Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 11:09 AM Posted yesterday at 11:09 AM Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Ko ce to uopste gledati...
Borca Posted yesterday at 11:59 AM Posted yesterday at 11:59 AM (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Basketball Sphere prenosi da ce na turniru ucestvovati 4 tima iz VTB lige i dodatna za sada nepoznata 4 kluba iz Evrope. Takodje jedini tim van Rusije koji se ove sezone takmicio u VTB ligi Astana nece igrati ligu naredne sezone. Edited yesterday at 11:59 AM by Borca
wrach Posted yesterday at 01:38 PM Posted yesterday at 01:38 PM 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Ko ce to uopste gledati... Mislim da podcenjujes broj Rusa u Beogradu (iako je malo verovatno da ih ima mnogo zainteresovanih za kosarku).. I dalje mi je utisak koncert "Thirty seconds to Mars" prosle godine u Areni, koji je koliko sam razumeo organizovan od strane ruske komune u Beogradu, promovisan masivno izmedju njih, sto je rezultiralo da je najvecim delom njihova publika bila na koncertu.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 05:28 PM Posted yesterday at 05:28 PM Ovi lokalni BG Rusi, brate? 😄 Da je neki Porsche Expo ili Vegan Breakfast ajde ali košarka? 😄 1
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ako bude igrao Cska, doći će sigurno nešto grobara. 7 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Iz perspektive širenja uticaja i nije tako idiotska.
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ako bude igrao Cska, doći će sigurno nešto grobara. Iz perspektive širenja uticaja i nije tako idiotska. Da to sa Grobarima mi je proslo kroz glavu. U drugim vestima: BSL sudije dominiraju.
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Igraj Rytas igraj i pobedi! ❤️ 1 1
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Uze Duško titulu u Italiji, malo li je za prvu sezonu. 16
Estrella Roja Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Vidim da je Virtus dobio 3:0 ali zar se finalna serija u Italiji ne igra na 4 dobijene? Sećem se da su pre neku godinu Virtus i Armani igrali 6-7 untakmica u finalu, čini mi se da je Teo tada igrao za Virtus.
Klipan Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mislim da su njima ranije sve serije bile na 4, osim mozda prve runde. Secam se legendarne sezone kada je Sasari uzeo titulu, mislim da je svaka serija u PO bila 4:3 . 3
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Duskista doktor, samo kosarkaskim znalcima ciganjima nije valjo. 😄 Garuba je u top 10 najgorih igraca u EL. Kapiram da su se u Hjustonu slogirali kada su videli kakvog su antitalenta doveli. Jos ga neko ispalio da treba da sutira trojke. 😵 Kakav downgrade Real, od Jabua spali na ovog kloca. 1
Del Piero Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Feliz je u permanentnom stelt modu, covek ne radi nista na terenu.
Estrella Roja Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja. Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani. 2
Guru Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Garuba bi kao full time petica bio jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, potpuno je pogrešno iskorišćen u Realu i u odbrani, a i u napadu gde glumi neku streč četvorku a šut mu je očajan. 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 hours ago, Estrella Roja said: Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja. Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani. Slažem se, meni je već dugo želja da odem na njihovu utakmicu u Malagu ili još bolje na kup kralja. Za mene je to najlepša atmosfera, normalni fanovi svih uzrasta, svako u svom zanosu, bez bilo kakvih organizovanih majmuna kojima je navijanje paravan za kriminal. 4
Estrella Roja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš sam sad pogledao gde se igra kup kralja sledeće sezone i mislim da su naredne dve godine idealne prilika da se poseti to takmičenje. https://basketnews.com/news-221071-valencia-to-host-2026-and-2027-copa-del-rey-editions.html
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Drago mi je ne samo zbog Duska vec i zbog Polonare. Nadam se da ce na kraju biti sve u redu s njim. 6
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Само у Србији титула није важна "јер су Вучићеви близанци обезбедили трогодишњу лиценцу." 1
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cestitke velikom Dusku Ivanovicu na jos jednom trofeju u karijeri. Najtezi moguci put do finala, a onda metla protiv izuzetno nezgodne ekipe i ekipe koja je imala sjajnu sezonu. Ako se ne varam, ovom titulom je postao jedini trener u Evropskoj kosarci koji je osvajao titule sampiona drzave u 5 razlicitih zemalja (Spanija, Srbija, Italija, Francuska, Svajcarska). Ocigledno je da su igraci imali i dodatni motiv zbog Polonare kojem zelim brz i uspjesan uporavak i da nastavi da osvaja trofeje zajedno sa Sefom Stanice i u narednim godinama. 2
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dr Duskista. Metlanje najmocnije Barse ikada koja se prosetala kroz EL te sezone ostace jedna od navrednijih titula u istoriji evropske kosarke. 1
Recommended Posts