Jump to content

KK Partizan 2022/23 - UŽIVO

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, vlaDixXx said:

osede na klupi Smajli,ili bolje reci oćelavi 

Mogu li da te zamolim da me zaobiđeš sa kvotom ili da aktiviram ignore? 

Ne bih da pričam sa trolovima

Posted

Ali Panter sa trojkom, onda lepa odbrana i taman imaš priliku da inteligentno gradiš napad... I ti odabereš da šutneš po svaku cenu iako ima 15s do isteka napada. Kadija te tuži, kadija ti sudi. 

Klasičan hero ball.

Posted

Mislio sam da je proslo vreme kada sam pizdeo na nase utakmice.

Al evo zbolela me glava sad 😄

Makabi je odigrao bas losu utakmicu ali i pored toga su potpuno zasluzeno dobili

Posted

Hahah, šta je sad videla ludača?

5 minutes ago, Alex_Serbia said:

Samo KKP moze ovako jeftino da proda kozu, a da neutralcima deluje skupo

Ništa ovde nije bilo jeftino.

• Like 2
Posted

Realna slika, teško mi na gostovanju možemo ikoga da dobijemo, uključujući i ranjenu Valensiju. 

Moraće kući da se dobije sve, bez izuzetka

Posted
Just now, Dzep said:

Realna slika, teško mi na gostovanju možemo ikoga da dobijemo, uključujući i ranjenu Valensiju. 

Neke projekcije kažu da će 50-50 skor biti nedovoljan za plej of. Mora dobijate i u gostima.

Posted
Just now, Alex_Serbia said:

Zavisi kako gledas. Dodjemo na maksimalnih -6 i onda lagano samoubostvo, x 5.

Bukvalno svaki put neiznudjeno

Da ti ja kažem da bi ovi bulju dali da odu na 15ak, tokom cele tekme i da mirnije privedu tekmu kraju, ali nisu mogli. Da smo bili blizu da okrenemo - nismo, ali ne treba ići ni u drugu krajnost.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, John Terry said:

Neke projekcije kažu da će 50-50 skor biti nedovoljan za plej of. Mora dobijate i u gostima.

Jedino Valensiju i uslovno rečeno gostovanje kod CZV, ne vidim gde drugo. Ali ima da se igra, ko zna šta će se sve desiti do kraja 

Posted (edited)
3 minutes ago, Dzep said:

Ako hocemo dalje (teska prica) moramonsve kod kuce (jos teza prica) i makar 2-3 na strani. Valensija, Virtus i biraj ko ti je po volji jos. Ja znam ko je meni😁

Edited by Alex_Serbia
Posted

Ovde je Colson povukao mrezicu 100%. Ovaj gore sto je rekao da je sudjenje 50:50 moze da poslusa Seselja kad je pomenuo Hansa Holcijusa.
I dalje smatram da nam treba jos jedan 4/5 igrac. Bice jos utakmica kada ce Lesort, a pogotovo Smajli, da budu totalno vam utakmice. 5c3aff65a58c346745b9b5256840ace0.jpg

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 1
Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Ovde je Colson povukao mrezicu 100%. Ovaj gore sto je rekao da je sudjenje 50:50 moze da poslusa Seselja kad je pomenuo Hansa Holcijusa.
I dalje smatram da nam treba jos jedan 4/5 igrac. Bice jos utakmica kada ce Lesort, a pogotovo Smajli, da budu totalno vam utakmice. 5c3aff65a58c346745b9b5256840ace0.jpg

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Pre toga 16 puta gleda kako Nebo izbacuje u aut povlaceci i loptu i Punterovu ruku i odsudi za njih

Posted
10 minutes ago, realno *w said:

Da ti ja kažem da bi ovi bulju dali da odu na 15ak, tokom cele tekme i da mirnije privedu tekmu kraju, ali nisu mogli. 

Sigurno ih u tome nije sprečila Muta stajl odbrana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...