Siki Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 (edited) Ima ih još kriminalnih u Ajaxu. Prvo sam izneverovao da majstor još igra a on ne da igra nego ne zna Gde udara.Očajan je! Blind čoveče. Edited October 4, 2022 by Siki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Rendzers je zalutao u LŠ. Puno lošije igraju nego prošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Atletiko stvarno postaje otuzan sa ovim jalovim nastupima u gostima kod, u najmanju ruku, prosecnih ekipa..Leverkuzen,Briz..ima li kraja? odavno je tamo vreme za promenu trenera. Ni Barsa se nije proslavila. Dva iole jaca testa u sezoni (Bajern & Inter) - dva poraza bez postignutog gola. Dok su u Minhenu i odigrali dobro,veceras bledo izdanje. zelen je jos Xavi..vidi se tacno da jos ima da uci.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Briž prvi sa 9 bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Gledao sam samo prvo poluvreme Frankfurt-Tott, drugo nisam bio u prilici, vidim ostalo bez golova. U sustini nije los ni bod, Marsej pobedom nad Sportingom dodatno zakomplikovao grupu. Sada je i dalje Sporting prvi sa 6, Tott i Frankfurt imaju po 4 (Tott nesto bolju GR) a poslednji je Marsej sa 3. Bice zanimljiv razvoj grupe, ako nista Tottic ima 2 meca kod kuce i 1 gostovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) 12 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Kakva kriminalna partija golmana Sportinga Adana - direktan krivac za prvi gol, kod drugog također izuzetno loše postavljen da bi nakon manje od pola sata igre dobio direktan crveni. Videh na highlights-ima, još kod drugog gola poklonio loptu protivničkom igraču. Kaže se da golman nije kriv za golove, ali u ovom slučaju ... Mislim da su ostale greške psihološke prirode, nije se vratio sebi posle prve greške i izgubi samopouzdanje. Edited October 5, 2022 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Quote Ipak, najzanimljivi detalj u vezi sa ovom utakmicom nije se dogodio na terenu već na konferenciji za medije kada je Konteu postavljeno pitanje o Metu Doertiju. Jednog od novinara zanimalo je zbog čega Irac nije igrao protiv Ajntrahta, a Konte na to "surovo" odgovorio. "Nisam glup, ne želim da izgubim", jasan je bio Konte. Kreten 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 18 hours ago, Dracarys said: Briž prvi sa 9 bodova. I gol razlikom 7:0 😯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 18 hours ago, Drug Crni said: Atletiko stvarno postaje otuzan sa ovim jalovim nastupima u gostima kod, u najmanju ruku, prosecnih ekipa..Leverkuzen,Briz..ima li kraja? odavno je tamo vreme za promenu trenera. Ni Barsa se nije proslavila. Dva iole jaca testa u sezoni (Bajern & Inter) - dva poraza bez postignutog gola. Dok su u Minhenu i odigrali dobro,veceras bledo izdanje. zelen je jos Xavi..vidi se tacno da jos ima da uci.. Nisam gledao, ali sam vidio gol, i nesviran penal za Barcu. Nije da mi je krivo, dosta su ih gurali, ali to sa rukom u 16 postaje smiješno. Nema apsolutno nikakve konstantnosti što je penal, a što nije. Što se igre tiče, Inter se branio duboko, i ovi ih nisu probili, Calhanoglu zabio u 45.+ sa ruba 16. i jbg. Dembele bio dobar, ali dupliran stalno. 18 minutes ago, Azazelkg said: I gol razlikom 7:0 😯 Nisam ni Napoli očekivao u ovom izdanju. Da ide redom i dijeli šamare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Pa jebem ti sreću da ti jebem. Kako glup poraz. Ovo večeras je bila prilika za uzet barem bod. Oni kao imali neku inicijativu, ali skroz jalovo. Ovo se na Maksimiru mora dobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Cheat code is Halaand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Kako je dobar igrac Bellingham. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 6 minutes ago, Miki28 said: Kako je dobar igrac Bellingham. Odlican,ne dobar. Sta promasise CDK i Krunic u nadoknadi vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 (edited) 14 minutes ago, sasha arsenal said: Konačno sam uspio, konačno sam kupio i trofej CL. Ko oće okladu da će mu se neko posrat na glavu opet? Edited October 5, 2022 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 1 minute ago, Bugl Khan said: Konačno sam uspio, konačno sam kupio i trofej CL. Ko oće okladu da će mu se neko posrat na glavu opet? Ne bih se kladio da će Siti da osvoji.Videćemo kad dođe eliminaciona faza. Prethodnih godina nisu znali da se nose sa pritiskom. Uglavnom,ovo što Haland radi je . Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Gobeljicev duh usao u Krunica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Bravo Dusane👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 23 minutes ago, sasha arsenal said: Ne bih se kladio da će Siti da osvoji.Videćemo kad dođe eliminaciona faza. Prethodnih godina nisu znali da se nose sa pritiskom. Uglavnom,ovo što Haland radi je . Frajer će porušit sve rekorde CL ako ga ozljede zaobiđu. Koja sezona u Engleskoj pa Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Pioli da krene polako sa izmenama. U subotu je derbi sa Juventusom..treba nosioce sacuvati za to..ova bitka je izgubljena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 11 minutes ago, Drug Crni said: Pioli da krene polako sa izmenama. U subotu je derbi sa Juventusom..treba nosioce sacuvati za to..ova bitka je izgubljena. Bar je grupa ostala izjednačena. Sve 4 momčadi u 2 boda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Rekao sam 80 golova ove sezone, izgleda da sam ga potcenio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 1 hour ago, Bugl Khan said: Frajer će porušit sve rekorde CL ako ga ozljede zaobiđu. Koja sezona u Engleskoj pa Real Samo ne kod njih ili u Barcelonu, ne zna se ko je odvratniji (jedni sa svojim srecnim osvajanjem LS, drugi sa milionskim pojacanjima sve kukajuci kako nema pas za sta da ih ujede). City i PSG su klubovi koji su do sada sami bukvalno odbijali da osvoje LS. Nacini na koji su se samoubijali su neponovljivi, od gubitka prednosti od 4:0 pa do primanja dva gola u nadoknadi vremena. Kad oni rese da se uozbilje nista ih nece moci zaustaviti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 14 hours ago, Bugl Khan said: Frajer će porušit sve rekorde CL ako ga ozljede zaobiđu. Koja sezona u Engleskoj pa Real Vrvt ali vidjecemo. E sad koliko je PL pracena i hajp oko te lige je nevjerovatan. Istog tog Haalanda su marginalizovali a sad kad se u PL sprda sa ocajnim odbranama onda hvalospjevi na sve strane. Sad su svi u fazonu Haaland>Mbappe 14 hours ago, McLeod said: Rekao sam 80 golova ove sezone, izgleda da sam ga potcenio. Precenio si ga. Bice oko 60, mozda zbog odmora za SP bude i preko toga ali 80 nema trika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Ako nastavi ovim tempom, sto je verovatno nemoguce, on daje 100+ golova do kraja sezone. Za 80 mu treba 1.5 gol po mecu do kraja, mozda i manje. Sto je, kako stoje stvari, decja igra. Uz uslov da Siti ode do kraja u LS i da ne propusta puno meceva u kupu, sto je takodje vrlo verovatno. Edited October 6, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts