Shunsuke Nakamura Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 (edited) 2011. godine kad sam ja imao 14 godina, Čović je bio 30 godina u košarci. Sad ja imam 25 godina, a Čović je u košarci 50 godina. Edited April 12, 2023 by Kvaratskhelia 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 2011. godine kad sam ja 14 godina, Čović je bio 30 godina u košarci. Sad ja imam 25 godina, a Čović je u košarci 50 godina. Eh nama matorima vreme duplo brže prolazi.. 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 27 minutes ago, Kvaratskhelia said: 2011. godine kad sam ja imao 14 godina, Čović je bio 30 godina u košarci. Sad ja imam 25 godina, a Čović je u košarci 50 godina. Nije to nista, Filip nam je doneo dve EL u jednoj seriji. Matematika nije nauka na koju se Covici obaziru 😄 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 40 minutes ago, Kvaratskhelia said: 2011. godine kad sam ja imao 14 godina, Čović je bio 30 godina u košarci. Sad ja imam 25 godina, a Čović je u košarci 50 godina. On ima beneficije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 15 hours ago, Čočo said: Campaco, Luka Dončić, Teo Nedović, Beron, Lazić Kalinic, Dobric, Lazarević Klejburn, Polonara, Mirotić Vučević, Petrusev, Mitrović Guzva ti na 1 i 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 3 hours ago, Inbox said: Guzva ti na 1 i 4 teo moze na sg, luka-poli na sf, cak i pf u evropi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 4 hours ago, Inbox said: Guzva ti na 1 i 4 Bolje da preliva nego da fali. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 23 minutes ago, uini said: teo moze na sg, luka-poli na sf, cak i pf u evropi. 11 minutes ago, Čočo said: Bolje da preliva nego da fali. 😂 Bolje da ljulja, nego da zulja - sto bi rekli nasi stari. Nek` je sa srecom danas komsije - nemoj da se brukate. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 9 hours ago, Čočo said: Ja ću samo jedan jedini upis povodom prelaznog roka imati jer to mi je jedna od većih želja za sledeću godinu. Ismael Kamagate! Kakav potencijal, kakva fizikalija, kakva zver! Oh, kako bi nam legao kao back up za početak. Uslišite moje želje, mene jednog smrtnika. Odjavljujem se sa prelaznog roka. Ti si samo poslednji koji je tog igrača pomenuo pa te zato citiram. Sem sto sam pogledao dva klipa, nista vise nisam o njemu video pa necu da pisem o nekakvim zeljama sem sto me zanima - Ako je toliki talenat, da li je to uopste realno i ako jeste, zasto Zvezda pre Monaca/Asvela u FR ili nekog bogatijeg kluba? Ok je mozda minutaza kao argument, imamo i vise para nego ranije... Nije da smo dosad uspevali da takve transfere zavrsavamo, ako je toliki potencijal Edited April 13, 2023 by Poseidon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 23 minutes ago, Poseidon said: Ti si samo poslednji koji je tog igrača pomenuo pa te zato citiram. Sem sto sam pogledao dva klipa, nista vise nisam o njemu video pa necu da pisem o nekakvim zeljama sem sto me zanima - Ako je toliki talenat, da li je to uopste realno i ako jeste, zasto Zvezda pre Monaca/Asvela u FR ili nekog bogatijeg kluba? Ok je mozda minutaza kao argument, imamo i vise para nego ranije... Nije da smo dosad uspevali da takve transfere zavrsavamo, ako je toliki potencijal Da probamo. Pa ako uspemo odlično. Sigurno bi kod nas imao više prostora nego u nekoj drugoj EL ekipi. Sećam se kad smo Lesora dovodili važio je za jednog od najtalentovanijih mladih centara Francuske pa je svakako došao iz Nantera tada kod nas. Edited April 13, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 24 minutes ago, Poseidon said: Ti si samo poslednji koji je tog igrača pomenuo pa te zato citiram. Sem sto sam pogledao dva klipa, nista vise nisam o njemu video pa necu da pisem o nekakvim zeljama sem sto me zanima - Ako je toliki talenat, da li je to uopste realno i ako jeste, zasto Zvezda pre Monaca/Asvela u FR ili nekog bogatijeg kluba? Ok je mozda minutaza kao argument, imamo i vise para nego ranije... Nije da smo dosad uspevali da takve transfere zavrsavamo, ako je toliki potencijal Svakako ima atraktivnijih gradova od Beograda, ali ako je budzet obezbedjen tj. ako je ponuda priblizna ponudama drugih, BG ima svojih prednosti. Jeftiniji je od vecine ostalih gradova ucesnika EL, svi stranci se super provedu (ovo znam sigurno, nevezano za sportiste, vec uopste), postoji mogucnost vece uloge nego u nekim velikim timovima, atmosfera u hali... Da ne pricam koliki je mamac Faku (ako ostane). Igrati sa takvim plejem je san svakog igraca (pogotovo visokog). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ne mogu da dočekam utakmicu večeras, ne pamtim kad sam ovoliko bio nestrpljiv. 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Očekujem danas da se napravi prava žurka u hali. Da mi ispunimo naš Pionir i da se momcima pruži podrška kakvu zaslužuju. Danas ne očekujem ništa osim lepe žurke na terenu i van terena. A što se tiče momaka, ne očekujem već znam da danas Vildoza ima MVP partiju. Jos kao mali ja pošao sam odma' da vidim kako igra ta velika Zvezda... 🔴⚪ 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 12 minutes ago, Sector said: Ne mogu da dočekam utakmicu večeras, ne pamtim kad sam ovoliko bio nestrpljiv. Neki poseban razlog? Ili ironija. Edited April 13, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 6 minutes ago, bodo said: Neki poseban razlog? Ili ironija. Kod Sektora je to isto 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Bas bih volela da pobedimo veceras. Nekako smo bas i zasluzili da ovu EL sezonu zavrsimo jednom pobedom nad velikim protivnikom ❤️ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEOljub TEOfilović Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Pada Fener kao krmača u blato 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 @Čočo na Kamagatea ozbiljno računa tim koji ga je draftovao... nego, preporučujem svima reddit i subreddite nba timova, naravno da ima dosta đubreta, ali je takođe i solidan izvor informacija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 ajmo u napad zajedno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 46 minutes ago, bodo said: Neki poseban razlog? Ili ironija. Direktno odlučujemo o parovima u plej ofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 2 minutes ago, Sector said: Direktno odlučujemo o parovima u plej ofu. Mi gledamo samo naše loptice 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 minute ago, Filbi said: Mi gledamo samo naše loptice 🙂 Eh da je Vildoza malo manje gledao svoje loptice, sada bismo razmisljali ko bi nam najvise odgovarao u finalu. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 29 minutes ago, Sector said: Direktno odlučujemo o parovima u plej ofu. To mi je prvo palo na pamet ali pomislih i da nije u pitanju možda ironija sa osvrtom na naš ne plasman u završnicu EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ove Duškove izjave tipa "pobedićemo Partizan u finalu ABA", ili "da smo ušli u plej of, osvojili bismo EL", mi deluju prilično preoptimistične, s obzirom na to na šta mu je ekipa ličila u najvažnijim utakmicama, pre svega sa donjim domom timova (Alba, Bajern, PAO, Virtus, Cibona...) Na osnovu čega gaji ovoliki optimizam i samouverenost ne znam. Svakako su oni u naletu, a mi bili u velikom padu, ili stagnirali. Sve to može da se promeni, ali pre svega na terenu. Fun fact: pravljenjem ovih urnebesnih rostera za sledeću sezonu, zaključih da je petorka Teo, Pefi, Kalina, Bjelica, Raduljica igrala finale SP protiv Amera 😄 Ali pre bezmalo 10 godina. A mi ih "potpisujemo" za igranje EL 2023/24. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 24 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Ove Duškove izjave tipa "pobedićemo Partizan u finalu ABA", ili "da smo ušli u plej of, osvojili bismo EL" Mislim da nije ovako rekao, mada se svakako slazem da nema neki poseban razlog za optimizam. Opet, to je sportska psihologija, zna on sta kada treba da kaze. Mislim da je izjava posle derbija bila "Partizan je svestan da mozemo da ih dobijemo u finalu", sto nije nista novo, a ovo drugo je rekao da bismo ulaskom u F8 imali realne sanse za F4, sto je takodje nista novo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts