Fat Zadd Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 55 minutes ago, Zadnji vezni said: Samo da nisu bombe u rangu Ivice I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Jebale ga bombe. Kretenčina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Rišario i Simić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 23 hours ago, Laki21 said: A šta je sa tim? Igraće se. Kada? Niko ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Ovaj nam je valjda primarna meta u prelaznom roku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 3 minutes ago, Drug Crni said: Ovaj nam je valjda primarna meta u prelaznom roku Da pogodim. Krilo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 NIje,napadač je. Iako se možda na snimku stiče drugačiji utisak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Jel još neko čuo trač da nudimo Voši Velju Nevolju i Radulovića za Čumića ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 22 minutes ago, mare80 said: Jel još neko čuo trač da nudimo Voši Velju Nevolju i Radulovića za Čumića ? Velju bih im poklonio za rođendan. Radulović za Čumića je klasična zamena "duplukat za duplikat". Ja bih pre zadržao Radilulovića. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 On 4/14/2023 at 8:43 PM, Mendez said: a tada sam rekao "Ajd' sad se pomerite, sad ću ja" - počeo je Terzić. preciznije aj sase pomerite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Kakva zvijer ovaj Krasso,konacno spic a da nije sidras nego zna da se okrene sa loptom, ozbiljan napad bi nam bio sa njim sledece vodine,Olanjika Kraso Bukari Katai Ivanic pa nek igra ko god 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 A odakle nam ta informacije za Krasoa? Sigurno da bi bio bolja opcija od drugih Mitinih pikova, samo me zanima otkud opet prica o njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Navodno je Marko Marin taj koji insistira da se dovede. Verovatno će Markos napisati nešto više 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Zanimljiv je igrac nema sumnje,ima dribling,nije klasican spic bas,mislim da bi nam legao mozda bolje i od Pjeroa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markioli Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Ovaj baja igra u tandemu sa još jednim špicem, pitanje je kako bi se snašao u našoj formaciji sa krilima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Krasoa je neko od kolega - @Markoss ili @Don Juan - spominjao jos pre pocetka zimskog prelaznog roka. Bilo je reci i o Mikutadzeu, takodje iz Lige 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Kakve bombe su bacane u rangu Dionija,Van la Pare,Kulibalija(koji je kako reče Tvorza za klasu bolji igrač od Ohija,duša me boli što nam nije bio prvi špic a ne Pešić),ponajbolje se pokazao ovaj djetić Rakonjac od kog niko od nas ništa nije ni očekivao. Dakle ne bacajte bombe ako Boga znate,samo ćutite i pustite bilo koga ko ima imalo smisla za igrače,pa makar to bio i Marin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Šta pričaš ti? Ko je bacao bombe,ko ih baca? Niko sem Tvorze i Drkele. A za ovog igrača sam i napisao jasno da je Marinov pik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Koliko se sjećam, pisano je da je Marin insistirao na Kulibaliju tako da ni on nije mađioničar. Ali opet njemu više vjerujem. Ne mogu naše bombe doći na red od obaranja rekorda po Areni i milionima gledalaca ali doći ćemo i mi na red. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted April 19, 2023 Author Share Posted April 19, 2023 (edited) Meni mirisi da ce tim da se natrpa kao nikad igracima. Da ima i kvaliteta za novog trenera, ali i kvantiteta za Terzine kombinacije. Mislim da iz ovog tima niko nece otici, osim mozda Dragovica ciji ostanak bi nam morao biti prioritet. LS ako krenemo sa neuigranim stoperskim tandemom na*ebali smo. Edited April 19, 2023 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Eno Milana u polufinalu LŠ i sa dobrim izgledima da udje u finale. A pre ne mnogo vremena smo ih skoro eliminisali u dvomeču. Gde sno sada, sta se desilo... Pa desio se Kulibali, kao slika i prilika, kao simbol svega sto se radilo, sada radi i sto ce se raditi u buducnosti u ovom truležu od kluba. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Igrali su i Theo i Leao i Benaser i Krunic i Tonali i Kalabrija u onom dvomeu sa nama, nisu bas igrali svi istovremeno svih 90 min, ali recimo u Beogradu Benaser, Hernandez i Krunic su igrali od starta, Leao je usao na pocetku 2/2. U spicu su bili Rebic i Mandzukic. A igrao je i Tonali u 2/2 beogradske utakmice. Takodje Milan je tada imao i Çalhanoğlu-a i Kessié-a. Kessié nije igrao u prvoj utakmici. Naravno, Gobeljardo je ustopovao Leao-a, tako da niste svesni kakvu zverku imamo u timu. Cami na tribanama i klupi, bez minuta, pravda za Gobeljarda. Iz naseg tima, trenutno su standardni samo Borjan, Rodic, Kanga i Ivanic, svi ostali koji su igrali taj dvomec ili su otisli iz kluba ili su u drugom planu danas / tribinama / klupi. Pankov, Gobeljerdo, Falcineli, Milunovic, Degenek, Petrovic, Ben, Falco, Gajic, Bakayoko, Pavkov, Sanogo , Srnic ( svi oni su igrali protiv Milana, sto sa klupe sto u startnoj postavi ). Katai nije igrao prvu utakmicu, a u revansu je usao tek na 20 min pred kraj utakmice. Edited April 19, 2023 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Vala kad tako nabrojis, treba i tom treneru koji je igrao egal sa Milanom u 2 tekme sa ovom ekipom skinuti kapu Edited April 19, 2023 by bosMan_jr 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 3 hours ago, Ljubitelj baklave said: Naravno, Gobeljardo je ustopovao Leao-a, tako da niste svesni kakvu zverku imamo u timu. Cami na tribanama i klupi, bez minuta, pravda za Gobeljarda. Ovo razumem kao humor-trolovanje. Pošto nas je lik svojeručno izbacio u revanšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Nama su u utakmici decenije igrali Gobeljic i Pankov, horor film jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts