Jump to content
Vox92.net Forum

Obi-Wan

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Obi-Wan last won the day on September 24

Obi-Wan had the most liked content!

Community Reputation

298 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jbeni Olimpijakos...malo malo pa nam zabibere bratski s ledja. Ali sve na stranu, baš kurtonsko ponašanje Tomića, sad mu je krivo što je ostao "zarobljen" u Srbiji sa predsednikovim sinom i pušta kola da idu nizbrdo. E tu je sad naleteo na Gazdinu sujetu (ti ćeš meni da odlaziš u sred sezone) i sad kreće haos. Ne znam, ne liči da će bilo šta pametno izaći iz ovakvog cirkusa.
 2. Tomić kao da tera neki inat, ne znam samo kome. Primetna je velika frustracija kod njega. Mislim da ovo neće dugo potrajati i da ćemo dobiti novog trenera vrlo skoro.
 3. o neee...ko će sad ponovo pamtiti te nove PIB-ove i MB.
 4. Koji je Nebojša doktor pa to ti je...napravi tako jak sistem, da je razvojni tim prvi na tabeli.
 5. Kako vam se cini Tomićev scenario da ukanali sezonu, da bi dobio raskid + pare + ugovor u Pireju?
 6. Vreme je za plan B, rename-ovati Fmp...i opet smo prvi
 7. Jel može neko da mi objasni sta je Tomiću? Sta on pokusava da dokaže sa onakvim petorkama?
 8. Diplomatski uvijen odgovor da je bilo nečega:
 9. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/veliki-intervju-sase-dordevica-o-napustanju-srbije-opsesiji-virtusom-dovodenju-teodosica-borbi-sinise-mihajlovica/339870
 10. evo vidim, odmorio malo čiča Stratosa i odmah blamiranje. Na stranu što je Boriša opet DNP. Da neće možda Jovanović i Nenadić da nas vade? Derik opet loš...ne znam, ne sviđa mi se šta gledam. Protiv Primorske na SK, PAO-a u Atini i sad. Brate mnogo je 3 baš loša meča u 15 dana.
 11. I da dodam šta će biti u ABA, kad preko nedelje upadne EL dupli program, a za vikend Aba gostovanje od Vardara pa do Triglava...
 12. Ne bih da se vadimo na suđenje, ali ozbiljno opet Javor i opet neke sporne situacije, gde neće ni da pogleda snimak kada odsvira inicijalno protiv nas. Ovakvo suđenje u Morači da imamo možemo samo da sanjamo. S druge strane, mene je ovaj poraz baš naljutio i iznervirao i zabrinuo. Jedna baš prosečna ekipa, čak nije ni uigrana, sa trenerom ograničenih mogućnosti...mislim ok, bolje sad nego u martu, da ne bude kao sa Alimpijesezonom, ali baš onako teško sranje. Posebno što su ovi kiksali u Kopru i što smo mogli da napravimo lepu prednost i da imamo lufta za neke buduće teže mečeve.
 13. Djenka trenutno drži defanzivnu kliniku našim ostalim bekovima, ali me plaši da se tu nece stvari menjati na bolje.
 14. Veliki je to znalac košarke...nema šta 😄
×
×
 • Create New...