Cooper Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Pocco X3 Pro ( 8/256 ) za 189€, F3 300€ na Amazonu danas i sutra. ? Edited June 21, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 6 hours ago, John Dies at the End said: Pocco X3 Pro ( 8/256 ) za 189€, F3 300€ na Amazonu danas i sutra. ? Nece ti vatati komsijski internet na pogresnoj strani Jastrepca nista bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Koje tablete preporučujete? Odnos cena kvalitet da su nivo telefona redmi note 10 pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ja čitam teblete i kontam zašto ovaj upis nije na medicini 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 On 6/24/2021 at 1:13 PM, uvrnuto said: Koje tablete preporučujete? Odnos cena kvalitet da su nivo telefona redmi note 10 pro. Pogledaj ako mozes nabaviti xiaomi tablet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Koja je dobra aplikacija za rent a car? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Kod kog telefona se baterija pokazala najbolje u praksi u smisli da je njeno trajanje nakon 2-3 godine najpribližnije onome koliko je trajala kad je telefon bio nov? Ja sam inicijalno bio oduševljen sa Redmi Note 8 Pro u svakom segmentu, a pogotovo trajanjem baterije koja je u intezivnom modu, ali bez igranja igrica, trajala bez problema 48 sati, a u režimu slabijeg korišćenja sastavljala i 4 dana. Nakon manje od godinu dana baterija je počela popuštati, a sad, nakon nekih 15-16 meseci ne može da sastavi 24 sata intenzivnog korišćenja, i to bez igrice koja je najzahtevnija u tom segmentu, odnosno jedva 48 u baš štedljivom modu, to ja pad od više nego 50%. I prethodni telefon mi je stradao od baterije a bio je MI 5 te nakon početnog oduševljenja brendom to sad postaje ozbiljno razočarenje i razmišljam o alternativama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Da nisi promenio navike ? Ja imam stariji Xiaomi i recimo kada sam na GO i kada ga koristim samo za telefoniranje baterija traje danima. A kada radim i na njemu čitam novine i slušam jutarnje programa preko youtube spržim bateriju za par sati (kupio drugi punjač koji držim na poslu za te potrebe). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 P30, baterija posle dve godine, možda mrvicu slabija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 14 hours ago, Romantik said: Kod kog telefona se baterija pokazala najbolje u praksi u smisli da je njeno trajanje nakon 2-3 godine najpribližnije onome koliko je trajala kad je telefon bio nov? Ja sam inicijalno bio oduševljen sa Redmi Note 8 Pro u svakom segmentu, a pogotovo trajanjem baterije koja je u intezivnom modu, ali bez igranja igrica, trajala bez problema 48 sati, a u režimu slabijeg korišćenja sastavljala i 4 dana. Nakon manje od godinu dana baterija je počela popuštati, a sad, nakon nekih 15-16 meseci ne može da sastavi 24 sata intenzivnog korišćenja, i to bez igrice koja je najzahtevnija u tom segmentu, odnosno jedva 48 u baš štedljivom modu, to ja pad od više nego 50%. I prethodni telefon mi je stradao od baterije a bio je MI 5 te nakon početnog oduševljenja brendom to sad postaje ozbiljno razočarenje i razmišljam o alternativama. Baterija traje 10 dana uz intenzivno koriscenje, moze da dopuni drugi telefon, baterijska lampa odlicna, hvata signal bolje od ostalih...... Telefon za boravak u divljini. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 11 hours ago, Green23 said: P30, baterija posle dve godine, možda mrvicu slabija Apsolutno, ne vidim razliku između sad i maja 2019 kad sam ga kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 (edited) 2 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Apsolutno, ne vidim razliku između sad i maja 2019 kad sam ga kupio. Moj je pro, zaboravih da dodam, devojka ima običan, njoj je oslabila malo, ali ona ga baš prži sa igricama. Meni je redovno na 35-40% na kraju dana, a konstantno je na mobilnim podacima. Edited September 3, 2021 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Da dodam i ja pozitivna iskustva ( mali od svastike 😄 ) ... posle 2 god intezivnog non stop korišćenja.... I da se Samsung tera u qr#c ... kada su mi uključeni "mobilni podaci" , ponekad se baterija toliko zagreje da telefon bukvalno ne mozes da drzis u ruci ... S20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Koristim Samsung A70 vec 2 godine i zadovoljan sam njegovim radom i trajanjem baterije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Да ли се исплати узети полован ајфон 150-200€? Или неки нов у тој цени, величине до 5.85"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Не полован, или не неки други модел нов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 1 hour ago, Referent said: Не полован, или не неки други модел нов? Nikako polovan, za te pare može da se nađe nov šaomi, koji će sigurno raditi bolje od tog. Jedino je pitanje te veličine, Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Кад није било питање?🤭 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Ne postoji precizna tema,pa cu ovde da pitam. Jel dobio jos neko poruku od Telenora sa obavestenjem o poskupljenju usluga od bezmalo 10%,pocevsi od 9.decembra? Nevezano za trenutni ugovorni status - da li ste pod vazecim ugovorom ili niste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) Сви смо добили. Баш гледам да ли да мењам или да остајем. Слично је урадио и ВИП пре 7-8 година, али си могао да пребациш број у другу мрежу. Сада не можеш то да урадиш. Edited November 8, 2021 by Referent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Hmm, trebalo bi da može. Svaka promena uslova u ugovoru mora da se najavi 30 dana ranije i imaš pravo na raskid s tim što moraš da platiš uređaj ako si uzeo na rate. Elem, u vipu odlična promocija do kraja meseca. Neka komplet tarifa ili tako nešto. Danas sam produžio ugovor na broj kod ćerke. Do sada je bila intarifa a sada sam je prebacio na Neo 3 plus prenesi net 20 i dobila 1TB neta na 2 godine. Prvih 6 meseci po 110 dinara jer se šeruje net sa kartice na kojoj je prenesi na njen broj a posle toga 18 meseci 1910 dinara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 8 hours ago, Green23 said: Nikako polovan, za te pare može da se nađe nov šaomi, koji će sigurno raditi bolje od tog. Jedino je pitanje te veličine, 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 42 minutes ago, Knipex said: Hmm, trebalo bi da može. Svaka promena uslova u ugovoru mora da se najavi 30 dana ranije i imaš pravo na raskid s tim što moraš da platiš uređaj ako si uzeo na rate. Elem, u vipu odlična promocija do kraja meseca. Neka komplet tarifa ili tako nešto. Danas sam produžio ugovor na broj kod ćerke. Do sada je bila intarifa a sada sam je prebacio na Neo 3 plus prenesi net 20 i dobila 1TB neta na 2 godine. Prvih 6 meseci po 110 dinara jer se šeruje net sa kartice na kojoj je prenesi na njen broj a posle toga 18 meseci 1910 dinara. А1 ме одвраћа само због сигнала. И колега каже да је лош нет на послу. С понуда делује супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts