Jump to content

Recommended Posts

• MetalHead pinned, unpinned and pinned this topic
Posted

Zavrsicu A do utakmice, evo jos malo je gotovo, ali zurim da bih zavrsio pa ne ocekujte vatromet 😄 B posle. U tom stilu mogu i C i D sutra, trebace mi sat vremena verovatno, ako niko drugi nece/ne moze.

• Like 1
Posted
Just now, McLeod said:

Zavrsicu A do utakmice, evo jos malo je gotovo, ali zurim da bih zavrsio pa ne ocekujte vatromet 😄 B posle. U tom stilu mogu i C i D sutra, trebace mi sat vremena verovatno, ako niko drugi nece/ne moze.

Super!
Ako se @goldberg ne javi ovde za C i D do sutra, samo udri.

Posted (edited)

mojih 5 centi

Mislim da je topik Live - ostale reprezentacije nepotreban jer se preplice vise tema i nekako je sve zbrda zdola. Diskusija se i nakon utakmica nastavlja tu i niko ne pise na topicima za grupe, a za C grupu i dalje ne postoji tema.

Edited by Del Piero
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, Del Piero said:

mojih 5 centi

Mislim da je topik Live - ostale reprezentacije nepotreban jer se preplice vise tema i nekako je sve zbrda zdola. Diskusija se i nakon utakmica nastavlja tu i niko ne pise na topicima za grupe, a za C grupu i dalje ne postoji tema.

Najbolji topić na podforumu EP

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Obi-Wan said:

Aha samo da vidim jel kapiram dobro:

Znaci ok je da ovde postavljamo klipove gde ti igraci proslavljaju nešto i to ispada zabavno i prihvatljivo, ali nije ok ako ti isti igrači rade gluposti tokom proslave i ispadaju kreteni.

I ladno i bez blama je lik obrisao moj post sa zastavom, a ostavio svoj sa pevanjem iz busa.

Posted
1 minute ago, uini said:

nekoliko puta sam pisao javno vlasniku foruma, metalhedu, da je ovo moj forum; ako je to iz senke, onda je senka overwhelming.

Nisam imala taj informejšn. Znači više nisi ni duboka država...