Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

Basketball Sphere prenosi da ce na turniru ucestvovati 4 tima iz VTB lige i dodatna za sada nepoznata 4 kluba iz Evrope. 
Takodje jedini tim van Rusije koji se ove sezone takmicio u VTB ligi Astana nece igrati ligu naredne sezone.

Edited by Borca
Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Iz svake moguce perspektive idiotska odluka. Ko ce to uopste gledati...

Mislim da podcenjujes broj Rusa u Beogradu (iako je malo verovatno da ih ima mnogo zainteresovanih za kosarku)..
I dalje mi je utisak koncert "Thirty seconds to Mars" prosle godine u Areni, koji je koliko sam razumeo organizovan od strane ruske komune u Beogradu, promovisan masivno izmedju njih, sto je rezultiralo da je najvecim delom njihova publika bila na koncertu.

Posted

Ako bude igrao Cska, doći će sigurno nešto grobara. 

7 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Iz svake moguce perspektive idiotska odluka.

Iz perspektive širenja uticaja i nije tako idiotska.

Posted

Vidim da je Virtus dobio 3:0 ali zar se finalna serija u Italiji ne igra na 4 dobijene? Sećem se da su pre neku godinu Virtus i Armani igrali 6-7 untakmica u finalu, čini mi se da je Teo tada igrao za Virtus.

Posted

Mislim da su njima ranije sve serije bile na 4, osim mozda prve runde.

Secam se legendarne sezone kada je Sasari uzeo titulu, mislim da je svaka serija u PO bila 4:3 .

• Like 3
Posted

Duskista doktor, samo kosarkaskim znalcima ciganjima nije valjo. 😄

Garuba je u top 10 najgorih igraca u EL. Kapiram da su se u Hjustonu slogirali kada su videli kakvog su antitalenta doveli. Jos ga neko ispalio da treba da sutira trojke. 😵

Kakav downgrade Real, od Jabua spali na ovog kloca.

• Like 1
Posted

Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja.:Hail:

Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani.

• Like 2
Posted

Garuba bi kao full time petica bio jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, potpuno je pogrešno iskorišćen u Realu i u odbrani, a i u napadu gde glumi neku streč četvorku a šut mu je očajan. 

• Like 1
Posted
12 hours ago, Estrella Roja said:

Šteta za Unikahu, ipak nisu uspeli da vrate seriju u Madrid. Na kraju završavaju ovu sezonu sa 3 trofeja.:Hail:

Inače prelepo navijanje imaju, po meni najpozitivnija atmosfera koja se može videti u nekoj evropskoj dvorani.

Slažem se, meni je već dugo želja da odem na njihovu utakmicu u Malagu ili još bolje na kup kralja. Za mene je to najlepša atmosfera, normalni fanovi svih uzrasta, svako u svom zanosu, bez bilo kakvih organizovanih majmuna kojima je navijanje paravan za kriminal.

• Like 4
Posted

Само у Србији титула није важна "јер су Вучићеви близанци обезбедили трогодишњу лиценцу."

• Like 1
Posted

Cestitke velikom Dusku Ivanovicu na jos jednom trofeju u karijeri. Najtezi moguci put do finala, a onda metla protiv izuzetno nezgodne ekipe i ekipe koja je imala sjajnu sezonu.

Ako se ne varam, ovom titulom je postao jedini trener u Evropskoj kosarci koji je osvajao titule sampiona drzave u 5 razlicitih zemalja (Spanija, Srbija, Italija, Francuska, Svajcarska).

Ocigledno je da su igraci imali i dodatni motiv zbog Polonare kojem zelim brz i uspjesan uporavak i da nastavi da osvaja trofeje zajedno sa Sefom Stanice i u narednim godinama.

• Like 2