Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2022/2023


Dracarys

Glasanje  

18 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta

  2. 2. Broj nedelja regularne sezone i plej ofa.



Recommended Posts

Zato ja Imam samo jednog, ali vrednog, srce, hrabrost, mozak, svee. Drugi TD ove nedelje.

 

Iz taktickih razloga sam ostavio Bereta na klupi, jer slabo daje stl/blk, kao sto nije dao, ali je zato utovario 44 poena...Proslu je dao 30 poena, pomislim da ide nize definitivno. Mogao sam da zabetoniram FG%, a mozda zapretim i PPM, gde je sad samo dva razlike.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je sve nastalo zato sto je Lukaku zaboravio username i ne moze da se uloguje u account, jer ne stize recovery mail od ovog foruma. Da li ovo treba eskalirati WebMasteru i ko je ovde nadredjeni ? Ne moze covek da napise Sinovi Anarhije do pobede povrede i Davis se naravno neocekivano skrsio. Evo raspituje se covek non stop za njegovo stanje i da mu prevedemo jer ne zna engleski, skenjao se. Doci ce makar u Valjevo oko nove godine da zajedno utopimo tugu zbog zivotna i fantazija. Srdacno vas pozdravlja Lukaku sve, posebno Zvekija. 

Link to comment
Share on other sites

Jos jedan, drugi po redu ( a mozda i treci, ko broji vec), poraz u nizu :wink2: 

 

Naravno, smesi mi se i treci, protivnik u sledecem kolu je (drugi) najbolji igrac na svetu , a I šire ( prvi je @Zvezdinho  Zveki ofkors) , tako da su mi sanse minimalne + polako krecem na poslednji odmor u ovoj godini tako da ce paznja I koncentracija biti ispod donje dozvoljene tacke minimuma :default_coffee:

 

:classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Imao sam sreće u pobedi nad Konvistadorima. Pred poslednji meč Torija je bilo 7-4-2 da bi on ukrao dve lopte i udario blokadu za 9-4. Savršeno za po 1 više. Ne znam koji je veći heroj za ovu nedelju između Domantasa i njega.

 

U nastavak takmičenja će se morati bez Sabonisa, ali može da se živi, jer imam neke unapred zabetonirane kategorije zbog 5 vrsnih skorera koje imam u ekipi. Naredna ekipa je bez Kejda i nije mi žao što ću biti verovatno bez Domantasa ovu nedelju, ali mi je žao što kad je najzad došao red na njegovih 4 meča u nedelji, on ne igra, ali dobro. Mislim da će biti nekih 6-6-1

 

 

Link to comment
Share on other sites

Cestitke @Miskooo razbio si me! Gledao sam na pocetku partije raspored i povrede i razmisljao da mi samo Jokic igra cele nedelje, uzeo bih 4 ili 5 kategorija a ovako samo 2 :hammer: Imas vrh ekipu i siguran sam da ce mesto na tabeli biti samo jos vise. 

Sad protiv Bore, izgleda lose jer su njemu svi ovi invalidi zdravi, bice dobro da pregrmimo bez ubedljivog poraza dok se ne vrate povredjeni.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Manu unpinned this topic
  • Manu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...