pantelia Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Postojale su sanse da Zorzinjo uzme Zlatnu loptu, zbog osvajanja prvenstva Evrope i LS. Vise ne postoje 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2021 Author Share Posted November 15, 2021 Sad tek dolazi do izrazaja sinocnji rezultat u Lisabonu,ravan malom podvigu. Bice vraski tesko "manjim" repkama da se probiju pored Italije i Portugala. Po onome sto sam gledao u poslednjih 6+ meseci,Svedska mi je takodje jaka i neugodna ekipa. Ukoliko zreb ne pospaja neke od navedenih repki u finalu,ovima dajem najvece sanse za Katar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 2 minutes ago, Del Piero said: U Belfastu je i Svajcarska igrala 0:0, Italijani su prvo mesto izgubili protiv Bugara. Naravno i protiv Svajcarske zbog penala, ali remi kod kuce protiv Bugara je debakl. Pa jebiga. Ne možeš Bugarima da daš gol, ne možeš kada treba da zabiješ gol S.Ircima, ne iskoristiš dva penala protiv Švajcaraca.....Ne znam kako je moglo drugačije da se završi. Evropski šampioni iz 2020 i 2016 idu u baraž. Zanimljivo 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 (edited) Skotska je pobedom protiv Danske upala u grupu nosioca. Edited November 15, 2021 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Moji Makedonci bi rado kod Škota na prvo gostovanje mada vidim da im je Elmas dobio parni karton i nece moci da igra tu utakmicu. Hoce li i Rusija biti nosilac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 (edited) Mislim da su se Poljaci poprilicno izglupirali danasnjim porazom i da ce verovatno ispasti iz grupe nosilaca ako Vels uzme nezainteresovanoj Belgiji bar bod (ako ja dobro racunam). Sigurni nosioci su Portugal, Italija, Rusija i Skotska. Sigurni nenosioci Makedonci i 99% Finska/Ukraijna. Mislim da ce u nosioce jos Vels i Svedska. edit: zreb za baraz je 26. novembra. Edited November 15, 2021 by pantelia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 6 minutes ago, Don Juan said: Pa jebiga. Ne možeš Bugarima da daš gol, ne možeš kada treba da zabiješ gol S.Ircima, ne iskoristiš dva penala protiv Švajcaraca.....Ne znam kako je moglo drugačije da se završi. Pa zassluzeno su ispali, tj. otisli u baraz, nema tu sta da se prica. Problem Italijana je sto oni nemaju klupu. Kad uporedis sa nekim Englezima, Francuzima, Spancima...italijanska klupa je smejurija. I nisu mogli da nadomeste ovu losu formu glavnih igraca. Zorzinjo i Barela su se raspali na sredini, Veratija nije bilo, a Lokateli i Tonali to nisu mogli da nadomeste. Dakle nisu imali sredinu terena. Onda u napadu falio Imobile, pa su morali da igraju ovi prosecni igraci Berardi, Beloti, Skamaka!!, Bernardeski...cak bi im i Kean znacio, a nema ni njega. Insigne nikakav, a i Chiesa igra lose u poslednje vreme, ali on je ovde bar izginuo i pokusavao nesto. Da su ostali imali tu zelju bolje bi prosli. Tako da ce Italijani morati ozbiljno da se srede i spreme za mart. Mozda su i malo poleteli zbog Eura i pomislili da su bolji nego sto jesu pa ce se kvalifikacije same odraditi, ali tesko je to moglo da prodje pored Svajcaraca koji su uvek stabilni u kvalifikacijama i moras da zaradis prolaz pored njih. Sad ce Italijani biti pod nevidjenim pritiskom jer ih jedna utakmica deli od propustanja drugog uzastopnog svetskog prvenstva, sto bi i pored osvajanja Eura bila kataklizma. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2021 Author Share Posted November 15, 2021 Fina analiza ^ Italijanima ce veoma prijati sto se baraz ne igra odmah,nego kroz nekoliko meseci. Imace vremena da se saberu,prestroje i ponovo pronadju igru i motiv. Ocito su se svojski ispraznili osvajanjem Eura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Sutra ima i zanimljivih utakmica u Africi, sigurno najzanimljivija Kamerun - Obala Slonovace, Kamerun samo pobeda vodi dalje (u finalni krug kvalifikacija), gostima dovoljan i bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Sutra ima i zanimljivih utakmica u Africi, sigurno najzanimljivija Kamerun - Obala Slonovace, Kamerun samo pobeda vodi dalje (u finalni krug kvalifikacija), gostima dovoljan i bod.Da. U još dvije utakmice se u izravnim dvobojima odlučuje tko će dalje: Alžir-Burkina Faso i Nigerija-Kapverdski otoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 9 hours ago, Don Juan said: Pa jebiga. Ne možeš Bugarima da daš gol, ne možeš kada treba da zabiješ gol S.Ircima, ne iskoristiš dva penala protiv Švajcaraca.....Ne znam kako je moglo drugačije da se završi. Evropski šampioni iz 2020 i 2016 idu u baraž. Zanimljivo 😁. + Pobjednik iz 2019. i finalist iz 2021. Lige nacije 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ponosan na momke ! Hvala ti Murate Jakine ! Ceo stadion skandira Saciriju pri kraju utakmice ---> puno srce! Idemo na SP, nadam se kompletni (Sa Xhahkom, Emboolom etc) da se posibamo sa svima! ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 E ako se Dzaka vrati verujem da ce te se posibati sa svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Oooooooooo Djerdan Saciriiiiiiiiiii oooooooooooo Djerdan Saciriiiiiiiiiiiiii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Crnogorci baš rešili da odrede poredak u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 6 minutes ago, Barkley#34 said: Crnogorci baš rešili da odrede poredak u grupi. Urekao si ih 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Vels izjednačio i trenutno su oni u prvom šeširu. Poljska je pala u drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Sedam mečeva - sedam X-eva. Zanimljivo. Kao da nisu ni igrali 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ja sam pustio malo Holandija - Norveska i oni zaista nisu igrali. Setkanje po terenu. Ali Norveska ce morati da krene kad tad, a Holandjanima ne znam koliko je pametan ovakav pristup i igranje na nulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ja sam hteo da gledam Holandeze ali kad sam video prazan stadion predomislio sam se. Tako vazna utakmica a deluje kao da je prijateljska. Bezveze. Onda sam pustio BiH i Ukrajinu i tu je tempo solidan ali niko nije previse opasan, malo nesto kao Ukrajina, dok je BiH promasila veliku sansu malo pred kraj poluvremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Realno je Vels-Belgija za sada najkvalitetnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ja pratim Kamerun - Obala Slonovače, ljudi se bore ko da im je poslednje. A i brat Tavamba vodi Kamerun prema SP 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 A i u Africi je zanimljivo. Kamerun vodi i 90' je krenuo. Sada su oni prvi i mislim da idu na SP dok Obala Slonovace verovatno ne. Ne vidim da ima neka oznaka za drugo mesto iz grupa tih njihovih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 1 minute ago, Stiletto said: Ja pratim Kamerun - Obala Slonovače, ljudi se bore ko da im je poslednje. A i brat Tavamba vodi Kamerun prema SP 😄 Ispade Obala Slonovače. 1 minute ago, dzoneee said: A i u Africi je zanimljivo. Kamerun vodi i 90' je krenuo. Sada su oni prvi i mislim da idu na SP dok Obala Slonovace verovatno ne. Ne vidim da ima neka oznaka za drugo mesto iz grupa tih njihovih? Pobednici grupa igraju play-off. Pobednici play-offa idu u Katar. Tako da i Kamerun još nije obezbedio plasman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 2 minutes ago, dzoneee said: A i u Africi je zanimljivo. Kamerun vodi i 90' je krenuo. Sada su oni prvi i mislim da idu na SP dok Obala Slonovace verovatno ne. Ne vidim da ima neka oznaka za drugo mesto iz grupa tih njihovih? Samo prvi iz svake grupe ide u baraž za pet mesta Afrike na SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts