Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

14 minutes ago, Knipex said:

Najgluplji potez na utakmici od strane Martina. Baš sam se razočarao. Flexuje mangup Madara koji leži na parketu. I sad u gomili nesportskih poteza igrača Partizana pojavi se naš mangup i pokaže kako ima takvih i kod nas.

 

E jebiga, najbolje sad da ne sme da se fleksuje nakon nekog dobrog poteza, nego da treba da imamo 12 Marka Tejica. I to je isfleksovao liku koji ti je pokazao srednji prst, i meni isto, i celoj dvorani Pionir. Umesto da se kao Naneli, ako je vec smekerica zaleteo, a ne da u punom sprintu do tunela pokazuje srednjaka, lame potez bas.

 

Ipak, hajlajt je sto je dobio tehnicku. Minut kasnije, Ledej pokazuje Petrusevu da obrise suze, i nikom nista. :D

  • Like 30
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bravo Ognjene Dobriću! Ako je ovo bio poslednji njegov meč na domaćem terenu u Zvezdinom dresu, ispisao se kako dolikuje. Bentil je igrao pre svega kao iznuđeno rešenje jer su i Luka i Martin imali po 4 faula. Bravo Stefane Lazareviću što nisi klonuo duhom. Bravo Branko Laziću što i sa 35 godina juriš jednog od najboljih napadača u Evropi. Peti meč, pa kako nam bude. Ajmo Duško, ajmo momci! 🔴

  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

zeks palamudi o atmosferi na konferenciji ali je 101% u pravu. sve se svelo ko ce vise koga da vredja. 

lepo neko rece i imamo primer ovde na forumu to su nasi drugari, komsije, forumasi i treba vise da respektujemo jedni druge i vise usmerimo pricu na svoj tim.

evo stavite se svi u njihovu kozu, posle 9 godina bez titule, posle reala i sad jos i ovo da izgube. tesko im je kao i nama sto je bilo tesko sve one godine, skoro da ce mi ih biti zao ako izgube a izgubice jer idi gledaj kosarku ostoja.

ja sam rekao da ce biti manje vise laganih 2-2, ziv nisam sta ce biti u petoj...

kako ce zeks opravdati dve sezone bez trofeja? umalo fajnal forom? tesko ce to progutati i najverniji cuvari lika i dela. 

 

kad je bal nek je bal, lamoniku treba dovesti da bude glavni sudija. ^^

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ali kakvo ponasanje Zeljka prema sudijama u poslednjoj cetvrtini... Vise im se drao nego svi nastavnici zajedno tokom skolovanja.

 

Sto se utakmice tice, nama ovaj hrkljus od igre tradicionalno vise odgovara i u tom smislu je bolje da peta utakmica lici na ovu. Na to ce uticati i izbor sudije jer ce retko ko seckati igru ovoliko kao sto to radi Pukl.

 

Da damo sve od sebe pa sta bude, ja sam vec ponosan.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Potez utakmice ipak Bentil i ono lomljenje table sa poludistance, nisam ono često viđao.

 

Nestvarno je koliko neupotrebljiv covek za kosarku. Kosarkaski, ima ok gabarite, solidnu ruku, sposobnost i da dobro napadne i odbrani, ali kad ga stavis u neki timski kontekst, u zivotu nisam video toliko nesnadjenog coveka. Doslovno, kao da je odbojkas neki sisao na teren. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dobric odlicna veceras, radio je ono sto zna najbolje, pravolinijski na kos.

Martin i Bentil bas losi, vise faulova i koraka nego poena i skokova.

Neda je ostao duzan ovu, nek naplati u sledecoj.

Filipu Ledej pomogao da nadje muda.

Ajmo jako u g5.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jos 40 minuta, pa sta bude nek bude. Stvarno smo dobro odigrali obe utakmice u Pioniru, uprkos tome sto imamo neverovatne padove u igri, bukvalno na mahove ili delujemo kao najbolja ekipa u EL ili kao Metalac Valjevo. Nema sredine. Tako je bilo u oba meca, ali ne znam, licni utisak mi je da je ovo bilo dosta laganije nego za komsije u Areni, iako su oni generalno gledano u obe tekme od pocetka do kraja vodili.

 

Sto se pete tice, bice bas zajebano, ali sto se kaze, da se posibamo, damo sve od sebe, ako pobedimo da proslavimo, ako izgubimo da pruzimo ruku i to je to. Rolerkoster sezona, pojma nemam sta da ocekujem, iako mislim da je Partizan favorit, jer je domaci teren bas ogromna prednost u ovim utakmicama. Mada treba uzeti u obzir i to da je najtrofejniji Partizanov igrac u ovoj seriji - Miroslav Raduljica, tako da s te strane poznavanja "do or die" tekmi, imamo daleko jacu ocenu.

Edited by Markoss
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Borky said:

Sve sve al meni je nekako utisak Lazic kako vec dvije sezone jede Pantera.

 

Lani ga je jeo Hollins. Čuvao ga je i Lazić, ali manje uspešno od Hollinsa.

 

17 minutes ago, Knipex said:

Ali kako je Mitrović na samom kraju utakmice bacio pas Ledeju u kontri :lol_2:

 

Mitrović malo da smanji doživljaj i preusmeri fokus na igru i čvrstinu kad je gusto. A ne da nonstop razgovara sa sudijama, meri qrac sa Leday-em na 14 razlike, i gestikuliše Bentilu da je trebao da doda u čošak kad njemu lopta pobegne kroz ruke.

 

In other news, odlična defanzivna predstava. Ovi se načisto pogubili. Mada sam ja i posle 2-0 govorio da oni ne igraju ništa posebno, i da smo im mi poklonili prve dve utakmice jer nismo odigrali ništa. U Pioniru smo uspeli na račun energije da popravimo utisak, ali treba sad da se završi posao tamo. Mislim, stvarno ib bila šteta da nas ovakav Partizan dobije. Fokus mora da bude na mentalnoj pripremi. Da shvatimo da igrmao pred gostujučim navijačima i da nečemo moči da se hranimo energijom sa tribina, nego da mora da se krene u kost od samog starta.

Oni imaju prednost domačeg terena, ali su relano u užasnoj poziciji. Prokockali 2-0 protiv Reala. Sad nama dozvolili da izguramo seriju u majstoricu posle 2-0. 10 godina bez titule u aba ligi. 0 trofeja otkako je Željko preuzeo kormilo... Sav pritisak je na njihovim ramenima. A mi to možemo još da dotovarimo sa dobrim otvaranjem utakmice u četvrtak.

 

edit: Ok povlačim ovo sa Leday-em. Lik je stvarno potrčao u kontru da mu neko doda loptu 😵

Edited by L' Imperatore
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...