10 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Uslov je da se pojavis u Zvezdinom dresu ispred Arene, tacno u 19h. Bice dosta nasih. Molimo naše momke da u znak zahvalnosti na početku tekme skandiraju "titula Beogradu".Taman da na kraju uklopimo sa onom "beogradska zvone zvona.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 4 minutes ago, Čočo said: Najbitniji je početak Najbitnija je odbrana, na pocetku, na sredini i na kraju. Sa nasom najboljom odbranom mi pobedjujemo. Dali 60 ili 90 poena nije ni vazno. Kad god smo igrali bolju odbranu od njih, a imamo kapacitete da igramo i znacajno bolju, pobedjivali smo. Sto se tice pocetka, najbitniji je kraj. Dzabe nam dobar pocetak ako imamo los kraj a sa losim pocetkom se moze sustici sve sa dobrom sredinom odnosno 2. i 3. cetvrtinom i odlicnom 4. Iznenadio bi se da povedemo 1. cetvrtinu jer je sada vec tradicionalno gubimo u Areni (4 u Areni+kup u Nisu), a pokazali smo 2 puta da mozemo da ih dobijemo sa losim pocetkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Al ste svi navalili važna su m00da a Ledej vas samo prati i klima glavom 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Nikad,ali nikad opuštenije nisam čekao jedan derbi i to onaj meč gde se odlučuje o trofeju. Rekoh sebi posle njihovih dva nula,da ako dodjemo do egala u pobedama majstorica ce biti naša.Plitak potok. Veći je pritisak na njima,fizicki bolje izedamo,imamo momke koji znaju kako se igraju ovakve tekme. Verujem da ce biti i prekida o praznjenja tribina i da ce Laza u tišini Arene podići pehar treci put ove sezone. Ako i budem u krivu i osecaj me prevari,nema jeda ni nervoze,idemo dalje.Bilo kako bilo,muda i srce na teren pa ako budu bolji,pobedu neka slave. Napred momci do triplete!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 On 6/21/2023 at 11:00 AM, Marvin said: Zao mi je samo sto... Znaci, mogu hendikep da uplatim? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Ja сам се бавио спортом дуго, кад год сам имао важну утакмицу, или нека финала, био сам хладан као Неда у евро-дербију у Арени. Али овако као посматрач са стране ми фрка, руке ми се тресу,генерално ми није добро. Ајмоооооо 🇵🇪🇵🇪🇵🇪🇵🇪🇵🇪🇵🇪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Ako neko moze, ovo da prevede... Da znam, ako treba po vile da pojurim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, uncletima said: Znaci, mogu hendikep da uplatim? Do reprize mozes i sabrana dela Ramstajna da postavis u kafani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Dejane, Dejane... Zasto uvek moras da me smestis tamo gde ne pripadam - ne znam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Ima i ovo 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Sta je smesno? 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 4 minutes ago, srlepajce said: Sta je smesno? Rekli su mu da strah treba da pobedi smehom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 4 minutes ago, srlepajce said: Sta je smesno? Mozda je mislio da nije istina za topovske. (ili mu je pak druga slika smesna) https://www.instagram.com/reel/CtzLI8XrMVw/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Evo snimka. Puca topovski a Pefi se smeje, znaci pogodice jos jednu trojku veceras. Neda hladan kao spricer, mala kucaj mi + Nedovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Ma sta je ovo u poredjenju sa srednjim prstom i majke koja se smeje ? 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Mozda je mislio da nije istina za topovske. (ili mu je pak druga slika smesna) https://www.instagram.com/reel/CtzLI8XrMVw/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Evo snimka. Drugu sliku je kolega naknadno dodao. Šire se dezinformacije ceo dan, smešno je što se proverava da li su igrači kamenovani. Ko god da je to dojavio, nije prišao Areni, odnosno delu gde igrači ulaze u halu. A policije ima nikad više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 2 minutes ago, kendrick said: Drugu sliku je kolega naknadno dodao. Šire se dezinformacije ceo dan, smešno je što se proverava da li su igrači kamenovani. Ko god da je to dojavio, nije prišao Areni, odnosno delu gde igrači ulaze u halu. A policije ima nikad više. Po kojoj to logici neko može da baci topovski udar, ali ne i kamen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Just now, TB Told said: Po kojoj to logici neko može da baci topovski udar, ali ne i kamen? Dobro je sve dok ne krenu upaljači, onda je zeznuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Topovski udari su rezija van terena. Koja nas igranka tj. rezija ceka u Areni to cemo tek videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) 11 minutes ago, Brat od Korneta said: Mozda je mislio da nije istina za topovske. (ili mu je pak druga slika smesna) https://www.instagram.com/reel/CtzLI8XrMVw/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Evo snimka. Puca topovski a Pefi se smeje, znaci pogodice jos jednu trojku veceras. Neda hladan kao spricer, mala kucaj mi + Nedovica. Dezinformacija od snimka, siri se ceo dan. Edit: ja mislim da nas u Areni ne ceka nista, tj. igrace. Kad kazem nista, mislim na fizicku ugrozenost. Edited June 22, 2023 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 2 minutes ago, kendrick said: Drugu sliku je kolega naknadno dodao. Šire se dezinformacije ceo dan, smešno je što se proverava da li su igrači kamenovani. Ko god da je to dojavio, nije prišao Areni, odnosno delu gde igrači ulaze u halu. A policije ima nikad više. Upravo se vidi na snimku topovski udar koji pada na metar od igraca, dim izlazi iz njega a igrac pored. Tako da jos jednom, sta je smesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 7 minutes ago, kendrick said: Drugu sliku je kolega naknadno dodao. Nisam ocekivao jos neku morbidnnu informaciju pa kad sam video dopunio sam post. Tacno je naknadno sam ubacio drugu sliku. Nije potrebna kriminalisticka forenzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts