Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 11:09 AM Posted Tuesday at 11:09 AM Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Ko ce to uopste gledati...
Borca Posted Tuesday at 11:59 AM Posted Tuesday at 11:59 AM (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Basketball Sphere prenosi da ce na turniru ucestvovati 4 tima iz VTB lige i dodatna za sada nepoznata 4 kluba iz Evrope. Takodje jedini tim van Rusije koji se ove sezone takmicio u VTB ligi Astana nece igrati ligu naredne sezone. Edited Tuesday at 11:59 AM by Borca
wrach Posted Tuesday at 01:38 PM Posted Tuesday at 01:38 PM 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Ko ce to uopste gledati... Mislim da podcenjujes broj Rusa u Beogradu (iako je malo verovatno da ih ima mnogo zainteresovanih za kosarku).. I dalje mi je utisak koncert "Thirty seconds to Mars" prosle godine u Areni, koji je koliko sam razumeo organizovan od strane ruske komune u Beogradu, promovisan masivno izmedju njih, sto je rezultiralo da je najvecim delom njihova publika bila na koncertu.
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 05:28 PM Posted Tuesday at 05:28 PM Ovi lokalni BG Rusi, brate? 😄 Da je neki Porsche Expo ili Vegan Breakfast ajde ali košarka? 😄 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 06:16 PM Posted Tuesday at 06:16 PM Ako bude igrao Cska, doći će sigurno nešto grobara. 7 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Iz perspektive širenja uticaja i nije tako idiotska.
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 06:18 PM Posted Tuesday at 06:18 PM 1 minute ago, Barkley#34 said: Ako bude igrao Cska, doći će sigurno nešto grobara. Iz perspektive širenja uticaja i nije tako idiotska. Da to sa Grobarima mi je proslo kroz glavu. U drugim vestima: BSL sudije dominiraju.
Don Dusko Posted Tuesday at 06:20 PM Posted Tuesday at 06:20 PM Rytas opet napravio brejk protiv Zalgirisa. 1 1
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 06:29 PM Posted Tuesday at 06:29 PM Igraj Rytas igraj i pobedi! ❤️ 1 1
realno *w Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Kako Pariz gazi... TJ je fantastičan, zaista.
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM Uze Duško titulu u Italiji, malo li je za prvu sezonu. 17
Estrella Roja Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Vidim da je Virtus dobio 3:0 ali zar se finalna serija u Italiji ne igra na 4 dobijene? Sećem se da su pre neku godinu Virtus i Armani igrali 6-7 untakmica u finalu, čini mi se da je Teo tada igrao za Virtus.
Klipan Posted Tuesday at 08:33 PM Posted Tuesday at 08:33 PM Mislim da su njima ranije sve serije bile na 4, osim mozda prve runde. Secam se legendarne sezone kada je Sasari uzeo titulu, mislim da je svaka serija u PO bila 4:3 . 3
MrTripleDouble Posted Tuesday at 08:35 PM Posted Tuesday at 08:35 PM Duskista doktor, samo kosarkaskim znalcima ciganjima nije valjo. 😄 Garuba je u top 10 najgorih igraca u EL. Kapiram da su se u Hjustonu slogirali kada su videli kakvog su antitalenta doveli. Jos ga neko ispalio da treba da sutira trojke. 😵 Kakav downgrade Real, od Jabua spali na ovog kloca. 1
Del Piero Posted Tuesday at 08:36 PM Author Posted Tuesday at 08:36 PM Feliz je u permanentnom stelt modu, covek ne radi nista na terenu.
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:37 PM Posted Tuesday at 08:37 PM Nema šta da traži Garuba na 4. Nije loš igrač.
Estrella Roja Posted Tuesday at 09:30 PM Posted Tuesday at 09:30 PM Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja. Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani. 3
Guru Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM Garuba bi kao full time petica bio jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, potpuno je pogrešno iskorišćen u Realu i u odbrani, a i u napadu gde glumi neku streč četvorku a šut mu je očajan. 1
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 hours ago, Estrella Roja said: Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja. Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani. Slažem se, meni je već dugo želja da odem na njihovu utakmicu u Malagu ili još bolje na kup kralja. Za mene je to najlepša atmosfera, normalni fanovi svih uzrasta, svako u svom zanosu, bez bilo kakvih organizovanih majmuna kojima je navijanje paravan za kriminal. 5
Estrella Roja Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Baš sam sad pogledao gde se igra kup kralja sledeće sezone i mislim da su naredne dve godine idealne prilika da se poseti to takmičenje. https://basketnews.com/news-221071-valencia-to-host-2026-and-2027-copa-del-rey-editions.html
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Drago mi je ne samo zbog Duska vec i zbog Polonare. Nadam se da ce na kraju biti sve u redu s njim. 6
MV91 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Само у Србији титула није важна "јер су Вучићеви близанци обезбедили трогодишњу лиценцу." 1
Sokmeniki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cestitke velikom Dusku Ivanovicu na jos jednom trofeju u karijeri. Najtezi moguci put do finala, a onda metla protiv izuzetno nezgodne ekipe i ekipe koja je imala sjajnu sezonu. Ako se ne varam, ovom titulom je postao jedini trener u Evropskoj kosarci koji je osvajao titule sampiona drzave u 5 razlicitih zemalja (Spanija, Srbija, Italija, Francuska, Svajcarska). Ocigledno je da su igraci imali i dodatni motiv zbog Polonare kojem zelim brz i uspjesan uporavak i da nastavi da osvaja trofeje zajedno sa Sefom Stanice i u narednim godinama. 2
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dr Duskista. Metlanje najmocnije Barse ikada koja se prosetala kroz EL te sezone ostace jedna od navrednijih titula u istoriji evropske kosarke. 1
Recommended Posts