Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Da je Jorovic trener, ko sto nije, ovo bi bilo na dva poseda razlike.

Ovako, igraci pali fizicki a i sa samopuzdanjem a on ne pokusava bar malo da ih digne. Takodje, los izbor tajminga za TO, a ni sa izmenama ne blista.

Sa druge strane Real ocekivano dominantan fizicki, nasi momci se sjajno drzali tih 15 minuta dok je plan sa pripreme utakmice bio svez u glavama i dok su momci imali energije, posle se sve svelo na Topa.

Misic interesantan, cini mi se da mu fali malo kondicije.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, srlepajce said:

EL bas potencira na malom Topicu

 

 

8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Top ce vrlo brzo biti najbolji igrac Evrope. Suvo blago naseg kluba.

 

Nesumnjivo je da će dečko biti dobar igrač, ali moram da iznesem nepopularno mišljenje, da li mu neko zabranjuje da stane u stav u odbrani?

Uglavnom prati svog igrača pogledom.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam zašto paralelno sa ovim topikom ne postoji još jedan, tipa KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2023/24-Све што желимо, све што хоћемо..., bilo bi mnogo lakše za praćenje, a i garantovano bi bio posećeniji topik i više strana bi se ispisalo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Sector said:

 

 

Jebala ih više domaća osnova. Sa čovićevom politikom nemamo baš nikakvu perspektivu u EL.

Da,ovo je problematično. Pošto nemam ni najmanju dilemu da će Košarkaški trener u nastajanju baš debelo da se otvori i za Zvezdu na leto. Uvideo je već posle prvih par meseci ove sezone da se zeznuo i napravio preveliki disbalans između blizanaca. Neće ponoviti istu grešku.

Ostaje da vidimo koje kreativne načine da usere još jedan prelazni rok Čović ima u rukavu.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, goldberg said:

 

Babe i zabe.

 

EL je kao LS, skup najboljih evropskih klubova, tu bi trebalo da je cast uopste ucestvovati (dobro, za EL vise treba novac nego uspeh na terenu, ali to je druga stvar). Regionalna liga je stvorena da bi najbolji klubovi REGIONA od nekoga mogli da izgube jer su im u domacim prvenstvima zagarantovane pobede. To je sustina te lige.

 

Nego, da sad ne duzimo o tome, bas je simpaticno to moralisanje sa pozicije moci i trazenje razloga zasto je normalno da dva kluba iz bedne Srbije imaju tolike budzete i dovode takve igrace i trenere - samo zato sto mase to vole da gledaju. Bilo bi zanimljivo pitati navijace KKP sta bi mislili da KKCZ dobije A licencu, a da se oni presele trajno u EC/FIBA LS i kako bi shvatili poruku "da, da, vazi sto je nenormalno da KKCZ ima ubedljivo najjaci tim, tako je u EL nenormalno da Real i Barca imaju najjace ekipe". Naravno, ovo vazi i za drugu stranu.

 

Toliko je zanimljivo da se iskreno nadam da ce EL preseci i lisiti nas EL derbija tako sto jednom klubu da licencu, a drugi sutne, pa da onda vidim kako navijaci sutnutog kluba prihvataju sve to i raduju se sto Srbija ima trajnog predstavnika u EL.

Pa i ABA je neko medjunarodno takmicenje. Meni bi smetalo da se igra samo KLS i da Czv i Kkp imaju astronomske budzete a da ostali klubovi nemaju ni za leba, jer bi mi smetalo ignorisanje manjih klubova od strane drzave. Ali kakve veze ima AV sa Buducnosti, Cedevitom, Cibonom, Zadrom? Iste kao i Florentino Perez sa Zvezdom i Partizanom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pokrale nas sudije 😄 

 

Stigli smo na -2 i poslednji posed za nas i oni sude aut za Real a ocigledno lopta otisla od noge igraca Reala u aut... 

 

Topic indeks 48 - 39 poena, 7 as, 6 sk, ali i 7 to 😕  ok, i nije tako puno kad je non stop lopta kod njega i on mora da kreira ili izmislja nesto u poslednjim momentima. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...