Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said:

@DameTime ćuti bre, pa ja sam na račun komentiranja Meka zaradio pola reputacije. Teško stečeno, znam…😁

Haha 😄 

15 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said:

Znam ih ja duže nego ti i znam da se ne ljute 😁🙂

Znam da se ne ljute, rekoh da nije to poenta. Svakako nije ništa spec da širimo priču, samo sam usput spomenula.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said:

@DameTime ćuti bre, pa ja sam na račun komentiranja Meka zaradio pola reputacije. Teško stečeno, znam…😁

Znam ih ja duže nego ti i znam da se ne ljute 😁🙂

Ti kao imaš neku reputaciju ovde... :classic_tongue:

• Ha-ha 4
Posted
14 hours ago, Eddard said:

Slovenci me opasno iritiraju sa skakanjem na sudije, Barcelona-type.

Slovenci ili Dončić? Gledao snimak sežete utakmice, mislim da se u prvom poluvremenu Luka bukvalno svaki put bunio posle postignutog koša.

• Like 2
Posted
13 hours ago, DameTime said:

Kad će prestati ovakvo odgovaranje Drakiju? Iskreno nEje smešno.

Ne znam, ali ako je @Don Radonja stvarno kuću stavio na pobedu Slovenaca, zna se koga mora prvo da časti :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, Darko said:

Ne znam, ali ako je @Don Radonja stvarno kuću stavio na pobedu Slovenaca, zna se koga mora prvo da časti :classic_biggrin:

Ako je stavio kuću na bilo kakvu pobedu po bilo čijoj proceni, ja moram da pitam: Don Radonja, WHY? 😛 

Posted
41 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jebiga, to ide u Luka paketu. Od malena je takav. Jeste iritantno.

Balkanac odgojen u spanskoj skoli kosarke. To ne moze izac na dobro da Bog kaze.

• Ha-ha 6
Posted

Za Nurkica postovanje sto se tice toga. Proveo je vise vremena plivajuci po parketu nego ijedan drugi kolega iz NBA. Sudije su napravile protiv njih par katastrofalnih gresaka, i nekako (bar se meni cini) uvijek budu donji po pitanju sudijskog kriterijuma, ali se ne sjecam da se ijednom bunio Luka/Jokic style kod sudija. Igra covjek koliko moze, i kapa dole za ponasanje.

• Like 1
Posted

Bacite pogled na Spanija - Turska, na pocetku bukvalno rekreativne odbrane, promasaji otvorenih suteva i izgubljene lopte.

Ako nemaju negde rezerve Spanci, a ja ne vidim gde im je, i jedni i drugi bukvalno mogu da eventualno namuce ekipe iz B grupe nekim suterskim ludilom, ali ne vidim to.

Igraju u nizoj brzini, a prave vise gresaka, to nikad ne moze da bude dobar znak.

Posted
17 minutes ago, Princeton said:

Za Nurkica postovanje sto se tice toga. Proveo je vise vremena plivajuci po parketu nego ijedan drugi kolega iz NBA. Sudije su napravile protiv njih par katastrofalnih gresaka, i nekako (bar se meni cini) uvijek budu donji po pitanju sudijskog kriterijuma, ali se ne sjecam da se ijednom bunio Luka/Jokic style kod sudija. Igra covjek koliko moze, i kapa dole za ponasanje.

Čini mi se da se ne buni jer nije superstar level ni u NBA, pa se taj modus operandi preneo i ovde. Ćuti, trpi i radi. Stvarno rispekt.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Ko su ovi ljudi u spanskoj reprezentaciji? Pa Pau i Navarro iz penzije bi bilo bolji od vecine ovih amatera.

To su sve solidni igrači iz acb lige + Lorenzo, Rudi i braća Hgomez.

Nisu baš takav krš kao što se predstavlja.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...