Darko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 21 minutes ago, McLeod said: I za Fulam sam izgleda bio u pravu. Izgleda da ti je Grof ukrao talenat. Videćemo, rekao si da je košarkaška reprezentacija jedan od dva favorita, ako ne stignemo u finale zna se ko je kriv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Haaland kao da je izasao iz kuce Targaryen..tako podseca izgledom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 @P-51D Prognoze za vecerasnji "nas" derbi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Vilijan izgleda i definitivno u Fulamu. Po mom misljenju jako glup i stetan transfer, odlicno su krenuli, ne treba im potencijalni kancer u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKPNS Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 West Ham - Tottenham mi mirisi na nereseno. Navijam za Arsenal oduvek kad je u pitanju PL, i stvarno mi se svidja ovaj tim, stavio sam ih na kladionici svaki put od pocetka sezone, ali imam osecaj da nece pobediti veceras. Zna li se hoce li igrati Saint-Maximin za Newcastle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 hour ago, delgado said: @P-51D Prognoze za vecerasnji "nas" derbi ? Sanjao sam da vodimo dva puta i da dva puta izjednačavate, ne sećam se šta je dalje bilo. Elem, obično sam defetista kad igramo protiv ovih najjačih ali večera sam umereni optimista na osnovu nekoliko poslednjih utakmica koje smo igrali na London Stadionu. Naravno, svaki respekt Konteovoj ekipi, biće žestoka borba i nerešeno ne bi bilo neočekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Ovaj covek ce za dve godine da bude najbolji spic u 21. veku lagano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Haland bas sipa.Bas napadac kakav je falio prosle sezone Sitiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Sramota ako se ovo ponisti Bravo bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Arsenal je potpuno druga ekipa ove sezone(sad cu da ih ureknem). :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Koliko srece za Lpool..Lep gol Isaca ponisten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 HAHAHAAHHAHAHAHAHAHA utakmica produzena 5minuta a ovi u 97 daju gol za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Trpaj arape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Mariner da je produzio 15 minuta i to bi malo bilo… nadam se da je ovo onaj mec sto preokrece sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Nek se valjaju u nafti sad. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Kad koci, tu su sudije za Liverpul 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Da ne bude baš totalno nezanimljivo prvenstvo. Arsenal lepo krenuo, mada se sećam jedne sezone gde su isto gazili sve na početku i onda im je usledio tornado Inače, hoću Nejmara u Čelziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lav93 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 I sta kazete, slabiji Siti nego prosle sezone :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 8 hours ago, Miki28 said: Kad koci, tu su sudije za Liverpul Sta su pomogle sudije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 8 hours ago, Lav93 said: I sta kazete, slabiji Siti nego prosle sezone :D Da. Vidjecemo za koju nedelju kad budu imali teze utakmice. Kristal Palas i Notingem Firest nisu mjerilo kvaliteta. Posebno ne NF sa presmijesnim golmanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 hour ago, Miskooo said: Sta su pomogle sudije? Nadoknada izgubljenog vremena, malo ga pretjerali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 39 minutes ago, Miki28 said: Da. Vidjecemo za koju nedelju kad budu imali teze utakmice. Kristal Palas i Notingem Firest nisu mjerilo kvaliteta. Posebno ne NF sa presmijesnim golmanom. Sad će oni tri nova golmana da dovedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 31 minutes ago, Miki28 said: Nadoknada izgubljenog vremena, malo ga pretjerali. Navijač MUTD se žali na dužinu nadoknade...siguran sam da tu ima neki dobar cinični onliner ali mi izmiče. Btw...potpuno opravdano je produžio nadoknadu, s obzirom da se pola vremena od predviđenih pet minuta, Pope valjao kao da ga je presekao rafal iz protivavionskog 12.7 mm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 13 minutes ago, P-51D said: Navijač MUTD se žali na dužinu nadoknade...siguran sam da tu ima neki dobar cinični onliner ali mi izmiče. Btw...potpuno opravdano je produžio nadoknadu, s obzirom da se pola vremena od predviđenih pet minuta, Pope valjao kao da ga je presekao rafal iz protivavionskog 12.7 mm. Oko minut je lezao Pope. Igralo bi se dok ga Liverpul ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 10 hours ago, Lav93 said: I sta kazete, slabiji Siti nego prosle sezone 😄 "Sumari" nisu reper..nedorasli su Premier ligi,kao i Bornmaut. Ekspresno ce se vratiti u Cempionsip. Siti je ekipa koja ce napadom nadoknadjivati minus faze u odbrani. Ekipa koja ima kapacitet da maltene svakoj ekipi da vise golova nego sto ce da primi. Problemi ce (ponovo) nastupiti u eliminacionoj fazi Lige sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts