Prijatelj Mitar Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 E jbem ti zivot vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Iskreno ... ne znam....Siniša je te sezone 1990/91 došao kao ključni faktor bez koga bi osvajanje titule u Bariju bilo manje više nemoguće. Neko ko je imao ključnu ulogu u onoj noći koju svi pamte i kada je na Marakani pao Bajern. Imao je herca da izvede penal protiv Marseja i to kako.... Kažu da je napravio rupu koliko je silovito "tresnuo" po lopti. Strah i trepet za golmane, neverovatan udarac, jednostavno ako njegova lopta ide ka golu pa to se ne brani. Pričao je jednom da se kladio da će iz ugla pogoditi suprotnu malu mrežicu, i pogodio je. Sve je mogao iz slobodnjaka. Veliki borac na terenu, veliki borac van terena. Ovu zadnju bitku, pa neću da kažem da je izgubio, ali nije otišao bez borbe. Suprostavio se hrabro, kao što se suprostavljao svima koji su mu stajali na terenu. Neću da pričam o njegovoj karijeri u Italiji, a bila je sjajna. Samo kada igrate u timu koji ima puno igrača koji su, pa, veliki, i to mnogo pre nego što obučete dres tog kluba. A kada ga obučete, a pored sebe imate već tada fudbalske veličine, sada fudbalske legende, pa ipak i pored toga u klubu sa takvom istorijom i u klubu sa takvim igračima budete jedan od najboljih, i ako ste jedan od najmlađih, i pored toga postanete preko noći ljubitelj publike. E pa to je onda i retkost i vrlina. Nije samo stvar u fudbalskoj veštini, a ima mnogo u tome, mnogo više ima u harizmi i energiji. A Miha sve to ima. Ja znam da sada ide ono klasično - počivaj u miru Samo to mi nekako ne ide uz Mihu. Znam da će se "smoriti" posle par dana i da će tražiti neke nove izazove. Zato ću samo reći - Hvala ti za sve Miha, hvala ti za svaki minut u dresu Crvene Zvezde. 4 16 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Velika ljudina i šmeker, uz Mijata igrač zbog kojeg sam zavoleo fudbal gledajući SP 1998. Nema reči da se opiše koliko je pogrešno da takvi ljudi, takvi borci i pobednici odu na ovakav način prerano. Baš me je zatekla ova vest, iako je bilo jasno da sluti na loše prethodnih dana. Ostaće zapamćen kao simbol borbe, radosti i pobeda... i MB piva... 💔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 3 minutes ago, kendrick said: Ostaće zapamćen kao simbol borbe, radosti i pobeda... i MB piva... Pils light...Stvarno najbolje... 😥 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Kako sam se sjebao... 😞 Ode jedan od sportskih heroja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Uhh...😪 el grande Sinisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 RIP legendo. Bas steta, covek koji je imao toliko pred sobom da uziva u plodovima svog rada i unicima. Uvek je tuzno kada ljudi odu tek na ulasku u pozne godine, tek sto su skupili zivotnog iskustva koje mogu nesebicno da dele sa drugima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Ode Miha....faca...Junak mnogih generacija, šmeker, fajter, ljudina...večan mu pomen i počivaj u miru Miha :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 12 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Pils light...Stvarno najbolje... 😥 Da bre, lupetam. Verovatno zbog onog molto bene momenta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) Užas... baš me pogodilo... Moj ubedljivo omiljeni igrač iz te generacije... brutalno je izvodio slobodne udarce... pratio sam Serie A kao klinac samo zbog njega i Savićevića... RIP legendo Edited December 16, 2022 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Veća mu slava! Nikad ga nisam upoznao a osećaj kao da mi je otišao neko od najbližih. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Covek nekada stvarno ostane bez teksta. Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Ko juce da je bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Strašno. Legenda CZ i jedan od heroja moje mladosti. Ne mogu da verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Moj decacki fudbalski idol, uz Piksija i Deja... Jako me pogodila vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Tuga jbt, nemam rijeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Pokoj duši njegovoj! Veliki i jedinstveni Siniša! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 U mojoj kući smo ga zvali Smeško. Uvek nasmejan. Zauvek u našim srcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Ne mogu da se sastavim Uz Deju, Robija, Piksija meni omiljeni Pocivaj u miru Veliki Miha 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Kao klinac najvise sam mrzeo kad mi keva oblaci polo majce, nekako mi se nisu svidjale i onda i kad me ubedi da je moram obući uvek sam dizao kragnu gore. Naravno uvek je islo gundjanje da se tako ne nosi a moj odgovor je bio da tako Siniša nosi dres. Eto tako i dan danas kad oblacim polo majcu prvo stanem pred ogledalo i dignem kragnu naravno sad me zena prekori i kaze da se prestanem glupirati... Tako da uz njegove cuvene slobodnjake uvek me i dignuta kragna asocira na njega. Počivaj u miru legendo.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) Uzasno me pogodila vest, bukvalno kao da sam ga poznavao. "Krene Ronaldo u kontranapad, a Nesta i ja sami u odbrani" Miha pocivaj u miru legendo, hvala ti za sve! Edited December 16, 2022 by dzakala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Odavno me neka vest nije ovako pogodila. Zauvek ću se sećati Siniše , tih golova i tih trenutaka neopisive , neponovljive, neiskvarene dečačke radosti koju mi je doneo i ostavio za ceo život Slava mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Rip Siniša. Jedan od prvih omiljenih igrača. Počeo sam da pratim fudbal u vreme kad je igrao u Laciju. Ćale mi je često pričao o njemu iz ranijeg perioda i nekim istorijskim momentima iz Zvezde i reprezentacije. Velika tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Zbogom majstore 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts