McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 +17 za Hrvate mi igramo sa Ukrajincima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ali evo setili su se da ne treba da pobede sa prevelikom razlikom lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 lol kakav cripple fight od trenutka kad odose na +10 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 13:4 za Ukrajinu za poslednja 4 minuta 2/4 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Dok je Mavra bio na pleju igali su neke smislene akcije od kada je on izasao pala razlika odmah. Treba da daju Mavri da bude prvi plej ovaj Smith ne pravi nikakvu razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Oni ce sa ovim spustanjem gasa mozda i da izgube. Nemaju kvalitet da kalkulisu. A ako hoce da kalkulisu neka odigraju poslednju cetvrtinu tako zato sto sad imamo potpuno otvoren mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 7 minutes ago, McLeod said: Oni ce sa ovim spustanjem gasa mozda i da izgube. Nemaju kvalitet da kalkulisu. A ako hoce da kalkulisu neka odigraju poslednju cetvrtinu tako zato sto sad imamo potpuno otvoren mec. mislis da stvarno kalkulisu? da ne bude zabune, ne gledam tekmu, nego mi ne izgledaju sposobni za takvo nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 4 minutes ago, uini said: mislis da stvarno kalkulisu? da ne bude zabune, ne gledam tekmu, nego mi ne izgledaju sposobni za takvo nesto. Ma ne verujem da kalkulišu. Na max prednosti su baš zapinjali da je povećaju. Ni reakcije ne govore da nešto štimuju. Naprotiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Moguce da ne kalkulisu, gledam sa manjom paznjom nego inace iskreno. Moguce da su klasicne crne rupe u koje upadaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ukrajinci, s druge strane, imaju bas blagonaklono sudjenje u ovoj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ma kakvo spuštanje gasa, tako igraju uvek. Ne mogu da zamislim scenario u kojem igramo sa ovim Ukrajincima i dobijamo ispod 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Hrvatska je primila 21 / 21 / 25 protiv Ukrajine koja nije odigrala nista specijalno pride - za 30min. je to puno. Ja cu Hrvatsku nekako uvek dozivljavati kao ozbiljnu ekipu ali slicno Turcima je to banda bez podeljenih uloga i bazicne takticke obuke cim su u reprezentativnom dresu. Gledam kako trojica pokusavaju da sprece ukrajinskog centra da primi loptu na niskom postu kao da je neka hibridna kombinacija Jokica, Goberta i Olajuwona dok 3 igraca kampira solo na liniji za tri poena. Utakmice sa njima su uvek specificne ali zaista ne vidim da mogu da nas izbace sa ovom igrom ako se ne raspadnemo epski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Hrvatska je primila 21 / 21 / 25 protiv Ukrajine koja nije odigrala nista specijalno pride - za 30min. je to puno. Ja cu Hrvatsku nekako uvek dozivljavati kao ozbiljnu ekipu ali slicno Turcima je to banda bez podeljenih uloga i bazicne takticke obuke cim su u reprezentativnom dresu. Gledam kako trojica pokusavaju da sprece ukrajinskog centra da primi loptu na niskom postu kao da je neka hibridna kombinacija Jokica, Goberta i Olajuwona dok 3 igraca kampira solo na liniji za tri poena. Utakmice sa njima su uvek specificne ali zaista ne vidim da mogu da nas izbace sa ovom igrom ako se ne raspadnemo epski. Znamo i mi da preteramo sa pomoći na prvi nagoveštaj probijanja, al ovo je neki drugi nivo. Mene ovakve greške bukvalno bole, prošle godine sam dosta propatio gledajući to u KKPu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ja navijam da dobijemo Hrvate... Ovi bi se u našoj grupi žestoko borili sa Finskom/Izraelom/Poljskom za prolaz. Ne zna se ko je grđi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ukrajina pocinje da ih melje. Ovo je tragika 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) jbt sta igra Hrvatska, jezivo. Bukvalno sam Team McLeod: ovo bi moralo da bude 20 razlike protiv obe ove ekipe Edited September 8, 2022 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 i ova odbrana pika kod trojke Simona 😄 jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Tridesetpetogodišnji car Simon im drži glavu iznad vode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ne da Kruno. Kako su Italijani sebi dozvolili da izgube od Ukrajine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Just now, Chaos Is Me said: Ne da Kruno. Kako su Italijani sebi dozvolili da izgube od Ukrajine? Pa i Italijani su losi. I Hrvatsku su jedva dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ovu Ukrajinu prolazi svako iz nase grupe, glat. A bogami i Hrvate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Kruno legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Simon doktor košarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Ode ovo na 18+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Centar Ukrajine promasi zicer u jedan na nula situaciji i evo raspadose se od tada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts