Jump to content

Glasanje  

18 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Broj nedelja regularne sezone i plej ofa.

Recommended Posts

Posted
  On 10/17/2022 at 6:29 PM, vladaboss90 said:

Ili nije radilo 😄 mislim da prosle sezone nismo trejdovali and here we are 😄 

Expand  

Dobro prosla je bila izuzetak koji potvrdi pravilo a i imao sam 1og picka. 
Kako god, igracemo 3za3 
😛 😛

• Ha-ha 2
Posted
  On 10/17/2022 at 3:37 PM, Chaos Is Me said:

Da otvorim sezonu kukanja: naravno da nalećem na Stepha odmah, pre nego što počnu da ga odmaraju, sasuće mi 50 trojki ove nedelje. To samo meni može da se desi.

Expand  

Prosla sezona, prvo vece, Kari td. Aj da vidimo kako ces ti da prodjes veceras.

Posted

Kažu za Bruna da će biti back up centar Šengunu. Prošle sezone je imao dva dva puta po 22 minute i oba puta je napravio DD. Da se ne govorio da Šengun voli da dođe u problem sa ličnim greškama, plus što je Hjuston buđava ekipa, ko zna kroz koliko će garbage time proći.

Posted
  On 10/18/2022 at 1:57 PM, Davai Davai said:

Kad ce draft recap? 😄

Expand  

Mislio sam da ne pišem, ali ću ipak videti da nešto ispišem. Izuzetno je teško pogađati šta će biti u budućnosti, ali sam bar pogodio 3 od 4 kandidata za ispadanje. Izvukao se Borjan, a ušao gggg, jer mu nije igrao Ben i povredio se Pol Džordž.

Posted

Sada je vreme došlo vreme da prođete kroz moju analizu drafta. Svako veče ću izbacivati tier od po 4 ekipe, a za vas ostaje samo iznenađenje ko dalje ide, kao Salo Popović svojevremeno.

Kvalitet ekipa kao i prošle sezone ću razvrstati po tierima, svaki tier po 4 ekipe. Tier 1 je najkvalitenija grupa, a tier 5 je najlošija grupa ekipa. Kad napišem kvalitetna, mislim na ekipe koje imaju potencijal da vas obrišu o patos u PLEJ OFU! Ne interesuje me što će recimo SGA da ima 35-7-7 u januaru.

Iskren da budem, imao sam dilemu da li da pišem ovo, jer sam video odmah po rosterima da je ovo dosta ujednačenije, nego prošle godine. Bukvalno nekome iz tiera 4 ako se poklope sve kockice i pokupi par dobrih igrača sa FA, može osvojiti titulu.

Tier 5: Manu, Dovla, Vlada, Skvebi

MANU:

Reveal hidden contents

DOVLA:

Reveal hidden contents

VLADA:

Reveal hidden contents

SKVEBI:

Reveal hidden contents

• Like 8
Posted

Dobra analiza Grofe. Sto se tice Bridzisa, njega sam pokupio reda radi jer je trebao do sad da ima to prliminarno saslusanje, ali vidim sad da su mu opet pomerili i to za treci novembar. Tako da ce brzo on nazad na FA. I da, sto se tice Middletona i Sredera tice, nisam bas bio upucen u to da bi mogli da odsustvuju nedeljama, nisu mi bili medju igracima koje sam ciljao pre drafta. A Keslera bih pokupio pre Wisemana any day of the week.

U svakom slucaju ne verujem da cu da se borim za opstanak, ali tebi svakako hvala sto si me stavio u Tier 5, to moze da bude veliki boost za moj tim 😄 

• Ha-ha 1
Posted

Promaših sa Vajsmenom, da nije bilo na kraju garbage time, imao bi i manje od 15 minuta. Izgleda da je fokus na Luniju i Drejmondu na petici. Nadam se da će ići još neki kroše u regularci.

Očekivao sam nekih 20 minuta sigurnih, plus na to neki garbage minuti kao bonus, ovako za sad slabo, ali odrađivaće posao.

On 10/19/2022 at 9:40 AM, Magia said:

Wiggins istakao kandidaturu za DPOY a Jaylen za najboljeg skorera.

Expand  

Sa Džejlenom se nikad ne maši, on bi i pored MJ, ispucao 20 šuteva

• Ha-ha 1
Posted (edited)

@Dracarys

Posle je valjda Manu ušao na draft i izabrao je nekog klinca Džejlena Vilijamsa iz OKC, a Uini ga je toliko nahvalio kao da je pokupio Pula bez Karija i Tompsona. Nisam znao da li da se smejem ili plačem, mislim taj dečko će dobiti prve minute u martu. Hajde i da je neki surovi nabijač statsa, ali po onome što sam ja gledao, više liči na nekog Veselina Metjuza iz doba Milvokija. 

Expand  

moj rezon je da se negde mora i rizikovati na draftu; e sad, deveta runda je uber-reach za njega, ja sam se spremao da ga dignem u 10-11, to mi je bio jedini prospekt pored landalea za kojeg sam imao ideju da bi mogao da bude opasan od januara*, ako se istrpi. meni je odličan igrač u najavi, pre svega irl, za košarkaški tim a onda i za fantazi.

*naravno, landale ne spada u januar, on je drugi tip prospecta, limitiranih minuta. pada mi na pamet još i onaj eason iz rocketsa i walker kessler iz utah ali za njih svi znaju i oni su otišli prilično ranije.

edit inače, dečkonja je za weselyna izmislio i košarku i atletiku (osim što nemaju nekih sličnosti  : ))

Edited by uini