ćušpajz Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 takodje, okoro radi bolje i matish i ppd od kuminge i bambe zajedno, lavrnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 22, 2022 Author Share Posted December 22, 2022 Sabonjara, budi malo nezniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 kakvo kiks vece izabrane druzine... Bez Kyrie, sakati svi.. trenutno smo blizi 7-5 za barda.. Nista, trudimo se pa cemo videti sta ce se desi jos 4 dana imamo za stici i uteci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 23, 2022 Author Share Posted December 23, 2022 Falio je skok Socanu za DD, ali nema veze. Bitno je da uzima suteve, 23-9-6. Mozda je sve to na inspiraciji promene boje kose sa crvene na zelenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 moji centri su nakon povreda kao glavni likovi carobnjaka iz oza: aytonu fali hrabrost, collinsu srce, stewartu mozak. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 Zato ja Imam samo jednog, ali vrednog, srce, hrabrost, mozak, svee. Drugi TD ove nedelje. Iz taktickih razloga sam ostavio Bereta na klupi, jer slabo daje stl/blk, kao sto nije dao, ali je zato utovario 44 poena...Proslu je dao 30 poena, pomislim da ide nize definitivno. Mogao sam da zabetoniram FG%, a mozda zapretim i PPM, gde je sad samo dva razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 bolje izgubiti jednu 13-0, nego cetiri 8-5 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Ovo je sve nastalo zato sto je Lukaku zaboravio username i ne moze da se uloguje u account, jer ne stize recovery mail od ovog foruma. Da li ovo treba eskalirati WebMasteru i ko je ovde nadredjeni ? Ne moze covek da napise Sinovi Anarhije do pobede povrede i Davis se naravno neocekivano skrsio. Evo raspituje se covek non stop za njegovo stanje i da mu prevedemo jer ne zna engleski, skenjao se. Doci ce makar u Valjevo oko nove godine da zajedno utopimo tugu zbog zivotna i fantazija. Srdacno vas pozdravlja Lukaku sve, posebno Zvekija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Hvala Delgi na pozdravima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 O da li to Zveki tugu krije Sto ne moze u A bitke da bije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Sta je bilo sa Sabonisom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Mnogo je gledao xxx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Debeli Bradonja baš nasao kada mu se digao da igra basket i u dva poslednja duela prvo TD, rekord po broju ass, danas 30ak poJena... itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Hijaooooo padnem u 90om A imao sam i najavu k'o u yambu, 7-5 Zadovoljan i sa 6.. Dobra pegla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Proigrali moji konačno. Krećem sad kao Obilić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Jos jedan, drugi po redu ( a mozda i treci, ko broji vec), poraz u nizu Naravno, smesi mi se i treci, protivnik u sledecem kolu je (drugi) najbolji igrac na svetu , a I šire ( prvi je @Zvezdinho Zveki ofkors) , tako da su mi sanse minimalne + polako krecem na poslednji odmor u ovoj godini tako da ce paznja I koncentracija biti ispod donje dozvoljene tacke minimuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 26, 2022 Author Share Posted December 26, 2022 Imao sam sreće u pobedi nad Konvistadorima. Pred poslednji meč Torija je bilo 7-4-2 da bi on ukrao dve lopte i udario blokadu za 9-4. Savršeno za po 1 više. Ne znam koji je veći heroj za ovu nedelju između Domantasa i njega. U nastavak takmičenja će se morati bez Sabonisa, ali može da se živi, jer imam neke unapred zabetonirane kategorije zbog 5 vrsnih skorera koje imam u ekipi. Naredna ekipa je bez Kejda i nije mi žao što ću biti verovatno bez Domantasa ovu nedelju, ali mi je žao što kad je najzad došao red na njegovih 4 meča u nedelji, on ne igra, ali dobro. Mislim da će biti nekih 6-6-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Evo vec par nedelja mislim se “gubim ovu lagano” , stalno neko out dtd itd… kad ono na kraju nekim cudom dobijem? Sto se manje cimam (zdravlje, posao jbg) to bolje ide, kako to sad? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 tako sto imas siakama, goberta, durena i turnera 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 6 hours ago, Chaos Is Me said: Proigrali moji konačno. Krećem sad kao Obilić. Mozda roknes Murata Drakija, al dal ce ti ostati galava na ramenima u A ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Cestitke @Miskooo razbio si me! Gledao sam na pocetku partije raspored i povrede i razmisljao da mi samo Jokic igra cele nedelje, uzeo bih 4 ili 5 kategorija a ovako samo 2 Imas vrh ekipu i siguran sam da ce mesto na tabeli biti samo jos vise. Sad protiv Bore, izgleda lose jer su njemu svi ovi invalidi zdravi, bice dobro da pregrmimo bez ubedljivog poraza dok se ne vrate povredjeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 idenmo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Ako neko ima bilo kakav predlog za trejd forwarda za nekog od mojih guardova neka se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Sviraj kraj sudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Tako je Luka, na Boga ne misli.. Jos jebani produzetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts