stefan81888 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 23 minutes ago, propolis said: Za tako nešto moraš biti spreman bubreg da daš 😛 Može sve sem Luke, znači Kapela, Jimmy, Bojan, Kal, Dramond, Oubre, Keegan, bilo koja 2 iz ove grupe, može i taj bubreg isto i častim 7 lajkova na postovima na NBA temi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 4 hours ago, stefan81888 said: Kad smo već kod trejdova, ako neko hoće da trejduje neke Jokiće, Janise ili igrače tog nivoa nek piše. Kašljuc Kašljuckas Završava se i ova krljava nedelja Potpisa čovek 8 uze 9 Do q Kolumbo dreknu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Čestitke @Nicklordi @Ta'veren, od prvog podbacivanja lopte duel je bio vaš. Baš vam je dobra ekipa, jedna od favorita sigurno. Nadam se da ću vas Izbaciti u plejofu. Nek se spreme uini i freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 (edited) sta ima da se spremamo plus fritrou ne moze ni da hoda a ja cu da stavim naocare ako treba Edited November 7, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Čestitke Manu, Što se moje ekipe tiče: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Dve pobede u nizu, not bad, not bad. Usput da bacim jedan jak respect za OG-ja - 19 ukradenih ove nedelje! Bacih malo pogled na rater, imam cetiri igraca u top 30 trenutno, a tu nisu ni Garland ni Middleton, tako da ima prostora da bude i bolje. P.S. Nek nam zivi, zivi Bol, Bol 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Ako ti je za utehu, ja nemam nijednog u TOP50 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Tražim osrednjeg centra, zanimljivi su mi Adams, Brook Lopez, pa i Plumlee. Ako vlasnici ovih bukvi žele da rade posao nek mi se jave na PM, takođe i bilo ko drugi ko nudi nešto slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 3 minutes ago, Dracarys said: Ako ti je za utehu, ja nemam nijednog u TOP50 Taman posla Grofe, navijam ja za tebe. Cenim da su me tvoje prognoze bar malo pogurale na pocetku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Just now, vladaboss90 said: Taman posla Grofe, navijam ja za tebe. Cenim da su me tvoje prognoze bar malo pogurale na pocetku 😄 Pazi se mojih prognoza u martu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Odlična nedelja za mene i što je još bitnije 9.5 uzetih kategorija, ponovo bez LaMela i Roziera. Deveta pozicija na tabeli posle ovoliko problematične prve 3 nedelje što se povreda tiče, prihvatam oberučke. @Dracarys poželeo bih ti sreću, ali svakako si najjači posle All-stara, tako da ti neće trebati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Cestitke Konkvistadori, cisto kao suza nevine kurve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Prozivao Chaosa da mu je tim bolnica pa zavrsio nedelju sa 3 igraca na IR (od toga 1 na duze). Na kraju pobeda ipak ali relativno slaba nedelja. Sada protiv mocnih Ljutih Papricica koji su imali brutalan draft, neka bude borba neprestana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Od tužnih vesti, Bredli još živi u 2020-oj pa je odsutan zbog protokola, lol Od lepih vesti, Ajzak je nekoliko nedelja trenirao 5 na 5, sad je samo pitanje vremena kada će opet na teren , kaže da je bliži nego ikada, samo da se ne oduži do marta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 hebo me avdija i vrv white.. Ostavi na klupi 4stl, 4 blk, 13 ast bravo decko bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Da ne prelecem timove, ako neko ima SF ili SF/PF za trejd, nek se javi. Sve opcije su na stolu, i niskobudzetni i blockbuster trejdovi. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 @nlavrnja, ovo samo meni moze da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 7 hours ago, Itachi Uchiha said: Da ne prelecem timove, ako neko ima SF ili SF/PF za trejd, nek se javi. Sve opcije su na stolu, i niskobudzetni i blockbuster trejdovi. 😄 Kod mene je Grant i dalje na trzistu mislim tehnicki ceo tim govnjara je na bloku, sem mozda Halija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Hahahha svi trejduju sve niko nikom da posalje ponudu, kamoli da prodje nesto Kao ajd posalji mi ako mislis nešto, Ja cekam mrzi me se cimam.. Koja ziher liga :P 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 2 hours ago, Squabbit said: Hahahha svi trejduju sve niko nikom da posalje ponudu, kamoli da prodje nesto Kao ajd posalji mi ako mislis nešto, Ja cekam mrzi me se cimam.. Koja ziher liga 😛 Samo da ponudim Bojana, Oubre i Drummonda. Pošaljite ako mislite nešto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 On 11/7/2022 at 1:11 AM, Squabbit said: Kašljuc Kašljuckas Završava se i ova krljava nedelja Potpisa čovek 8 uze 9 Do q Kolumbo dreknu Pa kad nisi 'teo da poDpises (a jbg, bio si bez Damm-a i Ravnozemljasa, dva najbolja igraca , a moji nista posebno) Da ne zaboravim, hvala na čestitkama 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 Koja smejurija je sto je Bil aut nedelju dana zbog Kovid protokola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 2 hours ago, Fat Zadd said: Pa kad nisi 'teo da poDpises (a jbg, bio si bez Damm-a i Ravnozemljasa, dva najbolja igraca , a moji nista posebno) Da ne zaboravim, hvala na čestitkama 😁 Ma sta da ti čestitam, ko da se to piše neđe.. :) Ja kad sam zakukao odmah posle 2 dana, ti džingis kan ovo ono.. Na kraju bi bukvalno tako. To cestitanje je k'o u tenisu kad pogodi lopta mrezu ti gistro sorry a u sebi kažeš fala qrcu :) 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 On 11/8/2022 at 11:35 AM, uini said: @nlavrnja, ovo samo meni moze da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Uff kakva partija velikog Jevona Cartera mi ostala na klupi. Težak fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts