Kooineeperk Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ne verujem da mi nekoga imamo na listi. Koliko znam, sve poznatije sudije su nam sudile ove sezone, ako smo stavili nekoga onda je to neki manje bitan lik. A sada nam sude Javor-Petek-Pukl, to su sudije koje su nam najvise sudile ove sezone, Javor 6, Petek 5 i Pukl 4 utakmice. Dragojevic nam sudio samo jednu. Boltauzer nam je sudio malo, samo jednu. Nedovic kojeg je Covic isto nekad prozivao je sudio 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 A cekajte, zaboravio sam, pa neka me neko podseti, koji razlog imaju Pukl Petek Javor i Boltauzer da sude protiv Crvene zvezde, a za Partizan? Jer to je jedina serija gde nijanse odlucuju. Protiv Buducnosti, Cedevite i ostalih i mi i KKP bi morali da dobijemo bez problema i da sudi trojka Bokan - Pekovic - Vesko Barovic. Sta se sramotimo unapred ovim saopstenjima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Hipoteza da je sudjenje protiv nas jednako sudjenju za Partizan ovde nema nikakve veze. Prosto je akcenat na tome da je sudjenje protiv nas. Inače nisam pročitao saopštenje, pa neka me neko ispravi, ali je ovo pre svega priprema da se lakše prođe Budućnost, a glavno će tek da dođe ukoliko prođemo u finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Sta je problem sa sudijama? Koliko citam, Pukl ce suditi u F4 EL - ne moze se reci da ne zna da sudi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Samo da podsetim da neki ipak idu tamo gde treba da završe. ❤ https://sportske.net/vest/kosarka/zvezda-se-pohvalila-crveno-beli-idu-u-kaunas-i-imaju-specijalnu-pozivnicu-493822 Edited May 13, 2023 by Čočo 4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Da li se ljudi prave naivni ili jednostavno ne pamte, isključenje Duška, pa onda 5. Kampaca, zatim u vecini utakmica KKCZ po pravilu izvodi manje bacanja od svojih protivnika, to su stvari gde ne može biti 50:50 ili slobodno sudijsko uverenje. Primetan je jedan odnos gde sudijska trojka uglavnom nema mnogo simpatija prema KKCZ, za to je delom kriv nebojša čović a ima malo i do jednog effecta. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 53 minutes ago, Čočo said: Samo da podsetim da neki ipak idu tamo gde treba da završe. ❤ https://sportske.net/vest/kosarka/zvezda-se-pohvalila-crveno-beli-idu-u-kaunas-i-imaju-specijalnu-pozivnicu-493822 Svi u Kaunas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 13 minutes ago, Perkos2 said: Svi u Kaunas Ja našao preko Kupujem prodajem neke povoljne smeštaje. Baci pogled imaš veliki izbor. 😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 https://novi.kupujemprodajem.com/nekretnine-iznajmljivanje/ostalo/apartman-kaunas-final-four-euroleague/oglas/151618593?filterId=3026029071 "Smeštaj za 4 osobe za Final Four u Kaunasu. Zbog nemogućnosti odlaska na Final Four Evrolige u Kaunasu, svoju rezervaciju smeštaja bih prosledio nekom drugom." 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 16 minutes ago, Čočo said: Ja našao preko Kupujem prodajem neke povoljne smeštaje. Baci pogled imaš veliki izbor. 😀 Poklonio mi prijatelj sa komšijske tribine putovanje, kaže da se njemu je ide 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 6 minutes ago, Perkos2 said: Poklonio mi prijatelj sa komšijske tribine putovanje, kaže da se njemu je ide 😉 Devil je uvek bio siroke ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) 7 minutes ago, Perkos2 said: Poklonio mi prijatelj sa komšijske tribine putovanje, kaže da se njemu je ide 😉 Ti si onda bolje prošao nego ja. Drago mi je da ima još nas koji idu da pruže podršku našim momcima. Zaslužili su! 🔴⚪ Edited May 13, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Bravo Lazicu Kapitenski 2 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 hour ago, Filbi said: Bravo Lazicu Kapitenski Vide naseg kapitena, a? A njihov kapiten nista. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dijanek Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Osta nam kapiten bez naloga a mozda i mi bez kapitena🤔 Covara bas hoce da sustinge tvorzu i ogadi klub sto vise. Samo Dusko i samo tim❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Laza obrisao instagram? Ocito je psiho podivljao pa je doslo do ekspresne intervencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Kapitenu blokiran nalog🤣 Edited May 13, 2023 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Шта је урадио Лазић? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Шта је урадио Лазић? https://nova.rs/posts/kapiten-zvezde-branko-lazic-premijerka-ana-brnabic-slika-vucic-mali-sramota 10 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 hour ago, Filbi said: Bravo Lazicu Kapitenski sta bi? edit, vidim sad, svaka cast. najjaci kapiten svih vremena, sto se mene tice. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 4 minutes ago, uini said: sta bi? edit, vidim sad, svaka cast. najjaci kapiten svih vremena, sto se mene tice. Kazu da mu je hakovan profil i to pre nego sto je okacio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Filbi said: Kazu da mu je hakovan profil i to pre nego sto je okacio. Ma sta nas briga, sad samo stavljamo skrinsot na svaku gtr avangada raspravu o drzavnom projektu. 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 3 minutes ago, Filbi said: Kazu da mu je hakovan profil i to pre nego sto je okacio. damage control. kontam da je za hakovanje instagram profila na ovu temu, negde na dnu tabele po prioritetima. neka bude hakovanje, bitno je dy mi znamo 💟 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) 16 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Шта је урадио Лазић? Pravda za kapitena! Edited May 13, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Direktno, kratko i jasno. Bez palamudjenja. Kapitenu, bravo!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts