Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Koga je Lessort udario, nisam upratio na snimku? Nije udario vec sa ledja uhvatio Musu ooo vrata i bacio. Slicno kao Yabuselle sto je Exuma. Ipal prije toga ga je Panter udario prvo jednom rukom pa onda i drugom, prvo desnom pa onda i lijevom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Gotovo sigurno 3 utakmice suspenzije za Jabuselea, Pantera i Lesora... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Musa isflopao Punterovo samaranje i Lessortovo hvatanje za vrat, a kad je Lessort Petruseva udario krivicne tuzbe se trazile. Fascinantan mindset 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 6 minutes ago, fradler said: Mozda i odlucujuci momenat serije, sta ti je lukavi Ljulj. Jabusele i Panter suspenzije, vraca se Tavares, Real rutinski odradjuje posao. Odlučujući, ali za Partizan. Ide ovde metla i biće zaslužena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Miki28 said: A sta je tacno isflopovao? Desni bekhend pa lijevi forhend Pantera i sumorvacki zahvat Lesorta sa ledja? Kakav sumorvacki zahvat, Lesor kad mu je stavio ruku na rame, ovaj se umrtvio i srucio dole ko da su radili test poverenja, dal ce neko da ga uhvati ako padne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Kako je Panter naseo jebote.Trebao je samo da padne i ovaj bi dobio nesportsku.Dzabe se zakuvalo. Igras savrseno i dozvolis da te ovo izbaci iz takta.Krivi su igraci Reala ali opet kao i ovde nekad moras ignorisati provokatore pogotovo ako si bolji od njih.Ovako ispadas da si njihov nivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Gotovo sigurno 3 utakmice suspenzije za Jabuselea, Pantera i Lesora... 8 brate i u ABA im zabraniti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, fradler said: Gotovo sigurno 3 utakmice suspenzije za Jabuselea, Pantera i Lesora... Sumnjam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: A sta je tacno isflopovao? Desni bekhend pa lijevi forhend Pantera i sumorvacki zahvat Lesorta sa ledja? Lessor opet sa ledja? Video sam Panterov udarac, ovo mi je promaklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Musa isflopao Punterovo samaranje i Lessortovo hvatanje za vrat, a kad je Lessort Petruseva udario krivicne tuzbe se trazile. Fascinantan mindset Ovo je u toku utakmice bice suspenzije sigurno.Vise bi analogija bila Edwards sa stolicom na kraju tekme. Ali ajde bez ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Issey said: Sumnjam... Ma, zajebavam se. Suspenziju ce popiti Jabusele (zasluzenu i zestoku) i to bi bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Komentator veze nema sa životom. Jasno se čulo na snimku da sudije kažu da utakmicu mogu da nastave 3:2, iz Reala Hezonja, Ljulj i Rudi koji nije bio na terenu a iz Partizana Ledej i Exum. I igralo bi se da je Exum mogao da nastavi utakmicu, a nije što je Obradović rekao sudijama. 3:1 ne može i zato je sviran kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Nije udario vec sa ledja uhvatio Musu ooo vrata i bacio. Slicno kao Yabuselle sto je Exuma. Ipal prije toga ga je Panter udario prvo jednom rukom pa onda i drugom, prvo desnom pa onda i lijevom Jabusele je uhvatio Eksuma s ledja i bukvalno ga srucio dole. Lesor je stavio ruku na rame Musi koji je krenuo da pada maltene pre nego sto ga je povukao. Mislim, boli me uvo, nemam sta da branim Lesora, ali mi je vise delovalo kao da se Musa uplasio sta ce ovaj da mu uradio i onda se samo prepustio, pa je ispalo tako teatralno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Real Madrid i Barselona su kancer i smeće eurolige... Istovremeno i slika njene organizacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Kako je Panter naseo jebote.Trebao je samo da padne i ovaj bi dobio nesportsku.Dzabe se zakuvalo.Nesportska je već bila sviranja Ljulju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Markoss said: Jabusele je uhvatio Eksuma s ledja i bukvalno ga srucio dole. Lesor je stavio ruku na rame Musi koji je krenuo da pada maltene pre nego sto ga je povukao. Mislim, boli me uvo, nemam sta da branim Lesora, ali mi je vise delovalo kao da se Musa uplasio sta ce ovaj da mu uradio i onda se samo prepustio, pa je ispalo tako teatralno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Poseidon said: Real Madrid i Barselona su kancer i smeće eurolige... Istovremeno i slika njene organizacije Dzabe,bitan je kes ocigledno i to se nista sigurno nece promeniti 2 minutes ago, Markoss said: Jabusele je uhvatio Eksuma s ledja i bukvalno ga srucio dole. Lesor je stavio ruku na rame Musi koji je krenuo da pada maltene pre nego sto ga je povukao. Mislim, boli me uvo, nemam sta da branim Lesora, ali mi je vise delovalo kao da se Musa uplasio sta ce ovaj da mu uradio i onda se samo prepustio, pa je ispalo tako teatralno. Pogledaj usporeni snimak ponovo,nije bas stavio ruku na njega,zahvat i bacanje u nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Eddard said: Nesportska je već bila sviranja Ljulju. Pa eto.Meni je bas krivo sto je sve ovo eskaliralo.Poenta mi je bila da je nekako iskulirao ali lako je meni pisati.To je delic sekunde impulsivna odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Markoss said: Jabusele je uhvatio Eksuma s ledja i bukvalno ga srucio dole. Lesor je stavio ruku na rame Musi koji je krenuo da pada maltene pre nego sto ga je povukao. Mislim, boli me uvo, nemam sta da branim Lesora, ali mi je vise delovalo kao da se Musa uplasio sta ce ovaj da mu uradio i onda se samo prepustio, pa je ispalo tako teatralno. Preterujes Markos. Lesor ga je onako hrabro sa ledja bas dobro uhvatio u predelu vrata i bacio na pod, taj zahvat je imao jak intezitet.Znajući od koga ide ,nije ga bas ovlaš gurnuo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Videh sad ovo Lesorovo, nista strasno. Najrealnije su kazne za Pantera i Jabuselea. Panteru 2 tekme, a Jabuseleu bih dao 20. Sve u svemu ovo je najmanje trebalo Partizanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Yabuselea treba suspendovat jedno godinu dana, Punter i Lessort max 1-2 utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ko god je mrzeo Rudija zbog ponašanja tokom karijere mogao je večeras da se uveri kolika je to sportska veličina. Ostao pored terena i jedini iz Reala prišao Exumu da vidi kako je. Svaka čast majstore. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Zadnji vezni said: Preterujes Markos. Lesor ga je onako hrabro sa ledja bas dobro uhvatio u predelu vrata i bacio na pod, taj zahvat je imao jak intezitet.Znajući od koga ide ,nije ga bas ovlaš gurnuo. Ma daj covece jesu zasrali i oni ali igraci Reala su zapoceli sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ko god je mrzeo Rudija zbog ponašanja tokom karijere mogao je večeras da se uveri kolika je to sportska veličina. Ostao pored terena i jedini iz Reala prišao Exumu da vidi kako je. Svaka čast majstore.Indeed. Respekt! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Don Dusko said: Ma daj covece jesu zasrali i oni ali igraci Reala su zapoceli sve. Naravno.Da li to opravdava postupke Pantera i Lesora?Naravno da ne. Gde god vidim Lesora u frci nema sumnje da je dotični "nevin". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts