Miki28 Teoljub Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 3 minutes ago, Zvezdinho said: Kao jesam, al vrlo lako nakon ovih povreda nisam. Svi se ti igraci vracaju posle Allstara, prevencija kod Irvinga i Markanena Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 32 minutes ago, Zvezdinho said: Jel kod tebe bese KAT, koliko kosta, moze za kilo cvaraka Da da, ali sam odradio dovoljno dobar draft da mi neće biti potreban da te otresem ako se sretnemo u PO 😛😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 26 minutes ago, propolis said: Da da, ali sam odradio dovoljno dobar draft da mi neće biti potreban da te otresem ako se sretnemo u PO 😛😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Solidno se drzimo bez Tajlera i Malika. Klakston propo posle svih trejdova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 3 hours ago, Zvezdinho said: Jel to stos iz Minhena🙃 Meni se povredili Markanen, Gordon, Irving pa ne kukam Ne, od malo severnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Može Love u Heat, tj. bolje od toga ne može, pošto je tamo Caleb Martin PF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @Mile1 Srećan Kevin Love! Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Koliko god se svi trudili da bace Westbrooka na smetlište fantazija on se sve jači vraća 💪💪💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Jao jbm ti utakmicu u 6 popodne subotom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) 1. Emuchelo & Brogdon -------134-84-16 2. Arnajevac ------------------129-88-17 4.5 3. Sombro shuffle--------------128-93-13 7.5 4. Mr clutch -------------------126-91-17 7.5 ----------------------------------------------------------------------------------- 5. Shurda ----------------------125-91-18 10 8 6. Greenenvy ---------------------115-100-19 17.5 7. Gaga ------------------------116-102-16 18 8. Propolis ---------------------115-102-17 18.5 9. Green23 --------------------112-101-21 19.5 10. Zorex ----------------------112-103-21 20.5 11. Zvezdinho -----------------111-104-19 21.5 12. Mile ---------------------- 109-102-23 21.5 ----------------------------------------------------------------------------------- 13. Major josip ----------------113-112-9 24.5 14. Igor -----------------------105-112-17 28.5 15. Miki28 --------------------102-111-21 29.5 16. ggggg -------------------- 102-115-17 31.5 17. Maxa i Delgi -------------- 88-125-21 43.5 -------------------------------------------------------------------------------- 18. Next------------------+---- 79-135-20 53 19. Realno*w------------------- 78-139-17 55.5 20. Sjecas li se Rum Kasato ---- 62-151-21 69.5 Evo i kako stoje stvari u B diviziji 🙂 Kod nas je kolo pre kraja maltene sve rešeno i teško da će biti nekih većih pomeranja sem startnih pozicija za PO. Emuchelo i Brogdon vrv ulaze direktno u A diviziju kao prvoplasirani jer baš bi bilo veliko čudo da izgube duel od zvekija,a arnajevac ne bi trebao da ima lak zadatak protiv greennevy. E&B takodje imaju i prednost od 4.5 kategorija koje su vrv nedostižne. Ko su kandidati za niži rang je bilo jasno već negde oko nove godine tako da i tu nema dilema pred poslednje kolo. Jedina nedoumica je da li major josip može da uleti u PO u poslednjem kolu, a parovi su sledeći emuchelo & brogdon-zveki sombor shuffle-major josip e&b će želeti maximum u ovom kolu da bi osigurali prvo mesto i direktan plasman u A diviziju,a imaju mnogo kvalitetniji tim i za očekivati je da pobede. Nisam gledao raspored igrača koliko utakmica igraju,ali negde oko 4 kategorije očekujem da uzme zvekijeva ekipa. To bi značilo da major j. mora da uzme bar 8 kategorija u duelu sa sombor s. da bi došao do 12. pozicije u PO jer je lošiji u međusobnom skoru. Za ostala tri mesta koja vode u A diviziju videćemo u PO jer ima dosta podjednakih ekipa gde će bolji raspored igrača u nedelji odlučivati pobednika jer su zaista male razlike. Edited February 27, 2023 by propolis 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) 7 hours ago, propolis said: arnajevac ne bi trebao da ima lak zadatak protiv greennevy Sad sam se zbunio. Zar ne igra protiv Gage??? Inače, top rekapitulacija. Edited February 27, 2023 by Kurc Emuchelo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 24 minutes ago, Kurc Emuchelo said: Sad sam se zbunio. Zar ne igra protiv Gage??? Inače, top rekapitulacija. Da,da moja greška u imenu igrača,ali sam mislio na luzer junajted ekipu. Zašto i mi u B ne bi imali analizu pred poslednje kolo 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 @Zvezdinho nema na cemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 3 hours ago, gggggggg said: @Zvezdinho nema na cemu Was ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 On 2/27/2023 at 1:18 PM, propolis said: e&b će želeti maximum u ovom kolu da bi osigurali prvo mesto i direktan plasman u A diviziju,a imaju mnogo kvalitetniji tim i za očekivati je da pobede. Nisam gledao raspored igrača koliko utakmica igraju,ali negde oko 4 kategorije očekujem da uzme zvekijeva ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 Protivnik mi je zaboravio igraca u ponedeljak, srecom vidim da je sinoc namestio tim, ne bi bilo fer. Jokic samo dva meca, on i Fredi juce ukupno samo 17 poena. Fredi me prodaje skoro cele sezone. Zumbulov tim je, iako najbolji, pun povreda i mislim da ce se Zveki provuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) Ko bre da se provuce ??? Pa nisam ja 12. Cuj pun povreda,a meni ne igra AD. Sto bi rekao Radule : Srrrrrrram vas bilo. Edited March 1, 2023 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 Pa gotovo sigurno ostaje pitanje između tebe i mene za plej-of. Možeš biti i 5. na tabeli što se mene tiče, stanje je takvo da ako uzmem četiri kategorije više nećeš biti u 12. Trenutno ekipa koja deli mesto s tobom igra protiv tima koji nije aktivan već duže vremena, tako da ja očekujem da će ona uzeti barem 8-9 kategorija i proći dalje. Zumbulu su povređeni Zajon, Simons i Duren a evo i Midlton neće igrati meč. Svaka mu čast što je bez njih izgurao da bude i dalje prvi. Ja da nema Jokića bih ispao, tj. bio pretposlednji verovatno. Igram lepo samo kad sam kompletan, al eto sad kad su konačno svi zdravi raspored ne ide na ruku. Dejvis propušta b2b vau kakav šok, ko bi rekao.. Sve u svemu, šanse da prođem su male. Da je Zumbul kompletan otresao bi te i možda bi mi šanse bile veće, šteta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) Ma da koji shok, Zajon ne igra A i Midlton da igra, razbio bi sa klupe. Edited March 1, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) Raspali Charlott tankuje i moja lepa šansa za borbu u PO se svela na kvalitetno koprcanje... Edited March 1, 2023 by propolis Kažu da motor u automobilu ide najbolje pred crkavanje i generalnu, tako je Lamelo išao poslednjih mesec dana i riknuo je 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) 19 hours ago, мајор јосип said: Zumbulu su povređeni Zajon, Simons i Duren a evo i Midlton neće igrati meč Kao i Klarkson što je propustio. 19 hours ago, Zvezdinho said: Ma da koji shok, Zajon ne igra Sasvim sigurno da je šok kad ti fali jedan centar i 2, 3, 4. i 5. najbolji skoreri propuštaju utakmice. Mids sa klupe ima ~20-5-5, što je i dalje skroz solidno. MADA, ŠOK JE ŠTO ZAJON NE IGRA A NIJE ŠTO DEJVIS NE IGRA. 18 hours ago, propolis said: Raspali Charlott tankuje i moja lepa šansa za borbu u PO se svela na kvalitetno koprcanje... Bilo gde ne bi završio sezonu sa slomljenim zglobom, nažalost. Nadam se da se oporavlja do početka naredne sezone. Edited March 2, 2023 by Kurc Emuchelo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 5 hours ago, Kurc Emuchelo said: Kao i Klarkson što je propustio. Sasvim sigurno da je šok kad ti fali jedan centar i 2, 3, 4. i 5. najbolji skoreri propuštaju utakmice. Mids sa klupe ima ~20-5-5, što je i dalje skroz solidno. MADA, ŠOK JE ŠTO ZAJON NE IGRA A NIJE ŠTO DEJVIS NE IGRA. Bilo gde ne bi završio sezonu sa slomljenim zglobom, nažalost. Nadam se da se oporavlja do početka naredne sezone. Uf bedak nije ličilo da je takva povreda. Brz oporavak!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) Fino se drzimo protiv jedne od dve najjace ekipe. Trebao sam da uvaljam Drama Zvekiju kad sam mogao.Fuck Edited March 3, 2023 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 5 hours ago, Gaga said: Fino se drzimo protiv jedne od dve najjace ekipe. Verujem da bi to išlo još bolje da ubaciš igrače i staviš Norma na IR. Ako je sjebo rame ozbiljnije može i par nedelja da mu ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 @Sombor Shuffle Znam da su mi male šanse, ali ne želim da ako slučajno uđem u plej-of to bude ovako. Već si u ponedeljak zaboravio tim, video sam da je juče bio ful sastav i sad opet ne valja. Iako mi ovo odgovara, molim te odradi da bude fer. Prošao si u plej-of, ok, ali trka za 12. mesto nije gotova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts