Jump to content
Vox92.net Forum

Obi-Wan

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Obi-Wan last won the day on September 24 2019

Obi-Wan had the most liked content!

Community Reputation

331 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Štimac ne bi bio toliki problem kada bismo imali 2 kvalitetna centra pre njega. Jednog tornja kao Kuz u najboljim danima i jednu undersize mačku (kao Mozli). I onda bi Štimara bio vrh za tovarenje Igokea i sličnih u nebitnim tekmama, a u mečevima za trofej zna se gde mu je mesto - glavni mahač peškirom. Realno jeste unapredio malo svoju ofanzivnu igru, mislim meni je i dalje to užasno i negledljivo, ali ubacuje neke otpatke, mulja nešto. U odbrani jeza božija i dalje. P.S. možda radimo marketing promociju, u fazonu da se neko zajebe i kao pokupi ga pre nego što "potpiše" sa nama.
 2. Realno sklapaju se sve kockice da se Radonja vrati. Nama treba ozbiljan domaći trener, koji razume klub i sve što nosi KKCZ, a Radonji treba posao u EL da bi nastavio da raste i usavršava se. Čak je i podrška javnosti za povratak nesporna, što je retkost za Zvezdu po bilo kom pitanju. Ostaje pitanje budzeta, koji je sa koronom posebno opustošen, ali dojam je da bi se kroz Radonjin povratak i formiranje nekog njegovog rostera javnost lakše progutala takav trošak, negoli da dođe sad neki Alimpije ili Jovanović. Ostaje pitanje da li Čović može potisnuti sujetu za tako nešto. I da li postoji još neka prepreka koju ne vidimo u ovom trenutku.
 3. Koliko si iskren od nula do Charles Jenkins! 🤗
 4. Ne znam jel neko komentarisao do sada - što je Šako zaboravio Dedu u produžetku? Jbt dečko takav klačer, trojka, bacanja, ladan ko špricer, racionalan, namazan...jbt on ga drži na klupi ceo produžetak?
 5. Obično su ova pojačanja u februaru - "pojačanja"
 6. Ovo bih baš voleo da vidim cenim da bi ga Zo izlomio driblinzima ko grisinu, ovaj bi jedino rukama mogao da nešto proba, da iščačka loptu.
 7. Kad je već tako neka ga Jovanovic opet na 4 protiv Zalgirisa, barem da imamo meso u reketu za fight. Boriša ako odluči da se pojavi na nekoj tekmi super.
 8. Legenda je Đurović. Obozavam da ga slušam.
 9. Realno glavni utisak je koliko je Lorenzo ubedljivo najbolji igrač. Bukvalno se igra košarke i zaista ne kapiram kako je čovek zavrsio kod nas. Da se svaki dan pomolimo za njegovo zdravlje. Drugi utisak kakva mlaka atmosfera. Treći utisak, Panter&panter u petorci - tražiće se karta više za tu cirkusku predstavu.
 10. Obi-Wan

  ABA liga

  Jbt ja stvarno ne želim da verujem da ćemo dovesti nekog combo beka. To bi bukvalno bio zločin.
 11. Klinsman menja Čovića https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=27&nav_id=1623219
 12. Na kojim drogama je superguta? Ne mogu da verujem šta piše čovek. Sale vrlo racionalno kritikuje Nebojšin ispad, ali se vidi i da je svestan kako sve ovo samo šteti CZ. Pretpostavljam to mu pravi zadršku ka nekoj većoj emotivnoj reakciji oko svega ovog. Svi pravi Zvezdaši su zabezeknuti ovim napadom i dokle je NČ došao u branjenju neodbranjivog. Istina jeste bolna, kad ode opet nas čeka bolan period. Ali to ne znači da smemo da gledamo u stranu i pravimo se blesavi.
×
×
 • Create New...